צ צ ע ד New member 10/2/13 #207 את זוכרת מה רשמתי לך כתגובה... אז הלוואי לא רק עליי אלא גם על הרבה אנשים אחרים.
M Melencholya New member 10/2/13 #16 מירמור > קמטים > רווקות זקנות > מירמור > קמטים > רווקות זקנות...
M Melencholya New member 10/2/13 #22 אני מאד מעריכה את הדחף האווילי שלך לשבש את השפה, תשתדלי לא לאמץ לי את השכל יותר מידי בניסיונות פיענוח. הראם שלי עסוק בדברים חשובים יותר.
אני מאד מעריכה את הדחף האווילי שלך לשבש את השפה, תשתדלי לא לאמץ לי את השכל יותר מידי בניסיונות פיענוח. הראם שלי עסוק בדברים חשובים יותר.
J Jake Speed New member 10/2/13 #27 זה לא פייר מה שאת עושה, דאג יש לך פור של חצי חיים עליה. והיא מתגבשת לאט אבל בטוח
M Melencholya New member 10/2/13 #39 כבד עלי גם אישיות גם זהות גם לסבול את הנוכחות שלך, תנקי לי משהו. אגב, כמה האמת כואבת שטרחת לקחת את הבדיחה שלי כל כך אישית?
כבד עלי גם אישיות גם זהות גם לסבול את הנוכחות שלך, תנקי לי משהו. אגב, כמה האמת כואבת שטרחת לקחת את הבדיחה שלי כל כך אישית?
M Melencholya New member 10/2/13 #91 גייק, אני לא פוטוגנית. אבל המירמור של דאגרו כן... ותלמד ממנה, זה מלאני.