פדאל מצופה לכה

Ultra Spidey

New member
פדאל מצופה לכה

האם לדעתכם פדאל מאלומיניום מצופה לכה הוא פחות עמיד מ"סתם" פדאל אלומיניום? אני מתכנן לצבוע את הBluesBreaker Clone שלי בכחול, לשים עליו ממש מעט נצנצים סטנדרטיים (לא צבעוניים), ולצפות בלכה כדי שהוא לא יהיה מחוספס מהנצנצים. השאלה היא האם התוספת של הלכה תגרום לו להיות פחות עמיד, להשרט בקלות או משהו?

Mr MAG

New member
אהלן

קודם כל למה לשים נצנצים ? אתה רוצה glitter תשתמש בצבע מתאים, מטאלי, שמתאים למתכת. תשתמש בצבע יסוד מתאים למתכת, בשכבות עם שיוף. תשתמש בצבע שאתה רוצה כתוצאה הסופית שלך באותה הדרך ותשתמש בלכה חזקה שמתאימה לסוג הצבע, תן לה להתייבש כמו שצריך ושייף אותה בהדרגה עם נייר מים. תעשה פוליש ואמור לצאת לך פדאל מבריק ועמיד - הלכה תגן על הצבע, לא להפך. חפש מדריכים על פדאלים בבניה עצמית באינטרנט, חלק מהם מפרטים גם יצירה של הקופסאות וצביעה שלהם בהתאם. מעבר לזה אפשר לעשות לגוף הפדאל צביעה בתנור או אנודיזציה, כמו שעושים לרכבים או מוצרי מתכת שונים. בשביל זה צריך איש מקצוע ואני לא יודע מי מספק שרותים כאלה ומה המחיר אבל אולי כדאי לך לנסות ולברר.

terje

New member
זה לא

יהפוך אותו ליותר עמיד, זה יהפוך אותו ליותר צבעוני זה בטוח. ואם אתה רוצה שלא יהיו עליו שריטות אז אל תנגן עליו או אל תדרוך עליו.
עמידות הפדאל נקבעת לפי תוכנו, ולא לפי כמות השריטות - יש לי פדאלים שנראים כאילו שהם עברו שואה שלישית ורביעית (ושניה) ומתפקדים מעולה.

yotamn9

New member
אני חושב שכמו שמוטי אמר

זה הצבע ככה, לא שמים נצנצים...

למעלה