פגשתי את דן תורג'מן!

sdavid1

New member
פגשתי את דן תורג'מן!

היי...אני חדשהה אבל אני לא מתכוונת להישאר..כי אני לא רואה את הסידרה אבל עברתי בפורום פיק אפ וראיתי בהודעה של תפוז שכתוב שדן תורג'מן התארח בבלוג טיוי אז רציתי לדעתת מתי האירוח יעלה?? וראיתי את דן תורג'מן בחתונה של בן דוד שלי (לא יודעת איך הוא קשור אליו) ..אבל מזה התלהבתי כי אפעם לא ראיתי סלב במציאות חיחי

Super Chuly

New member
נחמד ויפה

אך להבא לשרשר! האירוח יעלה בקרוב אני מאמינה... ליהי :)

o r t a l13

New member
יפה..!

בחתונה של בת דודה שלי היה צביקה פיק.. (בתור אורח כאילו.. הוא לא שר) הוא היה עם משקפי שמש
כל החיים שלו הוא עם משקפי שמש

KiShKooSh

New member
נצל"ש!!!!!!!כולם לצאט!!!!!!!!!!!!!!

ואני מצטערת סימן שאלה על התעללות

נעמקה19

New member
דודו טופז גר מטר ממני...

אם זה מעניין מישהו. הוא מה זה מעצבן בסופר!! הוא כזה מצפה שכולם יתנו לו לעקוף!! ואז כל המוכרות צועקות אליו "בוא, דודו בא!!!!" והוא כזה עוקף את כל התור, וחושב שכולם מתים עליו ורוצים לסגוד לו
אמא שלי ספרה לי שפעם היא הלכה לסופר וכולם נתנו לו לעקוף. ואז הוא עמד מאחוריה ועשה כזה "אהמ, אהמ!" כי היא עשתה את עצמה לא מסתכלת עליו. חחחח...הוא ציפה שהיא תתן לו לעקוף! מה זה קשור, אתם שואלים את עצמכם? דיברתם על לפגוש סלבס..(עלק סלבס...זה דודו טופז
) אז אני רואה אותו בשכונה שלי הרבה...זהו.

hilasapir

New member
גם אני פגשתי סלבס....

1.בקולנוע קרן מקצרים 2.ברחוב ראיתי את זה שמשחק בחיים זה לא הכול את מיקי ברח לי השם שלו.... 3.דץ ודצה אני רואה אותם כול פעם מתי שאני נוסעת לסבתאה שלי...היא גרה בגבעתיים והם הולכים לאותו בית כנסת שאנחנו הולכים.... 4.את ציפי בקניון וזה מה שאני זוכרת....

גמני פגשתי סלבס../images/Emo13.gif

1. את רוני דואני
2. את רוני דואני
3. את רוני דואני
4. ראיתי גם את גיא אריאלי כשבאתי לפסטיגל יוצא ממונית..לא יכולתי להצטלם איתו כי כבר בנות הצטלמו איתו
5. כנ"ל לרועי בר נתן
6. אם מישו אוהד מכבי חיפה יש שחקן שיש לו בן שהיה איתי בביצפר אז הוא כל הזמן לקח אותו מהביצפר אז ראיתי אותו
[אני שונאת כדורגל...והוא לא ממש סלב.
] 7. ראיתי את אורי אומנותי בשפיים.. ואגב, בקשר לדודו טופז..הוא היה החבר הכי טוב של אבא שלי בתיכון...

chen010189

New member
ואני דיברתי עם תום ומארק מBlink182

וזה אכן הספיק לי
(למרות שעם תום זה היה 2 משפטים וחצי אז אני לא בטוחה שאפשר לקרוא לזה "דיברתי")

oshriti123

New member
אורי../images/Emo99.gif../images/Emo100.gif../images/Emo28.gif

אני פגשתי את ניקי גולדשטיין, הפיג'מות(אילן
) אממ וזהו נראה לי
אני ילדה חסרת פרוטקציות ומזל

j u l i a 1 3

New member
אני פגשתי את

את כל השמיניה בעיר ערוץ הילדים, מלא פעמים את רן דנקר, הוא גר לא רחוק ממני ופעם את פנינה רוזנבלום באילת, ואת מאיה קורן בקניון ואת ואת אירה מרצים לדירה ועוד כל מיני שאני לא זוכרת כרגע...

הסלב שאני פגשתי הכי קורע בעולם!!

בעודי חוזרת מהעבודה ברכב הסתכלתי במקרה הצידה לכיוון המדרכה בדיזנגוף סנטר וראיתי את אבא של ניצה מ"טלנובלה בע"מ", שהיא לדעתי הדמות הכי קורעת בעולם!! וצחקתי לי במשך כמה דקות טובות לאחר המפגש החטוף הזה.

למעלה