פוחדת להתגרש

לפעמים אפשר להתבלבל ולחשוב שהאושר,

תלוי בבן הזוג. במקרה כזה, החלפת בן הזוג לא תביא את האושר המיוחל (חום במקרה שלך). אם את לא מצליחה לגרום לעצמך להיות מאושרת, אף אחד אחר לא יוכל לעשות את זה בשבילך. לא אומר לא להתגרש, רק הייתי בודק את הסיבה. לדעתי מי שרוצה להחליף את בן הזוג שלו במשהו טוב יותר, לא ימצא את מבוקשו.

חדשה7

New member
רוצה תגובה כנה ואמיתית? אז כנסי

לי נראה ש"בעיית המאהבים" היא שלך ולא של בעלך. את יכולה לתרץ תירוצים שזה בגלל בעלך. יש לך בעיה עם עצמך, את לא ברורה לעצמך ולא בהתבטאותך. נראה שאינך יודעת מה את רוצה ומי את, וזה מאוד קל להאשים מישהו אחר. להתגרש זה לא פתרון. זה רק נדמה לך. וגם להישאר עם מישהו כי אין מישהו יותר טוב זה לא נכון ולא פתרון. קודם תבררי לעצמי מי את ומה את. זה כמעט נשמע שאת גאה במאהביך. האם באמת ובתמים השקעת בזוגיות ובבעלך. האם באמת את חושבת שהוא אינו יודע על בגידותיך, או אפילו מרגיש משהו לא ממש ברור בקשר לזה? בעלך הגון ואבא נהדר. את מרגישה שכל עוד את אתו את מפספסת משהו. יקירתי, הביני, את מפספסת משהו כל עוד את איתך, כמו שאת. קל לך מאוד להאשים את בעלך בחוסר מימוש, בחוסר צמיחה או התפתחות. אלה שטויות. הכל בא ממך. ברגע שתקחי אחריות על חייך ותראי איפה נמצא כוחך ואיפה חולשתך נמרחת - אז אולי תביני יותר. ולסיום, נראה לי גם שאת מבקשת פה בפורום עידוד ללקויות שלך. את מבקשת חיזוק לשטויות שלך. אז ממני לא קיבלת זאת. קחי אחריות על חייך ועל משפחתך ע"י כך שקודם תביני באמת איפה את נמצאת. ב ה צ ל ח ה בצמיחתך, ומקווה שתצמחי לא בכאב גדול, לא בבגידות - אלא בהרבה אהבה. וקודם, אהבה מעצמך אליך.

Ima Adama

New member
בן זוג זה לא יוגורט על המדף...

אני מתרשמת שאת עסוקה בלבדוק מה יש עוד על המדף ואני מבטיחה לך שיש עוד המון......... .... מבטיחה לך שהרוב לא יערב לחיכך ואף ישאירו טעם רע, החיים שלמים לא יספיקו לך לבדוק אם לא תביני את העקרונות שמניעות את הבחירות שלך. אז לפני שאת הורסת את שקשה לבנות, אנא בידקי מה הבעיות האישיות שלך. הדבר האחר שאני מציעה לעשות לבינתיים הוא לא לעצור את עצמך בגללו בתחום האישי, כמו לטייל או לנסוע - כי הרי את אלה תצטרכי או לעשות לבד כגרושה או שתחכי לאביר על הסוס להבן שיקח אותך...

מה קרה לכולכם????

לא קראתי לעומק את כל התגובות להודעה שלה, אבל ניראה לי משום מה שאף אחד לא הציע יעוץ זוגי!!!! רבותי, גבירתי הנחמדה-תקשורת!!!!!!! אם לא תשבי ותדברי עם בעלך, לא יזוז כלום. אולי הוא בכלל לא יודע מה מפריע לך? תעזרי לו לעזור לך, תני לו כלים אם המשפחה שלך חשובה לך (מה שלא ממש ניראה .....
), איך את יכולה לעשות דבר כזה לבן זוגך שאמור להיות גם חבר, לא לימדו אותך שבחברים לא בוגדים? ואם תתחתני שוב ויהיו בעיות אזי שוב תבגדי ? תביני יקירתי, בידייך הכלים להתמודד עם זה ואם את אוהבת אותו (מה שלא ממש ניראה ...
) אז תעשי משהו בנדון. בהצלחה. נ.ב. תחשבי על הילד שלך שיפרד מאבא אהוב ומקסים תחשבי על המצב הכלכלי ואם את בכלל מסוגלת לעמוד בכך. אבל כל אלה כאיין וכאפס אם את לא מאושרת. את רוצה להיות מאושרת איתו????

maof

New member
אפתח בזה...

שהדשא אצל השכן לא ירוק יותר
דבר שני הבעיה שלך היא מול בעלך בנזוגך לחיים תתמודדי מול הקשיים, תלכי ליעוץ / טיפול, ואם ההחלטה תהיה להפרד אז לפחות תדעי שזה הדבר הנכון לעשות. בבריחה לחיפוש רומן , סטוץ , או חבר שיחמם לך ת'לב לא תשיגי כלום, אולי אשליה ששם קל יותר אבל...שם לא נמצאים החיים האמיתים שלך...פשוט שם קל יותר. מעוף

maof

New member
אפתח בזה...

שהדשא אצל השכן לא ירוק יותר
דבר שני הבעיה שלך היא מול בעלך בנזוגך לחיים תתמודדי מול הקשיים, תלכי ליעוץ / טיפול, ואם ההחלטה תהיה להפרד אז לפחות תדעי שזה הדבר הנכון לעשות. בבריחה לחיפוש רומן , סטוץ , או חבר שיחמם לך ת'לב לא תשיגי כלום, אולי אשליה ששם קל יותר אבל...שם לא נמצאים החיים האמיתים שלך...פשוט שם קל יותר. מעוף

יאצפן

New member
רוצה להתגרש

על זה כבר כתבו הרבה מילים, כשהעכבר שבע, הוא מחפש להתגרות בחתול. כן את יפה ,והילד? מה איתו.? זה לא מזוודה לשים בשמירת חפצים, וחוץ מזה, את יודעת איזה זבון תמצאי? שיכה אותך ותתחנני לגט, קחי כל זה על המואזניים, מסבא שחי כבר הרבה שנים עם אשה.

rut2020

New member
מחפשת משהו בחיים

את אומרת שקיימים פערי מנטליות שהיית מודעת להם לפני הנישאוים וחשבת שאת.... מכיוון שאת אוהבת אותו תסתדרי עם זה.... אבל... בער לך להינשא לכן עצמת את העיניים וקיוות לטוב. היום בדיעבד את מבינה שהנישואים לא פותרים בעיות להפך הן מעצימות בעיות ומחלוקות שלפני הנישואים אפשר היה להתעלם מהן. החלפת שלושה מאהבים (מחפשת חום ואהבה - תודי הרי הפגישות שלכם התמצו בקיום יחסי מין וכל אחד לדרכו) זה לא שנסעתם לטיולים בגולן ובגליל לימים שלמים ולא ישבתם יחד במשך שעות בשתיקה נעימה כשלמשל את קוראת ספר והוא מעיין בעיתון. - היו מפגשים לצורך קיום יחסי מין. מה שגרוע יותר את "יודעת" שיהיה מאהב רביעי וכשתשתעממי ממנו תחפשי מאהב חמישי וכו'... אלא אם כן.... המציאות תתפוצץ לבעלך בפנים ואז תמצאי עצמך קרחת מכאן ומכאן ואז תבוא ההתפכחות ... נראה לי שאינך בשלה לחיי נישואים . נראה שיש לך בעיה כלשהי ואולי כדאי שתנסי לפתור אותה בכיוון של ייעוץ אצל פסיכולוג או פסיכיאטר כי הבעיה היא שלך. דרך אגב האם את עובדת ??? נראה כאילו יש לך זמן עודף שאינך יודעת מה לעשות איתו אולי במקום לחפש מאהבים תחפשי לעצמך עיסוקים שימלאו לך שעות פנאי .

ספיישיל

New member
לא ניפרדים כתנאי שיהיה משהו אחר.

טוב יותר. ניפרדים-כי לא את לא מאושרת במי שאת שם. ניפרדים-כי לא בוחרים יותר בתא הזוגי הזה. ניפרדים-כי בוחרים לעזוב. ניפרדים-כי זה לא זה. ניפרדים-כי אין יותר יחד. ניפרדים-כי בוחרים לוותר. מה יהיה הלאה? אף אחד לא יודע. אני לא חושבת שאף אחד פה התגרש כי הבטיחו לו משהו אחר כתנאי. אלא מתוך בחירה שלו לויתר על הקשר.לעצמיות,לבחירות חדשות משלו שיעשו לו אושר בחיים. רק אם זה קודם במחיר לבד. כל סוף. הוא התחלה. התחלה שאין לך ערבות עליה למשהו חליפי. אבל התחלה לדבר חדש. ואחר.

בובה 141

New member
אם לא טוב לך

איתו אז תתגרשי..אבל את צריכה להביא לו איזשהו תירוץ..ולא סתם ככה להתרגש ממנו..אבל תחשבי על הילד..שלכם..בן כמה הוא??

למעלה