פדאל ווליום

The Walrus

New member
בהחלט מסכים איתך,

חסרים נגנים של כלים אחרים, וגם באזור הגיטרות יש יותר מדי דיבורים על ציוד ומעט מדי דיבורים על הנגינה תכלס.

wish i was here

New member
אתה הוצאת אותו מפרופוציות

כל הודעה שלך אתה תגיד איך גילמור ואיך גילמור ותיתן סרטים שלו ואיך הוא עושה או לא עושה,ואם מישהו יעלה לפה קטע שלו אתה בכלל תצא בהודעות "יאאא!!!!!111 חיללת את הקודש אני מעדיף את המקורי!". באיזשהו שלב הזין כבר נהיה סגול.

grassus

New member
שום דבר

בעיקרון יש פדאלים שבנויים קצת יותר טוב אבל אין שום הצדקה על ההפרשים במחירים ופדאל ווליום על TB לא יעזור בכלום זה כמו לקנות אחד בלי TB בקיצור אל תשקיע בפדאל ווליום יותר מ100 ש"ח בהצלחה ותתחדש

grassus

New member

טון סקינג זאת אפשרות, אפילו שלא שמעתי על אף אחד שזה קרה לו עם פדאלי ווליום אני דיברתי רק על הנושא של TB

The Walrus

New member
כמו שאמרו כבר - בעיקר tone sucking

בנוסף גם איכות הבנייה של הפדאל עצמו, כמה הוא אמין, וכו. קח בחשבון שהארני בול (וכנראה גם שאר פדאלי הווליום, האמת שאני לא יודע) עובדים על מיתר כלשהו שנקרע מידי פעם, הוא לא אמור להישאר לנצח, וניתן לקנות סטים כאלה של מיתרים.

haimgl

New member
נצל"ש (בעיקר ליהודה)

פנדר סופר אמפ מישהו שמע\מכיר\ניסה?

haimgl

New member
לא יצא טוב

הכוונה לPro Tube Series Super תחת הקטגוריה של הסופר.

adiel61

New member
אני עדיין לא שמעתי על

TB בפדלי ווליום, אני לא רואה למה הסיבה, סה"כ אין שום מעגל שצריך לעבור דרכו, מדובר בפוטנציומטר ומקסימום עוד קבל ונגד, לכן אני לא רואה צורך להוסיף TB, תקנו אותי אם אני טועה......

yehuda kotton

New member
TB בפדאל ווליום

גם כאשר הפוטנציומטר פתוח עד הסוף בד"כ עדיין ישהתנגדות מסויימת, או העמסה (לא יודע איך קוראים לזה). תנסה פעם לעקוף את פוטנציומטר הווליום מהגיטרה ורוב הסיכוי שיהיה הבדל כלשהו בסאונד. בשביל זה יש יצרני גיטרות שמתקינים פוטנציומטר no-load בגיטרות שבסוף המהלך שלו מנתק את הפוטנציומטר, מעין בייפאס. לא ידוע לי שעושים את זה בפדאל ווליום.

Master Jewish

New member
תשמע את "אל תפחד" של אהוד בנאי

הוא עושה שם יופי של שימוש בווליום\דיליי

למעלה