פגישת פורום..

hen love noli

New member
פגישת פורום..

תגידו אולי נעשה פגישת פורום??? שכולם יכירו את כולם???? כי הצטרפו מלא חדשות ואני לא מכירה פה אף אחד..!!

../images/Emo58.gif כנסי!....

אפשר לעשות תגידו איפה ונסדר אבל תעשו בצפון פליזזזזזז לפחות פעם אחת בואו לצפון אני מתה לפגוש אותכים:))) ביוש יפות שלי...

לפי דעתי זה יקרה רק בחנוכה כי ככה ג

גם נוכל להכיר אחת את השניה יותר טוב וגם זה יוצא על החופש וזה הכי טוב לכולנו!

../images/Emo58.gif כה אבל....

תעשו בצפון פליזזז אף פעם אתם לא עושים בצפון לפחות עכשיו טוב???? קרניתוש לוב יו....

MaStuLa76

New member
../images/Emo207.gifשיררררררררררה../images/Emo70.gif

שירה תראי מה עשיתי בשבילךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך:):) אעאעאע כמה שאני אוהבת את הילדה הזאאאאאת!:)

../images/Emo118.gifאם כבר שירה..

כולןן לברך אותתה היום אחותתה מתחתנתת..ובדיוק בשעות אלו הם חוגגים קוללולולולולולולולולולולולולוללווווולולולולולו מזלל טוובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב! יאללה לברכוס!

שיירההההההההה?! אהווובבתתיייייי?!

חח כפרעעללייךך ראיתי רק עכשיווו...וואיי איזהה מאמיי אתתת אני אווהבבת אותך אבל למה עם התמונות האלה? =|| חחחחח בקטנה העיקר הכווננהה..חחח זה שצילמת אותי נכווןן?!
כללבבוננהה
אווהבתתת אותךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך!

חחח כפפרעללייייך את החיימשלי אאתת!

כמה את יפה כמה את טובה כמה אהבהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

Reut Arbiv

New member
אני חושבת שנעשה מפגש בחנוכה

ואז גם אני יגיע
חנוכה זה לא כזה רחוק עוד חודש וקצת

hen love noli

New member
גם אני חושבת

שמעו אני גם חושבת בחנוכה.. אבל בצפון.. מי גר בצפון ומי גר בדרום??? ואז ניראה איפה נעשה... תחשבו על זה..

יש לי רעיון!!1

אומנם הוא צפוי אבל זה הכי טוב!| תראו! אם נעשה בצפון אז כל האלה של הדרום לא יוכלו לבוא! אם נעשה בדרום כל האלה של הצפון לא יוכלו לבוא! אני אומרת הכי טוב במרכז! ככה זה הכי טוב!!! |אומנם זה צפוי אבל זה הכי טוב!

למעלה