תפסיקי להעלב, ותתחילי ללמוד.
צ צ ע ד New member 10/2/13 #183 כדי שאדם יוכל ללמוד... הוא צריך קודם להסתכל למציאות בעיניים. תתמודדי.
מ ממהמיה11 New member 10/2/13 #63 זה לא קשור לנשואות לא נשואות יש כאלה שהן מכשפות גם עם בעל. תאמין לי הכרתי מספיק.
ק קייזר סוזי New member 10/2/13 #78 באופן כללי וללא הקשר לנושא כאן אני כן מאמינה שיש אנשים שהם פשוט רעים מיסודם.
מ ממהמיה11 New member 10/2/13 #79 הייתי צינית סוזי. המשפט במקור מדבר על ילדים. אני מאמינה שאצל ילדים כן אין רוע, רק אומללות, בגיל כזה עוד אפשר לתקן כי הכל גמיש. כשמתגברים הרוע מתגבש וכבר קשה לשנות אותו. לא רק רוע אגב, כל סוג אחר של דפיקות.
הייתי צינית סוזי. המשפט במקור מדבר על ילדים. אני מאמינה שאצל ילדים כן אין רוע, רק אומללות, בגיל כזה עוד אפשר לתקן כי הכל גמיש. כשמתגברים הרוע מתגבש וכבר קשה לשנות אותו. לא רק רוע אגב, כל סוג אחר של דפיקות.
ק קייזר סוזי New member 10/2/13 #84 לא שמעתי ציניות אבל בכל אופן באשר לתוכן, אני מניחה שאת צודקת, בנושא הילדים.
ל ליאור243 New member 10/2/13 #95 להזמין לכן חדר? אני מבקש רק דבר אחד,אני רוצה להיות הזבוב שעל הקיר..
ל ליאור243 New member 10/2/13 #102 כוסאומו הפורום הזה איך יוצא שכולם לפני? שי עם הציצים ועכשיו המתדיין עם החדר,אין כאן כבוד לזקנים שימי איזה משהו קטן או גדול לשיפור המצב רוח
כוסאומו הפורום הזה איך יוצא שכולם לפני? שי עם הציצים ועכשיו המתדיין עם החדר,אין כאן כבוד לזקנים שימי איזה משהו קטן או גדול לשיפור המצב רוח