פגישת פורום..

יש לי רעיון לפגישת פורום

אז ככה: נעשה הצבעה מי גרה בצפון ומי גרה בדרום ומי גרה במרכז ולפי מספר הבנות שהכי הרבה גרות באותו איזור לפי זה התקיים המפגש זהו מקווה שעזרתי לכן אז כך אני רוצה תגובות ומהר מי שבעד שתוסיף את הסימון
ותוסיף את האזור בו היא גרה ומי שלא שתוסיף
זהו מכל ה
סמדר נ.ב מי שצריכה אותי אני באייסי בכל עת: 214423497

../images/Emo118.gifלדעתי הכי טווב..זה

במרכז כי לשם מגיעים כל הרכבות..בחזרה ובדרך..ככה שאין שום בעיה.. בתל אביב..הכי נוח! והפעם אני הולכת ובאה עד הסוף בע"ה בלי נדר.. ומחר כבר אני יחלוק איתכן את הרעיון שעלה במוחי..חח פרשתי למיטה..בה בי

../images/Emo118.gifכולם ל-פה!

בנות?!?!?!?! די פשוט תבואו תל אביב זה ה-מקום! כי הוא הכי מרכזי שיש..אין עוד הכי מרכז מזה! ואם יש לכן רצון אז אתן תוכלו לבוא! תאמינו לי..עוד מעט מעלה את רעיוני..

../images/Emo118.gifהרעיון שלי..

עלה בראשי רעיון תראו..אם כבר עושים פגישת פורוום? אז למה לא ננצל את העובדה שיש פה גם כמה בנות מהרשמי... אז נוכל לעשות פגישת שני הפורומים..ככה יבואו הרבה בנות..ונראה יותר אחת את השנייה למרות הכמות.. אבל לא משנה בכל זאת אני חושבת שזה רעיון ממש טוב.. כי במקום לבוא פעמיים סתם..אז הכי כדי זה לעשות ביחד! ונתמודד כמו שאומרים! עכשיו מי שבעדי שתגיד ולמי שיש בעיה..כנ"ל.. שתיהיה שבת שלום, 3>סתוונית3>

hen love noli

New member
נו אבל אתם לא מבינות

שכולם רוצות בצפון כי יש שם את רוב הבנות... נעשה הצבעה וזהו..! נולי שלי אוהבת אותך אתה הדבר שממלא את ימי וזורם בעורקי

../images/Emo118.gifומה את לא מביננה אה?

אלה שבצפון ירצו בצפון ואלה שבדרום ירצו בדרום אז לאיזו תוצאה והסכם נגיע ככה? אה? לדעתי הכי נוח זה בתל אביב..!!! והפעם כולן באות..ובלי שום תירוצים !!! כי זה ממש חשוובבב כי אני חייבת לדבר עם כולן! כולן! זה כולל כולן! ותחשבו על זה אם יעשו בצפון הדרומיות לא יוכלו לבוא וכנ"ל..ההפך! אז הכי נוח ב-מרכז וזהו, סוף פסוק.!

../images/Emo58.gif סיתי???

ממי זה קשה לאלה שבצפון להגיע עד לתל אביב לך זה קרוב אז אין לך בעיה להגיד אבל תארי לך אני אומרת מפגש בקריות בסדר לא לידי לא בנהריה בקריותתת את תבואי??? לא נראלייייי שכןןןן זה רחוק נכוןן אז תחשבי ככה גם עלינו שבצפוןןן ובסדר אפשר להבין לעשות במרכז פעם ראשונה עוד פעםםם אבל תעשו גם בצפון אחד ותבואו מהההה לא כול הזמן במרכז טוב?? חחח יה הלואי שיהיה בצפון מתה ליראות אותכים סיתוש אוהבתותך יפשלייי שבוע טוב דמושית!......

סיתייי כנסיי...;]

קורללי מארגננתת מפגש ברחובות..ת'כלס זה באמת מקום טוב בקניון רחובות..(לא בגלל שאני גרה פה, באמת שלא!!!) ולגבי שני הפורומים?! זה ריב!

../images/Emo118.gifאווקע אבל בננות כנסו :)

לתל אביב..יכולים להגיע ממטולה ומאילת..ככה שאינשום בעייה.. כי יש רכבות ויש כלי תחבורה אחרים..ותאמינו לי שאם יש לכן רצון! אתן יכולות לשכנע את ההורים..ולהגיע! ובקשר לרחובות נכון..בסדר..אבל לדעתי בתל אביב..זה הכי טווב! כמו שאמרתי למה כבר..למעלה חיחי :)

למעלה