יודעת על מה את מדברת
שאבי היה בסוף חייו וידעתי שבגלל אי ספיקת לב זה עשוי להתרחש בכל רגע לא זזתי ממנו 3 חודשים , כי במיון אמרו לא יעבור את הלילה, וכל אותו הלילה הייתי צמודה אליו משכנעת אותו להוריד נוזלים מהגוף ותודה לאל הוא עדיין היה איתנו בבוקר, הוא קם על רגליו , והלך איתנו הביתה , עם הוראות להקפיד על נטילת תרופת המשתנים , והקפדה על כמות השתיה של הנוזלים ביום עד 3 כוסות מים ביום , וזה קשה ביוני החם שלנו לא לשתות , הלב והכליות כבר זייפו בפעילות לגמרי היום אני מבינה שהם לא השאירו אותו באשפוז כי כבר לא יכלו לעזור לו , ושלחו אותו למות בבית בחיק המשפחה במהלך הלילה ,הרבה פעמים נכנסתי הסתכלתי שהוא עדיין נושם , בקושי ישנתי בלילות מהפחד שמא יקרה לו משהו והוא אמר לי שזה צריך לקרות זה יקרה , זה לא יעזור לא שח"ל ולא נט"ן , הוא אמר שזה צריך להיות בקרוב כי קוראים לו לעלות לשמים, אומרים שמי שצריך לעלות מקבל התראה על כך , התעוררתי באמצע הלילה כי שמעתי אותו מנסהנ להקיא , הוןא קבל התקף לב מול העיניים שלי , , מייד לאחר שהזעקתי אמבולנס טיפול נמרץ , הורדתי אותו לרצפה והתחלתי החיאה אבל מהרעש של הנוזלים בריאות היה ברור לי שזה לא יעזור , אמבולנס טיפול נמרץ רץ לכוון שלנו הגיעו שני צוותיםזה אחר זה , שכל מה שיכלו לעשות זה ללוות אותנו כי הם קבעו את מותו אני נכנסתי לקוצר נשימה בגלל מאמצי ההחיאה ואמי היתה בהלם , אז צוות אחד נשאר להרגיע אותנו ב5 בבוקר השאירו לי ניירת לארגן קבורה והלכו להם , אני קראתץי לאחי שיבוא להיות איתנו ובבוקר הודעתי למשפחה שיהיו בקשר כי לא רצינו להלין את המת , שאמי היתה במצב דומה ומונשמת אני הייתי בבית מארגנת את הבית לשבעה כי ידענו שזה עניין של זמן כי היא היתה בקומה , אחרי אשפוז ארוך ומורכב והיא עצמה אמרה לי זהו זה כדי להכין אותי לפרידה ממנה