פוחדת להתגרש

מיקי 43

New member
מה מעניין מה אומרים חברייך

את מפונקת את כה את ככה תתגרשי תשחררי אותו מהצרה הזאת תהיי לבד עם עצמך תלמדי תתקני תבני את עצמך תתבגרי ואחר כך לא תצטרכי למעול באמונו של אף אחד הדרך שהלכת בה היא דרך החטאים וזה רע מאד

מצוטטת

New member
את מייצרת לעצמך סתם בעיות~חבל~

כולו 3 רומנים {לא רומAנים, מקווה?}, זה לבד עוד לא משקף לך כלום! רוצה להמריץ ת'פחד
רוצה שבעלך יסתמם
לא ככה
את, תני דרור{לא דרור ה
} לייצריך תשמעי לי..........זה החיזוק שאת הכי זקוקה לו ברגעים אלו! צאי, ותחגגי את החיים, תני לעצמך פיצויי על ההוא הקודם{מ-ה3} "שאבד" לך... אל תטרידי לעצמך את המחשבות כרגע את כל שאר הנתונים יש וימשיכו להיות לך הם רק ישתדרגו עוד ועוד....... אין, כל יום הוא נֶצח! זה לבד, יעזור לך לנָצח את המחר לבוא
~דעתי~

נטע31

New member
להתגרש זה מפחיד

להתגרש זה משבר, זה יהיה קשה לך, לילד ולבעלך אבל זאת תקופה כזאת וזה עובר מבטיחה לך שאחר שתעבור התקופה את תרגישי טוב יותר, טוב עם עמצך, את תשתחררי מהעול הזה של המאהב/ים גם לבעלך יהיה טוב יותר וכמובן שגם לילד אבל הכי הכי הכי חשוב זה שלך יהיה טוב, את מרגישי שלמה עם המעשה ותביני שלחיות ככה כמו שאת חיה היום זאת לא הדרך הנכונה וגם אם תשארי לבדך זה עדיף מאשר לחיות בשקר ואחרי שתעבור שנה - שנתיים תביני שטעית שלא עשית זאת קודם לכן, 5 שנים של חיים "סתמיים" ללא אהבה (לפחות לא מבעלך) ללא ריגוש ללא ה"טעם הטוב של החיים" זה לא חיים. גם אם בעלך היום הוא בסדר (זה חרא של הגדרה), כאילו מה בסדר??? זה בן זוג לחיים שלך הוא צריך לרגש אותך... אני חייבת לחזור שוב על משפט קודם - גם אם תשארי לבד עדיף מאשר להשאר כבררת מחדל. נראה לי כי היום את מספיק מודעת לכך ויש בך את הכח לעשות זאת - צאי לדרך החיים יפים!!! בהצלחה

וכמה נשואים כאלו את מכירה?

הפחד להתגרש הוא ממשי..מוחשי..פיזי. תמיד יהיו כאלו שיעדיפו את ברירת המחדל.

מצוטטת

New member
מיכלי...

אולי תנסי להתחיל לקרוא אותי מ
ל
, אה? שתינו לא מהיום כאן מכירות ת'"מטרייה".... חשש אמיתי פחד חידלון זה דבר אחד ברירת מחדל, מהקצת שאני מכירה זה משו לגמרייי אחר! אבל ממתי אני מבינה יותר מחצי דבר{גם זה בקושי} מהחיים ההזוייים....

אותך קשה לי לקרא..קודים

לא מובנים ...סלנגים..מנסה לפענח..לפעמים מצליחה ולפעמים לא.. אכן..בגלל הפחד..נשארים עם ברירת מחדל שהוא הבעל...

רשימת מכולת

ראשית אף אחד לא מבטיח לך כלום, מלבד את עצמך...
קומי ועצבי את חייך מחדש... החיים שלך נטולי גבולות ותכנון, ערכת כאן "רשימת מכולת" לכל הדברים שחסרים בחייך, זוהי נקודת מבט לקויה לאנשים חלשים ורפים שלא בא להם להתאמץ. קומי, ערכי רשימה של דברים שהנך חפצה בהם. ורק אז צאי לקניות...

ולחיות כפול

לא מפחיד אותך? תראי,אם ניסית לשפר אצלך את המצב בבית ואת בטוחה שניסית הכל,לא נשארה לך ברירה אלא לעשות חשבון נפש ולהבין שאת עלולה לפגוע קודם כל בעצמך ובטח בו. אני כבר לא מדברת על הילדים שיגדלו וישאלו על מה ולמה התגרשתם..מהתשובה הזו תפחדי הכי הרבה. לדעתי,את רוצה לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה את אומרת לעצמך....עד העונג הבא. תחשבי על זה

bennykoo

New member
למה לך לחיות בשקר?

בשביל הילד/ה? נו באמת,הרי אלה לא ממש חיים מאושרים, ולא נראה לי הוגן גם כלפי בעלך(עדיין). אז נכון,גם חיי גרושים לא תמיד דבש,אבל לפחות את לא מנהלת חיים כפולים. דעתי לפחות... צביקה

vrp

New member
רק את ..... אבל רק את יודעת

קחי מה שתרצי, מי יסרב לך קחי את העולם כולו מי יוכל לומר לך לא אם רק תחייכי, מי לא יתאהב בך מי שאת רוצה יבוא אל תלכי עם מי שלא תעשי רק מה שאת אוהבת רק מה שאת חושבת שיהיה לך טוב גלי עטרי כמובן מילים: מאיר גולדברג לחן: יצחק קלפטר ב ה צ ל ח ה

ארגיע אותך

אין זה בכלל משנה...רביעי חמישי או גרושין. תמיד,אבל תמיד,חצי ריקה תהיה הכוס, ובחירת הצד הינה משוואה שלא משתנה אף פעם.

דנדי1

New member
אשתד ל לא להתיחס לעובדה שבגדת

אני בטוח שכולם כאן כבר ירדו עלייך מספיק בנושא אני אתיחס למשפט האחרון שלך " אני לא מאושרת בנישואים מי אומר שאמצא טוב יותר?" נתחיל בזה שאם את כותבת כאן היום זה סימן שבאמת נמעס לך מהרומנים בצד ןהבנת שזה לא חיים היום את בת 32 , לפי מה שאת אומרת יש לך הכל כדי להצליח, אבל חסר לך דבר אחד ענק אהבה אף אחד לא יכול להבטיח לך שאם תתגרשי מחר תמצאי אהבה ותחיו באושר ואושר אני מאמין שאם תיהי שלמה אם עצמך, אם בתוך תוכך תיהי מאושרת עם עצמך אז לא משנה מה יהיה הללאה אף אחד לא יכול להבטיח שתמצאי יותר טוב אבל אני מאמין שעדיף להיות לבד ומאושר מאשר בזוגיות ולא מאושר נכון לא יהיה קל בהתחלה, אבל בסופו של דבר הכל מסתדר מבחינתי, אם באמת את מרגישה שאין סיכוי שבדברים יסתדרו עם בעלך, צאי לדרך לחיים חדשים ומאושרים יותר שיהיה בהצלחה

ערסlight

New member
רוצה אבל פוחדת.

המצב שבו את נמצאת היא צומת מרכזית בחייך. את יכולה להמשיך את מה שיש. ולא שאחד המאהבים התורניים [וגם שום דבר חיצוני אחר] יכול למלא את השממון וחוסר הערך העצמי שלך. זהו תסריט שבו תהפכי לאשה מרירה ומתוסכלת בוודאות. הדרך האחרת אומרת שנדרש שינוי מהותי. פיצוץ של כל מה שיש כבר. התוצאות תהיינה קשות. לא שיהיה יותר טוב, יהיה הרבה יותר גרוע. אבל יש סיכוי שמהגרוע הזה תצמחי להיות מישהי אחרת. מישהי שתוכלי להתחבר אליה. ככה בגס... אלה האופציות המרכזיות. ומה תעשי? תלוי מי את.

אופירה 1

New member
צריך הרבה אומץ לעשות את זה....

ואני מדברת מהצד השני בעלי עזב את הבית כי כנראה הרגיש תחושות דומות לשלך,אני מאוד פגועה אך עדיין חושבת שלהיות במקום שאתה לא שלם בו זה לא שווה כלום, זה לא חיים.

מצוטטת

New member
נו...

ושוב תוהה ולחיות כומו בחרה פותחת השרשור זה {כן} ניקרא לחיות? עיזבי ת'מוסריות {היא לא רלוונטית} נו, אבל בטח הערס וכישרונו היתייחס כאן ויסביר

למעלה