פוחדת לא להיתאהב...

פוחדת לא להיתאהב...

עד היום לא יצא לי להיתאהב היו לי כמה וכמה חברים לא יותר מחודש... ולא היתאהבתי כי אני אחת שפוחדת להיפגע ולוקח לי זמן להיקשר מאוד לאנשים.. לא בגלל שאני לא סומכת עליהם אלא כדי שאני ירגיש בטוחה שכרגע אני לא יפגע.. אני יודעת שאני יפגע מתי שהו מאהבה (אם תהיה לי אחת אמיתי בכלל) יש לי חששות שאני לא ימצא מישהו שאני יתאהב בו... זה נשמע ילדותי אבל זה די מטריד.. מה אתם אומרים אני ישאר רווקה זקנה?! או שכולם מוצאים אהבה בסוף? בתקווה לימצוא אחת כזו..

חמודה שלי....

את רק בת 15 יש לך עוד המון זמן לדבריןם האלה.. וזה לא שכולם מתאהבים במישהו עד הגיל הזה... זה גם יכול לקרות לך בשלב יותר מאוחר... ומנסיון... כשהכי פחות מצפים לזה... זה בא בהצלחה.. סיון

רעות'י נשמה!!!

קודם כל אני מתה על השם שלך.. לחברה שלי טובה קוראים ככה ואני מתה עליה.. היא ממש ממי.. זה בכלל לא ילדותי מה שאת אומרת.. את לא תישארי רווקה זקנה ואם את רוצה גם בלי להכיר אותך אני מוכנה להתערב על זה.. זה קורה לכולם מתישהו.. שדואגים אולי לא נתאהב אף- פעם אבל זה דבר שקורה בפתאומיות דווקא כשלא מצפים לזה..את יכולה להאשים בזה את חוק מרפי.. שאני פשוט מתעבת אותו והקדשתי לו פינה קטנה בבלוג שלי..(את מוזמנת לראות..) לכל אחד יש את המישהו שמיועד לו ואולי את צריכה להיות עם כל מיני אנשים שונים כדי שכשיבוא מי שמתאים לך ומי שתתאהבי בו את תדעי את זה מהרגע הראשון כי איתו זה לא יהיה כמו עם כל השאר.. נשמה.. באמת אין לך מה לדאוג את עדיין צעירה מאוד.. ועד שתתאהבי אני מציעה לך לנסות לפחות ליהנות עם כל הבנים שאת נמצאת איתם פחות מחודש.. קחי את היציאה איתם כFUN.. משהו זמני.. ומי יודע אולי גם תתאהבי באחד מהם עם הזמן.. כי לא עם כולם יש אהבה ממבט ראשון.. ועוד דבר.. זה טבעי שתחששי להיפגע אבל עד שלא תנסי לא תוכלי באמת לדעת.. מי שלא לוקח סיכון גם לא יזכה.. לכל דבר בחיים מלווים חששות אבל אסור לנו לתת לחששות האלו לשתק אותנו.. בהצלחה מותק!! שיהיה לך רק טוב... תעדכני אותנו במה שקורה איתך ואני מקווה שעזרתי לפחות קצת.. חג שמח נשמה..

נינושש

New member
מתוקתיי... ../images/Emo9.gif

גם אני לא היתאהבתי אף פעם.. גם אני פוחדת שזה לא יקרה לי.. אבל פה בפורום וגם אמא גרמו לי להבין שזה יקרה.... ואני ימצא אהבה בסוף.. ואני בטוחה שגם לך זה יקרה... הבנתי שכולם מתאהבים בסוף וזוהי דרך טבע.. אני בטוחה שתתאהבי.. לוב יו... בהצלחה..

חומד..

אני מבינה ת'דאגה שלך. גם אני דואגת לזה לפעמים...גם לי לא ייצא להתאהב באפחד עדיין וכמה וכמה פעמים עלתה לי בראש המחשבה אולי אני לא אתאהב בחיים...אבל היא עברה,כי אני יודעת שבסופו של דבר ברור שאני אתאהב במישהו,אתחתן ויהיו לי ילדים..אבל בינתיים זה רק הגיל,החששות והפחדים עוד ייעלמו. לצערי עד היום לא ממש התאהבתי במישהו אלא רק נדלקתי... אני מקווה שיום אחד בקרוב אני כן אתאהב וארגיש ת'הרגשה הקסומה הזאת. מאחלת גם לך בהצלחה מותק, ומזכירה לך שאין צורך לדאוג ואין סיכוי שתישארי רווקה זקנה. נדבר, דרוש.

sh53

New member
ל-3 הבנות בשרשור שעדיין לא התאהבו

אהבה זה לא דבר שמזמינים אותה אלינו או מתכננים את זה, לפעמים אהבה באה גם בלי הזמנה מראש ודווקא ברגעים שהכי פחות ציפינו לה. הרצון לא להפגע במערכות יחסים, הוא בהחלט מובן, אך מצד שני הוא מחשל, מזה אנו לומדים דברים, זאת הבגרות הנפשית שלנו, כך אנו מקבלים יותר נסיון בכל מה שקשור בבינו לבינה, כך אנו יודעים לזהות בפעם הבאה מישהו שיפגע בנו וכו'. ל-3 הבנות שבשרשור - לא צריך לדאוג. אהבה עוד תבוא אליכן, לא פעם אחת ולא פעמיים, אלא יותר. צריך סבלנות, לפעמים המון סבלנות, אבל היא באה בסוף וצריך לזכור דווקא את זה - שהיא באה

NS22

New member
לאהוב, לא להתאהב

אחותי אני בן 22 ועוד לא התאהבתי באף אחת, אהבתי כמה- ויש הבדל גדול, לדעתי. לכל אחד יש את הפירוש שלו לאהבה והתאהבות אם את רוצה לשמוע את שלי אז הנה הוא: התאהבות היא לא תמיד רציונלית פשוט הרגשה שהבנאדם הוא מושלם, היא חזקה ויצרית ובגלל זה לא יכולה להחזיק לאורך זמן. אהבה לעומת זאת היא פחות אימפולסיבית ויותר הגיונית וברורה ובגלל זה גם יכולה להחזיק יותר זמן. זאת, על רגל אחת, דעתי. לדעתי ההתאהבות היא טובה ונחמדה אבל אפשר בלעדיה, הקשרים הכי ארוכים שאני מכיר התחילו מאהבה ולא התאהבות. אז אין לך מה לדאוג, יש לך עוד הרבה זמן...

למעלה