פגישת פורום?!????!!!!!

y l 18

New member
כן אבל מה ישאר....

בפורום הזה בלי הויכוחים( המעניינים והלגיטמיים לא המריבות) בין הדעות השונות של תנועות הנוער....דיבורים על דברים טפשיים נראה לי..אז אל תשמיצי ודרך אגב מקום טוב לפרסם את תנועות הנוער שתורמות לקהילה הוא גם הפורום הזה נראה לי שלדברים כאלו הוא נועד......תותי פרוטי.

גם, אבל לא רק.

אם תשים לב, תראה שכ-ל ההודעות בפורום הם על התנועות נוער. לא אמרתי על זה כלום בדיוק מהסיבה שאני לא בדיוק מעלה נושאים לשיחה בפורום. ואין דבר כזה דיבורים טיפשיים. דבר שהוא טיפשי לך, הוא חשוב לי ולהפך.

בנתיים לא ראיתי וויכוח לגיטימי

על גביי הפורום הזה. לפחות לא בקשר לתנועות... למשהו מעניין גם לא שמתי לב בוויכוח הזה שלכם, או שמא אתם קוראים לדברים הבאים "מעניינים": *"שתי חניכים מהנוע"ל הלכו לפעולה של בית"ר. אחרי זה בסוכות כמה ח'ברה מהקן הלכו לערב תרבות שעשו בית"ר, אז מישהו מתנועת בית"ר שלא ננקוב בשמו התחיל "להתבדח" על העניין שאולי החניכים מהנוע"ל יעבורו לבית"ר ... ומפה השאר היסטוריה, וכולם מכירים ..." *"אני שונא את בית"ר ?! ?! ?!, אל תכניס מילים לפה שלי, אני בחיים לא אמרתי את זה ! ! !, וזה מאוד לא דמוקרטי שאתה מכניס לי מילים לפה, ובעניין הפלילי אפשר בהחלט לתבוע אותך על "הוצאת דיבה"." *"תגיד לי אתה ?! אתה זה ששונא אותנווו לא אנחנו אותך ! ! ! ובאמת משה ... זה שאלת מיליון הדולר $$$$$$$$$$$$$$$$$ אתה שונא את הנוער העובד והלומד ? את החברים בקן ? את מי אתה שונא ?" ב-3 מילים: מרתק, לגיטימי והכרחי! זכותו של כל אחד בפורום הזה לדבר על כל נושא שרק ירצה (בכפוף לתקנון של תפוז כמובן
) וכיוצא בזה- תנועות וכדומה.. אבל כזה גולש לפרטים אישיים ומתפתחת שנאה בין 2 צדדים- עדיף כבר לא לדבר על זה... =\ טוב.. אבל זאת רק דעתי =] יום טוב...!!

yossi018

New member
המעו"ז לא יארח את הפגישה! ../images/Emo10.gif

אם זה מה שזה גורם לכם, אז במעו"ז לא תתבצע פגישת הפורום, אם תרצו אין בעייה להוציא את הTV או הוידאו מהמעו"ז. תחליטו מה שתרצו, אנחנו רק העלנו הצעה אבל אם יש ריבים בגלל זה וכ"כ הרבה שנאה אז זה לא יהיה במעו"ז... תציעו מקום אחר, אם בשבט של הצופים אתם רוצים בבקשה (רק תגידו לי איפה זה...)

faith2

New member
שוב חזרנו לריב??

באמת חבל! המטרה של המפגש וא גיבוש במצב הזה אני מפחדת לארגן מפגש
אנשים תהיו קצת פחות טעונים...באמת
לא חבל??? המקום היחיד שאפשרי לקיום פגישה הוא באמת באחת המבנים של התנועות נוער- כי בחוץ קר! ובבית קפה פאדיחה לנהל פגישת פורום, ככה שאין אלטרנטיבה אחרת
כולם מסכימים בזה?

A m i r 17

New member
אני מסכים איתך...

1. באמת הריבים האלה מיותרים, ובאמת צריך להשאיר את כל העניין של התנועות מאחורה, אנחנו עכשיו על רקע בית שמשי ולא תנועתי... 2. אתמול הייתי במועדון של המעו"ז, הייתי ממש קצת זמן אבל ראיתי שיש להם מקום ממש נחמד שם ובאמת אפשרי לעשות שם את המפגש, למרות שגם לשבט שלנו לא תיהיה בעיה לעשות... בכל מקרה אני תומך בהצעה של המעו"Z לאירוח המפגש אצלם

y l 18

New member
אשריך אמיר

שמה שעומד לנגד עיניך זה טובת אנשי הפורום ולא מריבות ומשחקי כבוד.

למעלה