גם אני ככה../images/Emo12.gif../images/Emo85.gif
אתה לא מתאר לך את ההרגשה שהיא עלתה לבמה. כיף לך שראית אותה פנים מול פנים ממש כיף לך!!=[ דוד שלי כל פעם רואה אותה בדיסקוטק, ואמר לי שפעם אחת אני יבוא אתו ואז אני ידבר אתה ואשלח לכם תמונות!! בקיצר, אני בטוחה שאין אחד בפורום שעוד לא פגש אותה. אני בטוחה שכולם פגשו ות'אמת, מי לא ידהם ממושלמת כזו?! חבל על הזמן!! היא מסרה לי נשיקה באוויר, והיא בכלל לא סנובית מדהימה! אהבתי את הקטע כאשר היא נכנסה היו מלאא צרחותת ומלא ילדים ירדו כדיי לראות אותהה ראיתי ילדה אחת שישבה לידי היא התחילה לבכות היא אמרה לי במילים האלו: "אלוהים אלוהים!! אני לא קולטת!! זאת מאיה!!!! תעזרו לי !!" היא לא הכי הרבה ירדה מהבמה, ומסכנה אורנה דץ מעריצים משכו אותה והיא נפלה
... ואני שמחה יניבי שאתה פגשת אותה, מאוד שמחה בשבילך!!=] זאת הפעם הרביעית שלי, אהה ושחכתי בהודעה השניה שפגשתי אותה גם במלון בטבריה, גיליתי ת'חדר שלה
כן כן..וגם ביקשו ממנה להופיע ואחר כך כזה לקחו אותה לסוויטה ענקית והיא ישבה בבריכה משלה ועצובה כזאת, למה היא לא יושבת עם כולם אז אמרתי אני ילך אליהה ועצרו אותי ואז היא עשתה לי שלום וחייכה לי ושתתה כזה משהו ביד..כמו ג'קוזי כזה..אחר כך שהיא עזבה מהמלון, היא ביקשה שיניחו לה השומרים, לעזאזל השומרים, ואז היא עלתה לאוטו ונסעה במהירות. לקטע שמאיה פחדה מכל השומרים מאוד התרגשתיי כן כן שתאמין או לא אבל מיליון מהמדינה אוהבים אותההה
וזהוו.. פשוט כל הופעה\פגישה שלה זה חוויה..יותר מאנקונדה
בהרבההההה!!