פגשתי את דן תורג'מן!

o r t a l13

New member
חחחח

זה הסבא החמוד הזה "שה שקט! יש פה חתיכה על התקציר" חח הוא קרע אותי

KiShKooSh

New member
*תקציב...

פשוט הבן אדם כאילו מכור לחדשות... וקוראחם לשחקן הוגו ירדן

m o g b a l 5

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo41.gifגמאני פגשתי סלבס....../images/Emo41.gif

פגשתי את שירי מיימון במימדיון ואת להקת היהודים שהם גרים שתי מטר לידי ואת שרית וינו אלעד וכשהייתי במזוודות אז פגשתי את המנחה [[ששחכתי את השם שלו]] ואת חני נחמיאס כשהייתי בתוכנית שלה ואת דודו טופז הוא היה ביומולדת של הבן שלו בגולפיטק [[בגולף]] שאני הייתי בימולדת של חבר שלי ועוד מלא מלא מלא מלא מלא סלבס פגשתי

נעמקה19

New member
אני פגשתי את דודידו ../images/Emo6.gif

הדודים שלי הם אלה שהקימו את ערוץ הופ! חחחחחחחחחחחחחחחחח...ברצינות!! אז פעם אחת הם לקחו אותי ואת אחותי לראות איך הם מצלמים את "דפנה ודודידו" אם מישהו מכיר
חחח...זה ממש חביב. יש להם צחוקים מאחורי הקלעים...חח... אבל יותר לא הלכתי...כי מה זה מעניין לראות איך מצלמים תכנית שאני בכלל לא רואה?!

KiShKooSh

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifדודידו שליטה../images/Emo6.gif

הייתי רואה את זה עם הביביסיטר שלי דודידו הוא דמות כזו, שאת לא יודע אם אתה רוצה לחבק אותו או להעיף לו סטירה
אבל הוא חמוד

אם כבר מדברים על לפגוש סלבס...

חח הוא לא ממש סלב, אבל נכון ההוא מהפיג'מות שמשחק את מר לטין? נו, זה שלא שומע טוב {אמא שלך עקו-מה וסבתא שלך ערו-מה
} אז הוא גר בשכונה איפה שאני גרה, אז אני כמעט כל הזמן רואה אותו ברכב הקטן והירוק שלו...נחמד כזה
ואפרת כהן{
} הייתה אצלי בבית, ועוד כל מיני שאני ממש לא זוכרת כרגע....

shminia com

New member
גם אני פגשתי אותו

בסינמה סיטי שנה שעברה ...עם אשתו לשעבר והילדים שלהם...:)

shminia com

New member
וגם את..

-רוני ודאני בהופעה שלה בעיר - לא יודע אם זה נחשב אבל אחרי שיצאנו מהפסטיגל (לפני שנה/שנתיים) נסעו אחרינו צביקה פיק עם הבנות שלו. - את דודו טופז ראיתי כשהייתי בת 6, במירוץ של סוסים שהייתה שם בגלל תחרות יופי של כלבים (מוזר לא?!)\ - את כל השמיניה במפגש מעריצים בתל אביב -גיליתי שצביקה הדר הוא קרוב משפחה רחוק שלי. ואמא שלו הייתה באירוע יחד איתנו בשנה שעברה -עודד מנשה וכל ערוץ הילדים הישן בהופעה בעיר. -כל משפחת תאקט שבאו למפגש מעריצים (של חתימות על דיסקים) בקניון. -ויש עוד מלא אני לא זוכרת...:)

o r t a l13

New member
אני

גם ראיתי מלא.. לא זוכרת.. הצגות וכאלה נחשב?.. כי ראיתי מיליון בהצגות כשהייתי קטנה.. לפני איזה שנתיים הייתי בפסטיגל והיו הרבה.. אממ.. דץ ודצה.. חח הייתי ממזמן באיזה קייטנה והבן שלהם היה בקייטנה והם באו כל הזמן לקחת אותו איתי שגב ברחוב צביקה הדר ביטבתה דוד דאור הבת שלו איתי בבצפר שרית חדד באיזה הופעה בשפיים צביקה פיק ויגאל שילון בחתונה אחת.. ויגאל שילון ראיתי גם בים ולא יודעת.. לא זוכרת

למעלה