פוג׳י השיקו את X-T3

אילן די

New member
לא דיברתי על פוג'י. אתה וסטייף הוספתם אותה.

קנון, ניקון, סוני ופנסוניק FF לכשתצא.

sagiKor

New member
קשה להודות בטעות, אני יודע...

אף אחד לא דיבר כאן על מירורלס FF
דיברו כאן הפוג'י XT3 ועל כך שאין לה מייצב.
שחר טען ש IBIS מבחינתו זה לא דיל ברייקר.
אתה רשמת שכן אם לכל המתחרות יש.
מכיוון שנראה (על פי פוסט שלך) שהחלוקה לקטגוריות כאן מתבססת על גודל חיישן אז מירורלס FF מחוץ לדיון וגם M43.
לפי ההגיון הזה, המתחרות של ה XT3 הן הסוני A6500 ו... זהו בעצם... (ה M5 של קנון וה CL של לייקה נמצאות ברמה אחרת, מול ה XT20)
אז יש שתי מצלמות באותה קטגוריה, לאחת יש מייצב ולשניה אין ואם זה הפיצ'ר שיכריע בין שתי המצלמות האלו אז אשרייך, כל אחד והעדפותיו.

הערת אגב, לדעתי גודל החיישן לא מגדיר את הקטגוריה. זה משהו שתורם לאיכות התמונה ולביצועי החיישן אבל מה שמגדיר את הקטגוריה זה בעיקר בביצועים והתאמה למשימות.

אילן די

New member
צודק, שרשור לא נכון

לתומי חשבתי שאני מגיב על הודעה בשרשור של הקנון החדשה למטה. מודה בטעות.

steiff

New member
זו הנחת עבודה שאינה מובנת מאליה

אבל גם בקטגוריה של מירורלס FF בה ישנם ארבעה שחקנים (סוני, ניקון, קנון ולייקה) רק לאחד (וחצי) מהם יש מייצב בגוף. אצל סוני זה קיים מקדמת דנא. אצל לייקה זה לא היה ולא יהיה כי זה אצלם לא בדנ׳א. אצל קנון - באופן מפתיע זה לא קיים. אצל ניקון (זה החצי) זה קיים במצלמה חדשה שעוד לא נמסרה למשתמשים.

מצד שני - יש חיים אחרי (ולפני) FF... גם בתחום של מצלמות ״קרופ״ ודרומה יש ויש. גם במירורלס, ואפילו ברפלקס.

eliyaho155

New member
אז אולי טוב שאני מחזיק גם סוני וסוני בA6500הכניסו

מייצב ,והמצלמה נהדרת וקטנה מהפוגי וגם טובה לדעתי . .. חזרתי מבלגרד ,מומלץ לטיול צילום בתוספת נובי סד עלה לאדם כולל טיסה ומלון וארוחת בוקר ,והעברות 4 לילות הזמנה בישראר 280 דולר. היה נהדר מומלץ טסתי ביום ההולדת 3 לספטמבר לקחתי רק את הסוני A6000 ועדשת הקיט והיה נהדר ,טיול מומלץ ,הזמנתי יומיים קודם תחשבו על שנה הבאה ניסע 10 לפחות ב2-3 לספטמבר מומלץ וזול . צלמים חיסכו לשנה הבאה , גם מונטנגרו מומלץ .שנה טובה לכולם .

steiff

New member
נחמד אבל...

זה פורום צילום, לא פורום טיולים בחו׳ל.
בשל כך גם נמחקו שאר התגובות ששירשרת פה שאינן קשורות לנושא הפורום.

למעלה