פגשתי אותה

k a b o o k

New member
פגשתי אותה../images/Emo12.gif

אין לכם כמה קיוויתי להגיע להודעה הזו, כתבתי המון הודעות בפורום.. אבל להודעה כמו זאת ייחלתי המון זמן
קשה לי להוציא את זה מהפה, כי אפילו עכשיו שאני כותב אני מתרגש בטירוווווווף, ונזכר: פגשתי את מאיה- מאיה בוסקילה אתמול
. והנה הסיפור המלא: הגענו (אני וחבר שלי) בשעה שש ורבע (כשעה לפני ההופעה שלנו), ובאו איזה שתיים שדרכם בעצם הייתי אמור להיכנס מאחורי הקלעים (מצטער שלא סיפרתי, כל כך פחדתי שאני אספר ובסוף יהיה עין הרע וזה לא יקרה), בקיצור, לקחו איזה 10 דקות עד שהצליחו להכניס אותנו.. ב-10 דקות האלו בינתיים נכנסו ועמדנו סתם לראות ת'סוף של ההופעה שלפנינו, ומי הייתה בדיוק
- מאיה
, שרה "הלב"
, ואוו.. היא הייתה כל כך קרובה, כל כך מדהימה, כל כך יפה.. (לפניה היה מויאל עם "נר על החלון" ושהוא יצא הוא בא לכיוון שלנו, מזה
- אני יותר גבוה ממנו
). שתי האנשים באו ולקחו אותנו אחרי בירורים למאחורי הקלעים
. כולם ידעו שהגעתי רק בשביל מאיה, אז האחראי אבטחה שם אמר שנחכה באיזו פינה, והוא יביא את מאיה אליי
(4 המילים האחרונות לא נקלטות לי עד היום..). אוקיי, אני מחכה, כולי מתרגש, רועד (רציני!), עוד שנייה מתעלף. ופתאום מי באה שכולה לבושה לבן
מאיה
(ואוו.. אפילו שאני כותב את זה עכשיו זה לא מתעכל לי
). בלי היסוס ניגשתי אליה.. הצגתי את עצמי, והתחלתי עם זה שאני מנהל הפורום הרשמי שלה.. ואז התחלתי לומר לה כמה היא מושלמת, מתוקה, מדהימה, וכמה שאני אוהב אותה.. שתבינו, מרוב השוק וההתרגשות שכחתי ת'מילים
. קשה לי להסביר במילים מה זו הייתה הפגישה הזאת, כולם יודעים פה שאני בין המעריצים הראשונים שלה שעוד היא רק התחילה, ושאני הייתי פה יחד עם רון בפורום, ונשארתי איתו, וגם שהוא עזב.. ועד היום אני פה, וכולם יודעים באילו כמויות אדירות ועצומות אני אוהב אותה
, זה היה חלום מושלם שקשה לי להסביר, אין מילים לתאר מזה היה בשבילי.. זה שהיה לידי אמר למאיה: "את לא יודעת איזה חלום זה בשבילו". כל מי שעמד מהצד ראה איך התרגשתי ואיך הייתי בשוק, ואפילו אמרו שגם מהדברים שלי ראו שמאיה התרגשה מאוד
. התחבקנו, היא ליטפה אותי.. זה היה מושלם
(כמובן הצטלמנו 3 תמונות
). אחרי זה היא מיהרה לעלות לשיר "כאן" ונפרדתי ממנה. לסיכום, מאיה ממש אבל ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש לא איכזבה אותי
. לפני שהגעתי לפגישה כולכם ידעתם כמה מושלמת היא בעיניי וכמה אני אוהב אותה, יצאתי מהמפגש בדעה שונה: מאיה מושלמת ברמות שאתם לא מבינים
היא ההפך הגמור מסנובית, היא כל כך נחמדה.. כל כך חמודה.., במציאות היא כל כך יפה
. אל תאמינו למי שאומר שהיא שמנה- כי היא ממש לא
, היא רזה, חטובה ויפה
. ואני רציני, שאני אומר יפה אני מתכוון לשיא, היא כל כך יפה שאתם לא מאמינים. אם ראיתם תמונות/קטעים מהטלוויזיה שלה ואתם אומרים שהיא יפה, אם תראו אותה במציאות תבינו.. האופי שלהם מושלם
, היא הסלב' והאישה הכי חמודה והכי נחמדה שראיתי אי פעם בעולם הזה
. אין לי מילים יותר לתאר את היופי, אופי, יחס, התנהגות שלה.. לגבי הפסטיגל: אני לא חושב שממש ראיתי
, כל כך התרגשתי, ההתרגשות לא פסקה
. אבל כן הייתי מרוכז בקטעים של מאיה
. "הלילה שלגיה" הייתה ההופעה הכי מדהימה של מאיה
, איזו השקעה
, איזה ריקוד
, איזה יופי
, איזה מעוף היה לה.. ואוו
, כל שנייה צץ בהופעה שלה מש'ו מיוחד.. אפילו לקראת סוף השיר בשיא.. התחיל לרדת מלא נצנצנים, מושלם כל כך
. על "הלב" אין לי מה להגיד, אני עדיין בהלם
. אתם ראיתם איזה מושלם היא רוקדת
, איזה יפה היא הייתה
, ואוו
, זו הופעה שלא תישכח.. איך שהיא רקדה, איך שהיא התנועעה, איך שהיא שרה
. וכמובן היא הייתה מדהימה בשיר "נומה נומה היי"- יפיפיה, ואוו
- היא יודעת לרקוד ולהתנועע בצורה יוצאת מן הכלל
. את "כאן" היא שרה בכלל מדהים.. איזה יופי זה היה
, שיר יפה, ומאיה מבצעת אותו כל כך בצורה עוצמתית.. חוץ מזה, בשלב ההצבעות הלכתי כמובן להצביע למאיה
, ואמרתי לחבר שלי שיצביע לה גם
, ועמדתי איזה 10 דקות שם.. ושכנעתי ילדים להצביע לה
, הצלחתי לגייס 5 ילדים
, וכמובן בזמן הזה ראיתי שדי הרבה הצביעו למאיה
החלום הכל כך עצום שלי התגשם
, ועוד התגשם במלוא הדרו.. ואני חושב שמאוד קשה לתאר את ההרגשה, צריך לראות כדי להאמין לכל מה שסיפרתי
. ולדעתי
- מה שסיפרתי קטן מאוד, מאוד, מאוד לעומת המציאות
. אל תפסיקו לאהוב אותה
, היא שווה את זה, ויותר מזה.. יניב

יניב אתה לא יודע כמה אני שמחה

בשבילך!!! יווווו זה נראה מושלם כל הסיטואציה!!! אני גם רוצה!!!!!!!!!! יניב, מדיע לך!!!!! הלוואי שיהיו לך החיים עוד רגעים כאלה, מרגשים וסוחפים עד אין סוף!

יניבושששששש

וואי אתה לא יודע איך אני שמחה בשבילך עד עכשיו יש לי חיוך על הפנים סופסוף פגשת אותה כי אני יודעת שהתאכזבת שלא באת לפגישה ואני מאוד מאוד שמחה שנהנת ונכון שמאיוש מדהימה ויפה ומושלמת אני מסכימה עם כל מילה ומילה שלך...! מאיה בוסקילה
טבעי שלא תשלוט בעצמך

וואווווווווווווווו יניבי!!!

אתה לא יודע כמה אני שמחה בשבילך באמת שיוו רק לפי הסיכום רואים שהתרגשת בלי הפסקה ועד כמה אתה מאושר מזה חח יש לי במה להזדהות איתך כי גם אני פגשתי אותה והיא מדהימהה מושלמתתתת וואי כל מה שכתבת כ"כ נכוןןן עליה ווואיי כמה אושר היא יכולה להסב לבנאדםם אני כ"כ אוהבת אותה. מקווה שיתגשם כאן לכל אחד החלום הזה שזה לפגוש את מאיוש המושלמת ועוד חלומות שלכם שיש בדרךך..... יניבי שמחה בשבילךךךך...זה הגיע לך אתה מנהל מקסים ומעבר לזה בנאדם מדהים!!

וואי יניבושש

אני כל כך שמחה בשבילך
ממש כיף לך! אני מתארת את ההרגשה הזאת... שמחה בשבילך גם שפגשת אותה וגם שנהנית

k a b o o k

New member
חן מאמי, אני אשמח אם לא..

תנצלש"י לי ת'הודעה, פשוט זה שירשור מאוד חשוב לי, אז אם תוכלי בבקשה..

ואיייי יניבי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שיאא אני שמחה בשבילך!!!!!!!!!!! וואי החלום שלך התגשםםםםםם אמא!!!!! סחטיין יניבי שמחה שנהנתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

oved16

New member
יניב אני כל כך שמח...

בשבילך! אני הייתי פה ממש בהתחלה של הפורום אבל עזבתי, ועכשיו אני לא כותב (לפה הייתי חייב להגיב) רק קורא הודעות. ויניב נמצא פה מההתחלה, ואני חייב לציין שהוא המעריץ הכי גדול בארץ של מאיה. אני באמת שמח בשבילך!
*אני הולך 4.1 לפסטיגל הופעה לפני אחרונה.*

k a b o o k

New member
עובד, תודה../images/Emo24.gif

המילים שלך באמת מחממות מאוד, מאוד, מאוד ת'לב
. ואני זוכר אותך, ברור, עם אתר כל כך מדהים
- הוא בעל האתר הראשון של מאיה
, והיית וותיק, הלוואי ותחליט לחזור
אני לא מעריץ גדול.. כולם מעריצים גדולים

ניבו'ששששששששששש../images/Emo26.gif

החלטתי להיכנס לפה ולקרוא את הסיפור המלאאאא
פשוט סיפור מרתקקקק
שמחה שנהנתתתתתת ו.....מויאל נמוך
אמרו לי שהוא מטר 73 זה יחסית נמוך אבל מה הגובה שלך
שהוא נכך כך נמוך
לאב יוווו
הילה

ינייבהה../images/Emo23.gif

גמני כמו הילוש החלטתי להיכנס לכאןן ולהגיבב
איזה כיף לךך שפגשת אותהה
סופסוף זה התגשםם
וואיייי.. והילוש.. מויאל באמת נמוך יחסית..

יהההה

איזה כיף לךךךךךךךךךךךך שמחה בשבילךךךך
איזה כיףף חחח איזה תאורים רואים שהתרגשת חחחחח הלואי עליי
וראסמי הראל מויאל {המדהים !} ננס חחחח

למעלה