פודים למקינטה....

R7502

New member
פודים למקינטה....

בוקר טוב,קורה ולפעמים אין לי אפשרות לקחת את המטחנת קפה איתי יחד עם המקינטה,לסופ"ש,לטיול,למשפחה וכו'...
האם פודים שנמכרים בחנויות קפה או סופר-מרקטים יכולים להתאים מבחינת עובי הטחינה למקינטה?
ואיפה יש מידע על האריזות לגבי חוזק הקפה,פשוט אני לא רוצה להתקע עם פודים בטעם שלא אוהב...
איפה מומלץ לקנות ואיזה סוגים מומלצים,ומה הכמות המינימלית שקיימת במארזים?

למקינטה מנה אחת....

תמיד אתה יכול לעשות ניסיון ולהניח פוד במקינטה ולנסות, אני חושש שזה לא הכי מותאם...
לחברת פוראבר יש מקינטה ספציפית לשתי מנות שבאה עם סלסלה מיוחדת לפוד יחיד, ממלאים חצי מכמות המים, מניחים פוד וממשיכים כרגיל, ניסיתי, עובד סוף!

Yehuda Badihi

New member
ואתה חושב שככה תקבל קפה טרי יותר מאשר אם תטחן

לפני היציאה לטיול? אני בספק גדול. אתה יודע מתי ארזו את הפודים האלו?

R7502

New member
תראה,בכל זאת יש פג תוקף למוצר,לא?

עדיף לטחון כמות ולחלק לשקיות אטומות כמו פס-סגור?

Yehuda Badihi

New member
לדעתי עדיף.

התאריך פג תוקף לא אומר כלום לגבי הטריות והטעם. רק תאריך הקלייה והאריזה (שלא סתם לא מפורסמים) יכולים לתת אינדיקציה לגבי הטריות. הפג תוקף רק אומר עד מתי המוצר בטוח לשימוש.

R7502

New member
ולכמה זמן נשמרת הטריות של הקפה הטחון אם....

ולכמה זמן נשמרת הטריות של הקפה הטחון אם טחנתי 2 שקיות של 100 ג',בשקית עם ציפוי פנימי ששומר על טריות,סגור בשקית פס-סגור עם הוצאת האויר,סגורה בשקית ניילון פשוטה,בתוך קופסה אטומה של LOCK&LOCK?
פשוט הסיטואציה האחרונה שלי במקרה כזה היתה שבוע שטח באימון בצפון,אין את הפריבילגיה של זמן מיותר.
בקושי היה זמן להכין במקינטה ולקוות שהית תתקרר לפני תחילת תנועה...

Yehuda Badihi

New member
יחסית לפודים, יהיה מספיק טוב לשבוע ובכלל למיל

ואים עדיף לבשל קפה טורקי ולא להתעסק עם מקינטה, במיוחד בשטח. גם מהיר יותר וגם יוצא יותר קפה שאפשר לחלוק עם יותר חברים. את הפינוק של המקינטה תשמור למשמרות בחמ"ל או לבית.

R7502

New member
אני מחזיק בערכה גם פינג'אן וגם מקינטה

המ"פ שלי אמר לי שהוא מזמן אותי בעיקר בגלל הקפה...

R7502

New member
חחחחחחח.בטח.....

להביא ששה ילדים או להמתין לגיל 40...

למעלה