פאדיחה את רוצה??? יש לי אוסף ../images/Emo6.gif
או קיי קבלו... יום שישי אחד ישנתי אצל החבר שלי דאז,עכשיו לחדר שלו יש חלון שבדיוק מתחתיו זאת המרפסת שאמא שלו יושבת ומעשנת שם כל החיים שלה... זה היה בקיץ והיה לנו חם אז פתחנו את החלון ועשינו סקס מטורף עם גניחות אנחות וצעקות- לא אני ולא הוא היינו שקטים במיוחד... בבוקר שקמנו ירדנו למטה ואמרנו בוקר טוב לאמא שלו ולבן דוד שלו שישן אצלו...שניהם הסתכלו עלינו והתפוצצו מצחוק ופתאום התחילו לגנוח בטירוף...אני וחבר שלי החלפנו צבעים מסתבר שאמא שלו שמעה אותנו ומההתלהבות שלה היא קראה לאחיין שלה ואמרה לו ''בוא, בוא תשמע איך הם מזדיינים''... מקרה נוסף שהיה לנו עם המרפסת המדוברת היתה שחבר שלי לא היה בן אדם שאיכות הסביבה כ''כ מדברת אליו...יום אחד הוא ניגש לחלון וזרק את הקונדום...הבעייה שהוא לא כיוון כ''כ טוב והקונדום נפל על אמא שלו... אופס...והיא התחילה לצרוח ''לא מספיק שאתם מזדיינים כמו ארנבים ולא נותנים לי לישון מהרעש שלכם, גם נכדים אני לא יראה מכם בגלל שאתם משתמשים בפלסטיקים האלה,מה יוצא לי ממכם בכלל???!!!'' היה לה ראש טוב אני חייבת לציין וכל פעם היא היתה רואה אותי בבוקר היתה אומרת לי ''מזל שקמת בחתיכה אחת...הבן שלי חזיר! אם הוא מגזים אל תתני לו...תבואי לישון איתי...'' וכל פעם שהוא היה נוגע בי לידה היא היתה צורחת עליו ''ת-ע-ז-ו-ב כבר את הילדה!!!אתה חרמן כמו אבא שלך!!!!'' הוא היה נוגע לי בתחת והיא היתה קולטת באה אליו ומכניסה לו צביטה בתחת.. פעם אחת ישנו אצל אח שלו בסלון והיינו בטוחים שהוא ואישתו הלכו לישון אז עשינו סקס על הצד עכשיו השמיכה בקושי כיסתה את שנינו ושנינו היינו עירומים פתאום אח שלו נכנס לסלון ואנחנו באמצע...הוא מתיישב ומתחיל לספר לנו סיפורי אלף לילה ולילה ושנינו מקשיבים לו עירומים מתחת לשמיכה בזמן שחבר שלי עדיין בתוכי ואני רוצה למות וחבר שלי מנסה לרמוז לו שיצא ואז אחיו המחונן עוד ביקש ממנו אם הוא יכול לבוא רגע לעזור לו במשהו ואז חבר שלי פשוט אמר לו ''אני לא יכול אנחנו עסוקים''... רק אז האינטיליגנט הבין ואמר לנו שהוא הולך לעשות אימונים עם אישתו... הקיצר אלה רק על קצה המזלג...אני מלכה בשטויות האלה...כל הדברים האלה מאיזשהי סיבה נדבקים אלי...