פוזות מצחיקות

the best poet

New member
פוזות מצחיקות

אצלנו בשכונה בבניין שבסוף הרחוב שמו בריכה מתנפחת בצבע צהוב באות הילדות מגיעים הילדים נכנסים עם בגד ים, עם תחתונים וחלק אפילו ערומים ועומר אומרת שכדאי שכולם יעשו פוזות מצחיקות בשביל האיש שעומד מעבר לגדר ומצלם תמונות

RachFan

New member
אני לא בטוח שכך, אבל אם אתה מעוניין בתגובה...

תראה, בצורה בוטה אני אגיד ככה, וזה בעצם המחשבה הראשונה שעלתה אצלי אחרי שסיימתי לקרוא את השיר: מה אתה רוצה ממני?
זה לא שיר ילדים טוב. וזה לא שיר מבוגרים טוב. וזה לא שיר טוב. לדעתי. האמת שאני אפילו לא מזהה נסיון להפוך את השיר לשיר טוב, או לכתוב שיר שעושה משהו, כל דבר, אצל הקורא. זו מן... בדיחה פנימית כזאת. משהו שאתה מבין ועוד כמה אנשים, וזה בסדר, אבל לא הבנתי למה אתה צריך לפרסם את זה. אולי השתגעתי סופית. כנראה, אפילו! עמית.

the best poet

New member
הדעות חלוקות ביננו

השיר מדהים מהטובים שנכתבו בשפה העברית התחושות שעולות בך למקרא השיר הן בדיוק הדבר אליו הכתיבה שלי מתכוונת אי נוחות - יופי מחשבה כלשהי - מעולה תגובה - גם בסדר אך פחות משמעותי תודה the best poet

דק1

New member
לנחתום (בעצם הנחתומה) המעיד על עיסתו

כדאי לעיין במיכה פרק ו' (8) "...וְהַצְנֵעַ לֶכֶת, עִם-אֱלֹהֶיךָ."

aiziq

New member
שלום ../images/Emo13.gif

אני מבין שהשיר עוסק בפדופיליה ומתוך כך הרי שזהו שיר שרק מתחפש לשיר ילדים. השפה ילדותית, החריזה בקושי עוברת, כל מה שאנו מכירים משירי הילדות שלנו לא ממש קיים כאן בשיר הזה - ואולי זו האמירה הקשה שהוא נושא בחובו- הילדות של היום רחוקה שנות אור מהילדות שאנחנו חווינו. אולי אמירה נוספת - שירי ילדים שהתאימו לנו, כבר לא מתאימים ולא משרתים נאמנה את הילדים של היום וההתמודדויות שהעולם של היום מזמן להם. איציק.

RachFan

New member
אההההההה....

או.קיי, עכשיו הבנתי שאני אדיוט. התייחסתי לשיר הזה כ"כ בזלזול... או יותר נכון... בקלילות, שלא ממש הנחתי לאפשרות שיש שם משהו מדליק לקרות... בראש שלי, אסוציאטיבית, חשבתי שה"צלם" הוא כמו צלם יום הולדת כזה... אבל עכשיו כשהוא לוקח את זה לכיוון פדופילי... אני חושב שזה מדליק ונהדר. באמת. השיר עצמו, לדעתי, עדיין לא כ"כ טוב... אבל... הרבה יותר טוב ממה שחשבתי. אני באמת אדיוט. עדיף שאני אשתוק. הנה זה בא.

למעלה