פגשנו את אגםםםםםםםםםםםםםם../images/Emo110.gif
סורי על השרשורר.. תשרשרו אותי אם צריךך..
אני והדס- פגשנו את אגם! אתם לא מאמינייםם!! אני והדס לכנו לחזור של שיר נולד יחד.. [הדסי את מושלמת! לאביו
] והיינו אמורות ב5 וזה נהיה רבע לשש
אבל עזבו היה עיקוב וזההה.. נסענו באוטובוס לשםםם [חחחחחחחחחח דפקתי חצי נפילה באוטובוס.. זה פעם שנייה שזה קורה לי עםם הדססס] וירדנוו והלכנוו לששםםם.. וראינו כמה בנות והן שאלו אותנו למי אנחנו מחכותתת אז אמרנו לאגגגםם
אז הן אמרו שהיא הלכה משו עם האוטווו והיא תכף תבואאאאאאאא! [אני לא יודעת מה היה עם הדס.. אבל הלב שלי בפנים לא הפסיק לפעוווום!!] ופתאוםם הם אמרוו הנה היאא ואני עםם המצלמהההה והיא באההה וחברה שלי כרגיל התחילה לבכותת
הדס היתה בשוק טוטאלי ואני רעדתי כמו אני לא יודעת מה.. אני רעדתי ממש ממש.. ואזז אגםםם אמרה לי "אני מכירה אותךךך" הייתי בההההההההההההלםם!!
אגם זכרה אותיייייייייייי!!
אתם מבינייים?! היא זכרה אותי מ5 דקות בעזריאליייייייייייי א=ג=ם ז=כ=ר=ה א=ו=ת=י! ואמרתיי להה כןן מעזריאלייי אז היא אמרהה "אההה נכוןןן" ואז היא חבקה אותיייייי..
ואזז היא הצטלמהה ואני כלה זמן "אגםםם תסתכלי מלמצלמהה" [תשאלו את הדס
הדס סורי שראית אותי במצב כזה.. זה לא מגיע לאפחד
] הקיייצצררררר הצטלמתיי איתה [ויצא קצת מטושטש
צילמו עקום.. גם את הדס..] וכל הזמן אמרתי לה שתסתכללל למצלמה שללליייייי
והיא חיייייכה אליי בלי סווווווווף! ובסוף היא נתנה לי חיבוק ענקיייייי ענקקקייי.. ענקייי מממממממממממממממממש!! והיה לי תבושםםם שלההה בידד [עד שנגענו בקרטונים
] ואזזז היא היתה חייבת להכנס לחזרות והיא אמרהה שהיא אוהבת אותנוו היא מושלמתתתתתתתתת הכי בעעעעעעעעעעעעולם
ואז ניסינו כל מיני דברים להכנס שמה בלי שהשומרת תראה.. והדס צחקה לשומרת בפרצוף אז היא שאלה אותה אם משו מצחיק אותה
ואם היא רוצ לעוף אז היא אמרה לה שבמילא נעוף משם
בקיצור היה מ=ו=ש=ל=ם אגם אני אוהבת אותךך
כבר תמונותתתתתתתתת