פגשתם ת'שחקנים?

LoveGirl14

New member
יאאאאאאא..

איזה כיףףף!!! איפה דיברת עם יוד רבע שעה? [טוב אתמול אני לינוי ואוקסנה דיברנו איתו רבע שעה במפגש חח] ואיפה פגשת את הילי? D: מאגניב. הילי נדירה. כאילו. היא לא באה לשום מקום אז... חח

LoveGirl14

New member
אני יודעתת..

בגלל זה

orel4400

New member
יעזור תמונה עם גיא אריאלי?

חחחחח בכללי לא פגשתי עדיין אף אחד... כאילו פגשתי... אבל לא דיברנו או משהו... זה היה עם מיכאל... פעם ראשונה הייתה באילת שקפצתי על הגדר עם הנעליים הלבנות חחחח (המבין יבין-מפגש פורום) ופעם שנייה שהבאתי לו את המכתב אבל לא הספקנו לדבר או משהו כזה... ואני כבר רוצה לדבר איתו ולהצטלם איתו
(אני מסתפקת בינתיים עם תמונה שלי ושל גיא)

FrutillitA

New member
כן../images/Emo9.gif

ב27.3-פגשתי את דונה ולימי פעם הראשונה הכי הזוי בעולם
בתצוגת אופנה של אמא שלי(אני יעתיק לפה אחר כך תסיפור
) וב22.4-פגשתי את כולם חוץ מהילי במסיבת גיוס של דונה שאת הסיפור אתם כבר יודעים
קיצר בשתי הפעמים היה מדהים
ועדיין לא שלחו לי תמונות:S

LoveGirl14

New member
מי זו לימי? לימור איטאס?

אני משמ שמחה בשבילךךךךך=] נשמע כיףףףף=] שירבו ימים כאלה D: נראה לי שכבר לא יהיו מפגשים של החוברת.. ויהיה עוד הרבה זמן עד המפגשים הבאים.. יוד אמר שבעונה השלישית הם ישירו בעיר ערוץ הילדים שירים חדשים וזה.. לא מעניין אותי אני שם בטוח D: נראה לי אני יעשה סיבוב בכל הארץ כל הופעה שהם יעשו אני יבוא ויהיה עם יוד חחחחח

FrutillitA

New member
תודה מאמי../images/Emo23.gif

וכן זאת לימור חחח בעיר ערוץ הילדים גם אני ככה:|

לינוי92

New member
נממ אוקי הינה כל הפגישות שלי עם יוד

בפעם הראשונה זה היה ב10.3 באירוע המדהים של השמינייה! בפעם השנייה זה היה ב5.4 במפגש בסינימה סיטי בפעם השלישית ב28.4 [אתמול] במפגש בהיכל המוסיקה יפו תמונה שלי עם ידידיה מאתמול[בטח כבר כולכם ראיתם]

נירושית

New member
ושוב ושוב ושוב ושובבבבבב

הוא כזה מתוקיייייייייייייייייי אי אי אי איך אפשר לא להתאהב בדבבר המושלם הזה?!?!?!
נכון לתובל יש חיוך נורא מתוקי פה?? טוב נו...לאבי יותר...למרות שהחיוך שלו סמויי

למעלה