פוּטרתי

יה-יה'לה חיבוק חם ../images/Emo23.gif

קחי את הזמן לנוח, להנות ולצבור כוחות...סוף הוא רק התחלה של משהו חדש
אוהבת ומחבקת אני

*g99

New member
יה-יה מתוקה,

את יודעת שאפשר ללמוד מכל זה המון,לקחת את החיובי ולא את השלילי.. ועכשיו,יש לך זמן לנוח,להרגע ולאט לאט לחפש עבודה חדשה. פיטורם זה לא נעים,אבל מש לא נורא. סגרת דלת? תפתחי אחת יותר מוצלחת.. חיבוק ענקי ממני.
והכי חשוך תחבקי את עצמך המון המון.

בהצלחה גם ממני

אגב אנצל את ההודעה כדי להזמין את כולם לפורום שקיבלתי לאחרונה את ניהולו ...קפה יהיה שם , כיבוד ...אולי

אההה../images/Emo13.gif

נכון ..זה באמת קו שמנחה אותי בחיי... אני אומרת את המשפט הזה להמון אנשים ...ולדעתי יש בו משמעות מאוד גדולה ... כל דבר שלא תעשה ממנו משהו מאוד רציני ..ותלך ותזרום איתו כפי שהוא ..ישאר בפרופורציות שלו .... כזאת אני בדרך כלל מסתכלת על חצי הכוס המלאה ...מן סוג של אופטמיות ... אמנם קצת ילדותי או תמים ...אבל נותן לך חיים יותר שקטים...

יה-יה

New member
תודה

לכל המתעניינים, המברכים, הדואגים, הרואים שחורות, אפורות ולבנות...
אז ככה: פוטרתי מכיוון שמנהלת המקום חוזרת למשרה מלאה (לאחר לידה), בתפקיד אותו איישתי אנוכי בשנה האחרונה. עבודתי במקום הסתיימה. מבנה העסק וצרכיו אינם מאפשרים לי להמשיך, ובקיצור, שירותיי אינם נחוצים שם, נכון להיום. עד כאן הפרטים הטכניים היבשים.
ולהרגשתי: מעולם (!!!) לא הרגשתי כזו תחושת בטחון בשום צעד שעשיתי בחיי. יש לי תחושה שהכל פתוח, הכל אפשרי, אני יכולה לעשות הכל. אני יודעת שהכל בסדר (לא 'יהיה בסדר'...). מוזר. מעולם לא הרגשתי כך. וזה אמיתי. זה בבטן. עמוק. לשם האיזון, יש חלק קטן במוחי (כמובן, אלא איפה?
) שממשיך להזכיר לי שתחושת 'כל יכול' היא גם אחד הסימפטומים למאניה-דיפרסיה
אני מקווה שאנחנו לא טועות. (מי זה 'אנחנו'? אני והבטן והידיעה והתחושה והשמחה שבלב...) אוהבת. יה-יה

kung fu

New member
נפלא לשמוע ../images/Emo24.gif

והחלק הזה מצחיק
מכירה אותו!

יה-יה

New member
כן... ../images/Emo140.gif

בשנייה הראשונה חשבתי שזה אתה. בשנייה שאחריה קיבלתי מסר. בשנייה שאחריה התכוונתי לענות. בשנייה שאחריה החלטתי ללכת לישון. בשנייה זו אני רוצה לומר לך שהמסר גרם לי לחיוך רחב, שאמר: "תתחדש רואה טוב"
נשיקות. בשנייה הבאה שתהיה לי, אני אענה לך במסר. אוהבת, יה-יה.

למעלה