פגשנו את אגםםםםםםםםםםםםםם

חחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo110.gif

אגם נראלי נבהלה קצצתת.. והדס בכלל נראלי היתה בשוק ממני
היא רצתה לצלם אותי בלחחחץץ
יש תמונה שאני רועדת וחברה שלי בוכה מאחורה והשיער של אגם
תווודעע אביחייייייייייייייייי

אעאעאעאעאעאעעא../images/Emo26.gif

22.12.05 תאריך קדוש יאווווו
תשמעו!!!!!!!! מיכל! לא נורמלית
ואיזיק שאני לא ידבר בכלל
אני ומיכי השלמנו אחת את השניה ואיזיק עשתה את זה יותר מרגש
מיכל רעדה בידיים אני ברגליים ולא הפסקתי לקפוץ, ואיזיק בכתה יאו ואגםםםםםםםםםםאיך היא שיבחה את ביחי :"תדעו לכם שאביחי בנאדם מקסים ואני אוהבת ואתו" וגם ציצלתי על הרגע שראיתי אותה לאביחי, לא יודעת למה, היד שלי ישר נלחצה על השם שלו בספר טלפונים!, הייתי בשוק טוטלייייייייייי בהלםםםםםםםםםםם זאת הפעם הראשונה שראיתי אותהההההההה!!!!!!!!!!!!!!! מיכי תביא תמונות!!!!!!!!!!!! יצאתי מעוותת בכולם, הכל מוזר, הפה שלי יצא מוזר, פתאום אני לא פוטוגנית
מיכי גמני אוהבת אותךךךךךךךךךך! ואיזיק מותק שלא מהעולם הזה כפרעלכן!!!!!!!!!!וזהווווווווווווווו! מיכי מסןןןןןןןןןן ביחייייי מסןןןןןןןן יעל מסןןןןןןןןןןןןןן איתכם אני צכה לדבר אחרי מה שקרה אתם בטח חושבים שאני מטומטמת לאביוווווווווווווווווו
הדס!!! ועוד משו
שהלכנו לשם היינו במן חורשה כזאת ופתאום הגיעה משטרה ומישו אמר למישו :"בוא מהר מהר מהר, המשטרה באה
" באותו רגע חשבתי שאני מתההההההההההההה! אגם הייתה כל כך מותק! היא שאלה אותנו כזה
"אני שמעתי שאתם מכינים לי שלט או משו כזה?" ולא ידעתי מה היא רוצה, חשבתי שביחי סיפר לה על הההפתעה אבל אל דאגה אני עשיתי זאת
אמרתי לה כזה לעעע, שלט?
? והיא כזה כן.. ואני :"לא, משו אחר", הפתעה! וכולם נשפחו מצחוק
אז אני עכשיו מתנצלת בפני כולם! זה נפלט לי
אני אוהבת אותכםםםםםםםםםם! ואת אביחי כמה שיגעתי לו ת'שכל, אפחד לא היה רוצה לשמוע אותי במצבי, אבל דווקא זה שיעשע אותו
לא משנה אני מחרטשת עכשיו ת'שכל
תגיבו

אביחי 33

New member
הדסי שמח בשבילך מותק../images/Emo13.gif

ואמממ אמרתי לך מה התכוונה אגם עם השלט: היא מאוד רוצה שתכינו שלטים לשיר נולד
שכתוב שמה על אגם שתראו נוכחות של המעריצים שלה
זה הכל

אביחי 33

New member
אמאאא איזה תמונות מדהימות../images/Emo99.gif

גאדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד אני לא יכוללל עם הנשמה הזווו
אין אני מטורף עלייייה

למעלה