חח תודה אני ממש פטתי בקטעים האלה
מ מורי5 New member 21/11/05 #11 ../images/Emo109.gif../images/Emo58.gifשלוםםם../images/Emo41.gif*../images/Emo41.gif אני מור בת 13 רוכבת ב דני היי ~השתלבות והתמכרות נעימה~
../images/Emo109.gif../images/Emo58.gifשלוםםם../images/Emo41.gif*../images/Emo41.gif אני מור בת 13 רוכבת ב דני היי ~השתלבות והתמכרות נעימה~
C cavallo New member 21/11/05 #14 ciao simon come stai?../images/Emo8.gif היי זה יוחאי ברוך הבא!!!מאחל לך השתלבות נעימה חבר יקר... ד"א אל תרגיש טיפש חח
ciao simon come stai?../images/Emo8.gif היי זה יוחאי ברוך הבא!!!מאחל לך השתלבות נעימה חבר יקר... ד"א אל תרגיש טיפש חח
ל לא מצאתי ניק מקורי New member 21/11/05 #25 סתם כי לא הלך אנחנו לא התאמה כל כך טובה וזה גם הרס לי את הישיבה איך היה לך איתו?
C cavallo New member 22/11/05 #32 יש בזה משהו רכבתי עליו כמה פעמים והוא הסוס ה-י-ח-י-ד שלא ישבתי עליו זקוף אבל הוא מצוייייןןןן בכל שאר הדברים במיוחד בקנטר היה לי שיעור די מוזר...מאיה רצתה שאני יעשה מסלול מכשולים ולא ממש הבנתי אותה עד שזיו באה והראתה לי,וגם אז לא ממש הבנתי חוצמזה נראה לי שכל השאר היה טוב
יש בזה משהו רכבתי עליו כמה פעמים והוא הסוס ה-י-ח-י-ד שלא ישבתי עליו זקוף אבל הוא מצוייייןןןן בכל שאר הדברים במיוחד בקנטר היה לי שיעור די מוזר...מאיה רצתה שאני יעשה מסלול מכשולים ולא ממש הבנתי אותה עד שזיו באה והראתה לי,וגם אז לא ממש הבנתי חוצמזה נראה לי שכל השאר היה טוב
ל לא מצאתי ניק מקורי New member 22/11/05 #34 חח אהה אני מבין אותך פגס היה ממש לחוץ כשרכבתי עליו משום מה (ברור שזה באשמתי) אני גם הייתי לחוץ לגמרי עליו וזה היה שילוב קטלני
חח אהה אני מבין אותך פגס היה ממש לחוץ כשרכבתי עליו משום מה (ברור שזה באשמתי) אני גם הייתי לחוץ לגמרי עליו וזה היה שילוב קטלני
© ©Apollo The King© New member 21/11/05 #18 היי סימון ברוך הבאאא ../images/Emo13.gif אני לא צריכה להציג אותי..
ל לא מצאתי ניק מקורי New member 21/11/05 #30 תמונה יפה מתי זה צולם בשישי או בשבת?? אגב זה סימני מתיחה מה שיש לו בירך בתמונה? חחח