אני עם עדי כם איכס גם איכס גם איכס. אבל תסבלו..
L LoveGirl14 New member 29/4/06 #64 אני עם דני לינוי את פשוט גאונה..מה עשית לי פה דיסקו?! מה זה האפקטים האלהXD חח קיצר היא זזה קצת
ל לינוי92 New member 29/4/06 #68 זה לא אני צילמתי! ה השומר הרוסי! את לא זוכרתת? אני בחיים לא מצלמת ככה חחחחח
L LoveGirl14 New member 29/4/06 #69 חחחחחחחח דפוק שכמותו :-O [אממ יש סמיילי כזה? כאילו, אני סתם מחרבשת קודים בתקווה שיצאו לי סמיילים חחח]
חחחחחחחח דפוק שכמותו :-O [אממ יש סמיילי כזה? כאילו, אני סתם מחרבשת קודים בתקווה שיצאו לי סמיילים חחח]
א אורטל לאב דון New member 30/4/06 #96 את כזאת יפהההההה %#@@#@# איזה עיניים יפות יש לך גאדיישן את מושלמת!!!111
C chen010189 New member 29/4/06 #80 חחחח זה נראה כאילו הוא.. עושה אצבע משולשת (חחחח אני מדברת יפה) למצלמה או שהוא עושה את התנועה הזאת של "אהה..את לא שווה"
חחחח זה נראה כאילו הוא.. עושה אצבע משולשת (חחחח אני מדברת יפה) למצלמה או שהוא עושה את התנועה הזאת של "אהה..את לא שווה"
נ נעמקה19 New member 1/5/06 #104 אומייגד תודה תודה ../images/Emo7.gif אבל למה יש "שיר ויטל" על כל התמונה ?
נ נירושית New member 29/4/06 #92 בתמונה הזתא ששמת בהודעה הראשית... סתכלו טוב טוב... מאחורי החגורה האחרונה אחרונה....[כאילו באחורה של ההאוט] אבי יושב לו כמה צווארו השקסי מתפאר ביופיווו
בתמונה הזתא ששמת בהודעה הראשית... סתכלו טוב טוב... מאחורי החגורה האחרונה אחרונה....[כאילו באחורה של ההאוט] אבי יושב לו כמה צווארו השקסי מתפאר ביופיווו