סתמי, סוז לא נמאס לך לנהל את הוויכוח הזה איתי?
ק קייזר סוזי New member 27/2/13 #266 לא יודע למה? כי ברגע שאנשים נפגעו ממנו על אמת, חסל סדר הפרדה! ואתה עוד יושב פה וכותב שהוא מלך בכל מצב. למה מה??
לא יודע למה? כי ברגע שאנשים נפגעו ממנו על אמת, חסל סדר הפרדה! ואתה עוד יושב פה וכותב שהוא מלך בכל מצב. למה מה??
J Jake Speed New member 27/2/13 #228 אני אוהב את וויש כי היא מותק אמיתית ואת מכולם, צריכה לדעת משהו לגבי לוק: "רַבִּי אוֹמֵר, אַל תִּסְתַּכֵּל בַּקַּנְקַן, אֶלָּא בַמֶּה שֶׁיֵּשׁ בּוֹ. יֵשׁ קַנְקַן חָדָשׁ מָלֵא יָשָׁן, וְיָשָׁן שֶׁאֲפִלּוּ חָדָשׁ אֵין בּוֹ."
אני אוהב את וויש כי היא מותק אמיתית ואת מכולם, צריכה לדעת משהו לגבי לוק: "רַבִּי אוֹמֵר, אַל תִּסְתַּכֵּל בַּקַּנְקַן, אֶלָּא בַמֶּה שֶׁיֵּשׁ בּוֹ. יֵשׁ קַנְקַן חָדָשׁ מָלֵא יָשָׁן, וְיָשָׁן שֶׁאֲפִלּוּ חָדָשׁ אֵין בּוֹ."
צ צ ע ד New member 27/2/13 #234 אני אוהבת תחתונים רגילים מלן... פשוט מעולם לא הצלחתי לצלוח את היומיים סבל האלה עם החוטיני כדי לחשוב איך חייתי עד היום בלעדיהם. אני אוהבת שלל גזרות - גזרה רגילה , גזרה נמוכה, מכנסונים עם חצי תחת חשוף ובוקסר ועוד. ובדים נעימים כמובן.
אני אוהבת תחתונים רגילים מלן... פשוט מעולם לא הצלחתי לצלוח את היומיים סבל האלה עם החוטיני כדי לחשוב איך חייתי עד היום בלעדיהם. אני אוהבת שלל גזרות - גזרה רגילה , גזרה נמוכה, מכנסונים עם חצי תחת חשוף ובוקסר ועוד. ובדים נעימים כמובן.
M Melencholya New member 27/2/13 #237 אין לי בעיה עם חוטיני או רשתות, אבל ליומיום ממש לא מתחשק לי לשבת 8 שעות רצוף כשחוט תקוע לי במרכז התחת. גם אני אוהבת לגוון, נדיר שיש לי תחתונים דומים בדיוק. (חוץ מהכותנה לימים הנוראים, שם כולם שחורים או אדומים)
אין לי בעיה עם חוטיני או רשתות, אבל ליומיום ממש לא מתחשק לי לשבת 8 שעות רצוף כשחוט תקוע לי במרכז התחת. גם אני אוהבת לגוון, נדיר שיש לי תחתונים דומים בדיוק. (חוץ מהכותנה לימים הנוראים, שם כולם שחורים או אדומים)
T tatiana6 New member 27/2/13 #243 בתקופות שאני פחות מ-60 ק"ג אני הולכת רק בחוטי ני זה רחוקק מעכשיו ב- 19.5 ק"ג