שוב פעם אתה מבלבל שכל
לא יודע מה למדת בסמינר, אני בתור אחד שעבר אינספור קורסי הדרכה וסמינרים יכול ללמד אותך מזה הדרכה אז אל תבלבל ילד... שוב פעם אתה מדבר שטויות אם אני מארגן פאנל איתם אז איך זה יכול להיות שאני מפחד משמאלנים? לידיעתך הייתי כבר בהרבה פאנלים עם שלום עכשיו ו"זרעים של שלום" תאמין לי שאני מנוסה הרבה יותר ממך בעניין של קירוב לבבות. אני לא רוצה לארגן שיתוף פעולה עם הנוער העובד בגלל שאתם תנועה שונה משלנו, מחנכים על ערכים שנוגדים לנו (קשה לי להאמין שאתה יודע משהו על האידיאולוגיה שלך, זה לא אומר שאני רוצה לשרוף לכם את הקן ולהרוג לכם את המפקדת או משהו כזה, אני פשוט מאוד אדיש לגביכם, תצליחו- תצליחו, לא תצליחו- לא תצליחו. שיתוף פעולה עם התנועה שלכם לא יתרום לנו כלום (להבדיל מאנשי נוער מרצ, להם להבדיל מהחניכים בקן שלכם יש אמונה באידיאולוגיה של התנועה . אגב אני מבטיח לך שאני מבין באידיאולוגיה הסוציאליסטית, שעליה התנועה שלכם מבוססת, הרבה יותר ממך!) יש לנו אינטרס לגדול ולפרסם כמה שיותר מחוכמתו של ז'בוטינסקי אתם נוגדים לנו.. מה לעשות?!? אמרתי לך לא הנוער העובד אשם, האופי המגעיל שלך אשם עובדה אין לי בכלל בעייה עם אמיר, אני ממש לא כועס/עצבני עליו, אני חושב שהוא אחלה בנאדם ואותו כנ"ל לגבי יעל. אני גם מאמין שלא הייתי מתנגד לשיתוף פעולה אלא אם כן לא הייתי כ"כ מחמם אותי, זה מה שרצית מלכתחילה יעיד אמיר שדיברתי איתו על שיתוף פעולה הרבה לפני שבכלל הכרתי אותך. לדעתי אתה גורם מפריע לתנועה שלך, ההתנהגות שלך לדעתי רק מרחיקה מיכם חניכים (לא שזה מפריע לי), ככה שאני אשמח אם באמת לא תבוא למעו"ז לפגישה כי אני רוצה שהבית"רים החדשים ישארו ואגב אני ממש לא שונא ערבים, ואם היית טיפטיפה חוקר על התנועה שלנו היית למד שז'בוטינסקי תבע את האמרה "כל יחיד הוא מלך" הכוונה כולנו מלכים כולנו שווים אין אף אחד שמעל מישהו/מתחת למישהו. אגב גם בסוכות לא נראתה לי אחלה בנאדם, נסיתי לדבר איתך על אידיאולוגיה בתור אחד המתיימר כל פעם לייצג את התנועה שלו בכל דבר ולדבר בשם כולם (דבר שאפילו אני, אחד שמסביר למפקד המעו"ז והמדריך הראשי על סוגיות אידיאולוגיות של ז'בוטינסקי לא מעיז לעשות) אבל ראיתי שאתה ריק מתוכן, ופשוט השאיפה שלך להיות שייך למשהו גורמת לך אשליה של סוציאליסט. לא ראיתי שאלה אחת בהודעה שלך אז אין לי מושג על מה אני לא יכול לענות...