פגשתי אותה

יניב אני מזה מאושר בשבילך../images/Emo24.gif

בסופו של דבר, עכשיו כל הפורום הזה יודע באופן אישי, שכל השמועות על הסנוביות של מאיה, ממש ממש שיקריות..

מזל טוב גבר !!!!!!!!!!!!!!!!!!

לך היה הכי מגיע לפגוש אותה, ואני מזה שמח בשבילך !! גם אני חשבתי בהתחלה שהיא קצת סנובית (כי ככה התקשורת מציגה אותה) אבל כמו שאמרת היא בדיוק ההפך,פשוט מקסימה !!!

יאאאאאאאאאאא יניבייי... שמחה בשבילך

איזה אושר זה אהה?? זה הרגשה שאני כבר הרגשתי.. חחחח ושמחה בשבילך מאודדד... זה באמת קשה לתאר עד כמה נהנים מפגישה כזאת.. אמממ.. וכן כולנו יודעים כמה אתה אוהב אותה ושאתה פה מההתחלה.. מגיע לך באמת.. בלוואי ותזכה לעוד כמה פגישות כאלה איתה..
שמחה בשבילך..
נ.ב: הראל מויאלייי באמת נמוךךך.. ויש לי תמונה איתוו חחחחח איזה מתוקי הואא.. באמתת..

יאאאאאאאאאאא

יניבי סוף סוףף אני כל כך שמחהה אני לא יכולה להגבי הרבה אבל אני באמת שמחה בשבילך מ יכמוני יודע כמה רצית את זה!! יופיי עשית לי ת'שבוע נדבר כבר אני זזה אנשים תהיו איתי בקשר טלפוני עד שיחזור ליהמחשב אוהבתת!!

ואו ואו ועוד פעם ואו ...../images/Emo99.gif../images/Emo12.gif

איזה מרגש ... ואו ..
בקרוב אצלי ואצל כולנו .. זה נשמע באמת חלומי ורואים שנורא התרגשת ... איזה כיף הא?
שבוע טוב לך חומד

חח יערית עוד מעט תורך....

לספר לנו איך זה לפגוש את מאיוש זו הרגשה כיפייתת וחלומית אין עליה היא מושלמת

אין לך מושג כמה אני מחכה../images/Emo99.gif

אני פשוט מתה כבר שיגיע היום הזה .. ב"ה ..
אני הפעם לוקחת איתי את המצלמה ו - בטריות ספייר שלא יהיו בעיות חחח

גם אני ככה../images/Emo12.gif../images/Emo85.gif

אתה לא מתאר לך את ההרגשה שהיא עלתה לבמה. כיף לך שראית אותה פנים מול פנים ממש כיף לך!!=[ דוד שלי כל פעם רואה אותה בדיסקוטק, ואמר לי שפעם אחת אני יבוא אתו ואז אני ידבר אתה ואשלח לכם תמונות!! בקיצר, אני בטוחה שאין אחד בפורום שעוד לא פגש אותה. אני בטוחה שכולם פגשו ות'אמת, מי לא ידהם ממושלמת כזו?! חבל על הזמן!! היא מסרה לי נשיקה באוויר, והיא בכלל לא סנובית מדהימה! אהבתי את הקטע כאשר היא נכנסה היו מלאא צרחותת ומלא ילדים ירדו כדיי לראות אותהה ראיתי ילדה אחת שישבה לידי היא התחילה לבכות היא אמרה לי במילים האלו: "אלוהים אלוהים!! אני לא קולטת!! זאת מאיה!!!! תעזרו לי !!" היא לא הכי הרבה ירדה מהבמה, ומסכנה אורנה דץ מעריצים משכו אותה והיא נפלה
... ואני שמחה יניבי שאתה פגשת אותה, מאוד שמחה בשבילך!!=] זאת הפעם הרביעית שלי, אהה ושחכתי בהודעה השניה שפגשתי אותה גם במלון בטבריה, גיליתי ת'חדר שלה
כן כן..וגם ביקשו ממנה להופיע ואחר כך כזה לקחו אותה לסוויטה ענקית והיא ישבה בבריכה משלה ועצובה כזאת, למה היא לא יושבת עם כולם אז אמרתי אני ילך אליהה ועצרו אותי ואז היא עשתה לי שלום וחייכה לי ושתתה כזה משהו ביד..כמו ג'קוזי כזה..אחר כך שהיא עזבה מהמלון, היא ביקשה שיניחו לה השומרים, לעזאזל השומרים, ואז היא עלתה לאוטו ונסעה במהירות. לקטע שמאיה פחדה מכל השומרים מאוד התרגשתיי כן כן שתאמין או לא אבל מיליון מהמדינה אוהבים אותההה
וזהוו.. פשוט כל הופעה\פגישה שלה זה חוויה..יותר מאנקונדה
בהרבההההה!!

חח את לא מכירה את ישראל?../images/Emo6.gif../images/Emo85.gif

באמת יעריתו'ש..אנחנו העם הישראלי קצת מטורף..קצת הרבה=] אנחנו מכל שחקן שרואים עושים תהילה..אם זה הדבר הפעוט ביותר.. היית חייבת לראות..כולם קמו ועכשיו גמאני שואלת ת'עצמי ת'שאלה הזו: את מי מעניינת אורנה דץ?

חחחחחחחח../images/Emo6.gif האמת ?

לא הייתי מנידה עפעף בשביל לראות אותה ... חחחח
אבל באמת העם הישראלי הוא בהחלט כזה .. בעייתי !
לפני שנתיים הלכתי לפסטיגל בגלל ליאור נרקיס , שנה שעברה ויתרתי והשנה אני הולכת בגלל מאיה וגם בגלל נינט אבל בעיקר בגלל מאיה ..
וגם סקעת ומויאל מתוים וגם אותם שווה לראות ..

לימור1977

New member
וואהו יניב איזו התרגשות../images/Emo24.gif

נשבעת לך שעומדות לי דמעות בעיניים. איזה יופי. אני שמחה לשמוע שהיא לא סנובית ושהיא חמודה. אני מאחלת לך שזאת לא תהיה הפעם האחרונה שבה אתם נפגשים, ושתיפגשו עוד הרבה פעמים.

למעלה