!No Objection Here
י ילדת הכוכבים New member 14/3/04 #23 סליחה! אבל ה ../images/Emo25.gif שמורות לי! הילדת"ה בהתקף קנאות גברי
S Sefy New member 14/3/04 #24 מקנאת בנקניקיה הודית כמוני ? ../images/Emo12.gif נו, מה אני אגיד, אם את מקנאת בי! אני בר מזל!
E ebony New member 14/3/04 #6 אממ.... טוב לי לא ממש נכנסו באמצע אבל הכלבה שלו ליקקה לי את הרגל ונבהלתי נורא.... פדיחות בסקס.... לא שזכור לי....
אממ.... טוב לי לא ממש נכנסו באמצע אבל הכלבה שלו ליקקה לי את הרגל ונבהלתי נורא.... פדיחות בסקס.... לא שזכור לי....
F free soul New member 14/3/04 #26 היה לי.. שכבתי עם גבר שלא היה לו... היה לו אבל, לא היה לו... זה הפדיחה שהיה לי בסקס.. כוס אמו! איך מזייפים לגבר שאין לו אורגזמה! טוב, הצלחתי בכל מקרה
היה לי.. שכבתי עם גבר שלא היה לו... היה לו אבל, לא היה לו... זה הפדיחה שהיה לי בסקס.. כוס אמו! איך מזייפים לגבר שאין לו אורגזמה! טוב, הצלחתי בכל מקרה
S Sefy New member 14/3/04 #27 אה ? ../images/Emo12.gif מה זאת אומרת איך מזייפים לגבר שאין "לו" אורגזמה ?
S Sefy New member 14/3/04 #29 זה כבר נשמע יותר הגיוני ../images/Emo9.gif עכשיו השאלה היא למה אין לך ?
S Sefy New member 14/3/04 #31 אההההה!!! עכשיו נקלט!! ../images/Emo9.gif מצטער, אני לא קולט רמזים כאלה כל כך טוב
F free soul New member 15/3/04 #42 ../images/Emo6.gif אתה הורג אותי ספי במובן הטוב כמובן.......... הלשון שלי? כלולה? בטח...
S Sefy New member 15/3/04 #43 אווו... יאממיי!! ../images/Emo9.gif יש הדגמה אישית גם ? לוקח לי המון זמן לקלוט רמזים, אז זה יכול להמשך איזה חצי שנה נגיד ?
אווו... יאממיי!! ../images/Emo9.gif יש הדגמה אישית גם ? לוקח לי המון זמן לקלוט רמזים, אז זה יכול להמשך איזה חצי שנה נגיד ?