לא הסכמתי לך לצחוק בן בליעל הזה.
ה השמש זורחת גם היום New member 26/2/13 #164 אני סתם מתלוצצת אל תקחי אותי ברצינות. ניצלתי אותך בכדי להודיע שהוא בן בלעיל.
J Jake Speed New member 26/2/13 #93 אני? תנין? שמש, את לא קוראת פה? אני ידוע במידותי הטובות. וכשאני אומר "מידות טובות" אני מתכוון בעיקר למידת הצניעות. אז יש לי מידה צנועה. מאד. ככה אומרים פה בפורום.
אני? תנין? שמש, את לא קוראת פה? אני ידוע במידותי הטובות. וכשאני אומר "מידות טובות" אני מתכוון בעיקר למידת הצניעות. אז יש לי מידה צנועה. מאד. ככה אומרים פה בפורום.
ה השמש זורחת גם היום New member 26/2/13 #96 צניעות אמרת אז הוא מספיק מידי פעם מבושה? כי הסומק הורוד שמתפשט מדליק איזו סוטה שאני מכירה.
J Jake Speed New member 26/2/13 #98 תכירי לי אותה גם כן אני ממש מובך ברגעים אלה. שניה, הולך לצד לסדר את זה.
מ מכופף ונועץ New member 26/2/13 #100 אני מוכן לאפר את שלי למי שורוד ממש חשוב לה (חברים, זה לא הסוף. אני הולך לשבור את השוק עם מבצעים שלא חלמתם עליהם. מצצי היום, בלעי מחר. פסקי רחב, השני במאה חמישים אחוז. החזרים לליקוקים. ספנקים לחברות מועדון. חכו חכו.)
אני מוכן לאפר את שלי למי שורוד ממש חשוב לה (חברים, זה לא הסוף. אני הולך לשבור את השוק עם מבצעים שלא חלמתם עליהם. מצצי היום, בלעי מחר. פסקי רחב, השני במאה חמישים אחוז. החזרים לליקוקים. ספנקים לחברות מועדון. חכו חכו.)
מ מכופף ונועץ New member 26/2/13 #87 אתה ממש טוב בלנצל"ש אתה אני גם חושב שזה מחמיא לך יותר מלמחות. למרות שאתה מלך בלמחות. ושחורה לך, בכלל .... כולן מתרטבות פה ישר. אני גם ראיתי גור תנינים פעם בטלוויזיה. אם זה עוזר לך.
אתה ממש טוב בלנצל"ש אתה אני גם חושב שזה מחמיא לך יותר מלמחות. למרות שאתה מלך בלמחות. ושחורה לך, בכלל .... כולן מתרטבות פה ישר. אני גם ראיתי גור תנינים פעם בטלוויזיה. אם זה עוזר לך.
ל לא מתדיין בקלות New member 26/2/13 #104 לא. אבל זה גורם לי למחוא יאללה תנו בכפיים!... בכפיים בכפיייים בכפייים בכפיים.... יאסו כולם...
מ מכופף ונועץ New member 26/2/13 #198 אמיץ מצדך לכנות את סוזי צרת אופקים ואני לא מנסה לסכסך ביניכם. ההפך. אני כן מנסה.