פדאל ווליום

Fly2High

New member
לא, אולי בגלל שאני לא כל היום מול המחשב.

אתה יודע, יש לי חיים וכאלה. ערן - אם אתה מעוניין, צור קשר בפרטי
מחר אגיע הביתה ואענה לך... אני נמצא בצפון די הרבה(למען האמת, גם עכשיו
).

The Walrus

New member
../images/Emo45.gif

דבר ראשון נדרשים שני מגברים בשביל להגיע לדבר כזה, ודבר שני - צריך את האצבעות של דייויד גילמור
.

eran377

New member
דיי עם גילמור../images/Emo46.gif

אתם אשכרה גורמים לי לשנוא אותו, זה לא יאמן...

jbkkd

New member
מה? למה?

נכון שקצת מדברים עליו הרבה לאחרונה, אבל הוא גיטריסט ומוזיקאי ממש טוב. הקטע הזה מדגים חלק מאוד קטן מהיכולות שלו.

miki872

New member
קצת?

חבוב, הפורום נקרא עוד שניה "גילמור ומעריצים".

RoieL

New member
מבין אותך, אבל תכלס זה השימוש הכי מגניב

שראיתי לפדאל ווליום.

Kfitzi

New member
../images/Emo45.gif. נשבר הזין ממנו.

יש לי כמה וכמה דיסקים שפינק פלויד ועוד את הדיסק סולו האחרון שלו... אני לא מסוגל לשמוע אותו יותר בגלל מה שהולך כאן בפורום. עם כל הכבוד לגילמור, יש עוד מוזיקאים בעולם. להנעל על מוזיקאי אחד זה קיבעון שרק יזיק להתפתחות המוזיקאלית שלך... וזה לא משנה מה רמת המוזיקאי.

The Walrus

New member
תקשיבו

אני יודע שאני נחשב פה ל'גילמוריסט', כי אני בהחלט כזה, אבל אני לא נדבק רק אליו במוזיקה שלי... אני מושפע גם ממגוון גדול של אחרים כמו קלפטון, גרי מור, ג'ף בק, מרקנופלר וכו'. הסיבה שאני מעלה את גילמור הרבה פעמים היא שההיכרות שלי איתו ועם הציוד שלו היא רחבה במיוחד (בניגוד לרוב שאר הרשימה, שמעבר לגיבסון\פנדר אין לי מושג באיזה פדאלים או מגבר הם משתמשים), וזהו. אה, ואם מישהו פה לא יכול להקשיב למוזיקאי - או מפתח שנאה כלפיו - רק כי מדברים עליו הרבה, זה די עצוב לדעתי. מילא אם שומעים אותו הרבה, אבל כולה מדברים עליו... אפשר לחשוב. אני חושב שכל העניין יצא מפרופורציות לגמרי.

eran377

New member
תשמע בחור...

כשאני אומר "אני מתחיל לשנוא אותו", כמובן שזה נאמר בהגזמה... גילמור כבודו במקומו מונח ואני עדיין שומע אותו המון באוטו ואפילו מנגן סולואים שלו מדי פעם... אבל הגענו למצב (ולא רק אני) שאי אפשר יותר לראות את רצף האותיות הזה שמרכיב את השם שלו מרוב שחופרים עליו פה. דבר אחד נוסף שמאוד הפריע לי בהודעה שלך ואני חייב להגיב עליו - אמרת שאתה מדבר עליו בעיקר בגלל שאתה מבין בציוד שלו ובמה שהוא משתמש וכו'. אני רוצה להזכיר ששם הפורום הזה הוא "כלי נגינה ונגנים". לאחרונה שכחו בפורום הזה מנגינה... הכי כואב לי זה שחוץ מגיטריסטים אני לא רואה פה עוד הרבה נגנים... הנשפנים דיי נעלמו לנו וגם בסיסטים/קלידנים וכו' אני רואה הרבה פחות... הפורום מתעסק פשוט המון, יותר מדי בציוד גיטרות, פדאלים וכו'. הייתי מוכר כליה בשביל שההתעסקות המוגזמת בציוד בפורום הזה תפסיק, ויתחילו לדבר על הדברים החשובים באמת - נגינה, השפעות וכו'. (מודע לעובדה שהרבה מאוד גם אני שותף לדיונים האלה, אבל משתדל כמה שפחות להכנס לזה...) קחו את זה לתשומת לבכם...

למעלה