פגישת פורום?!????!!!!!

y l 18

New member
אתה מקדים את המאוחר

ובדבריך אתה גורם באמת לקרע. האמת עד היום לא לקחתי אותך כ"כ ברצינות אבל נראה לי שאתה מלא כעס וארס.....

אני שונא שאנשים שופטים אותי לא נכון

... אני לא גורם לקרע, את הקרע גרם חברך, לא אני ... טוב לשמוע שאתה לא לוקח אנשים ברצינות, במיוחד שזה אני .... אינני מלא כעס, כל אדם שמכיר אותי יעיד על זה, וזה שיש לי לפעמים כעס טוב אני מרוקאי אחרי הכל ... שאלה: כל חברי המעו"ז בבית שמש לא יודעים לכתוב ?! ?! ?! ערס*** ולא ארס
. ואני האדם האחרון בעולם שהוא ערס, אנשים חושבים שאני פריק יותר ... ות'אמת תמיד החשבתי אותכם לערסים ... אבל יש דברים שפשוט שומרים לעצמך ...

שאלה:

אתה לא קורא ספרים..?! טוב התשובה לא בדיוק מעניינת כי גם אני לא.. אבל רק שתדע "ארס" במקור ולא "ערס"... כותבים ערס כי מה לעשות מי שמשתמש במילה הזאת מדגיש את האות "ע" שאמורה להיות "א"- אבל זה לא ככה.

לא...

למילה "ארס" יש כמה משמעויות.. כמו שאמרת ארס, ארסי- ארס של נחש. וארס- שזה בעצם תיוק של צורת התנהגות ובלה בלה בלה.. אין מילה כזאת ערס!

למה יש לאנשים..

נטייה להתווכח על דברים גם כשהם טועים? כאילו תיקנו אותך פעם אחת, מה העניין...? וד"א- כותבים ארס ולא ערס.

y l 18

New member
התכוונתי לארס לא לערס

אתה רחוק מלהיות ערס........אבל עדיף ערס טוב מחנון רע.....וכשתגיע לממוצע 98 בבגרות בלשון של כל בוגרי בית"ר תדבר על עברית....שתהיה סטודנט על חשבון הצבא בזכות ציונים אדירים ופסיכומטרי גבוה תדבר. ושמישהו מהקן שלך ילמד רפואה תדבר.....

אני הצעתי פרקים דחיתם, אז בוא נעשה

את המפגש במקום ניטרלי בין תנועות הנוער שנמצאות בפורום, כי אם כל הכבוד למי שלא בתנועת נוער, הם מיעוט בפורום ... אז מקום ניטרלי בין תנועות הנוער הוא הצופים ... שהם ח'ברה ממש חביבים, שאף פעם לא עושים צרות ... אז כדאי ללכת לשם כי יהיה מגניב לפי דעתי ... אם באמת היינו יכולים לעשות במקום אחר שהוא לא מעו"ז, קן, שבט ... בכיף ... למישהו יש רעיונות ?!

תגיד לי אתה ?! אתה זה ששונא אותנו

ולא אנחנו אותך ! ! ! ובאמת משה ... זה שאלת מיליון הדולר $$$$$$$$$$$$$$$$$ אתה שונא את הנוער העובד והלומד ? את החברים בקן ? את מי אתה שונא ?

MS6

New member
אני ממש מרחם עליך

איך אתה נאבק עם עצמך, ממש אפשר להסתכל ולצחוק מהצד. אני לא שונא אף אחד , שנאה זה רגש טפשי שגורם לך לא לחשוב נכון, אני לא רוצה לשתף פעולה עם התנועה שלכם זה נכון, אבל יש אחלה אנשים (אמיר יעל) שהכרתי מהתנועה שלכם, שהיינו יכולים להיות חברים מאוד מאוד טובים (אם היה לנו דברים/חברים משותפים) אתה גם אם לא היית בנוער העובד היית עם האופי המעצבן הזה, להזכירך דיברתי בזמנו על אמיר והוא הגיב בשתי הודעות קטנות והכל הסתיים בס22ה והיינו יכולים לגמור שם את האירוע הזה, אבל אתה עם ה"דוחפיות" שלך התחלת ללכלך ולעצבן וגרמת לי ולאחרים לכתוב נגדך. זה ממש לא קשור לנוער העובד זה קשור אליך, רק לדוגמא אירגנתי לעוד שלוש שבועות פאנל של חברי המעו"ז עם לא אחרים מאשר חניכי נוער מרצ!! שהם הרבה יותר קיצונים מאשר אתם מבחינת בית"ר. אתה אשם בזה, אין לי כלום נגד הקן שלכם יש לי משהו נגדך

אל תרחם עלי ?! מה זה טלנובלה ?

אני לא צריך את הרחמים שלך ... והלב שלך כל כך מלא שנאה שאתה אפילו לא שם לב... אתה שונא את שכניך הערבים,ומהשנאה הזאת התחלת גם לשנוא את אחיך היהודים, עברתי על זה סמינרים אחי, ראיתי דוגמאות בספרים, ואיתך ראיתי גם במציאות! תמשיך להשלות את עצמך אחי, אולי יום אחד תצא מהבועה שבה אתה אחי ... אולי. נו באמת, אתה מדבר שטויות על גבי שטויות ואל תשכח להביא עוד שטויות ! זה הכל בגלל שאני בנוער העובד, שלפי דעתך אני שמאלני, שאני בכלל מרכז, זה הכל בגלל שאתה פוחד מהשונה, מהלא מוכר, ממישהו שבאמת נתן לך שאלות שעליהם לא יכלת לענות. אף אחד לא צריך לגרום לך לעשות דברים, אתה בוחר מה לעשות... תלמד לשלוט על עצמך והיצרים שלך .. אז יש לי שאלה: אם זה קשור אלי למה אתה לא רוצה לשתפף פעולה אם כל קן בית שמש ? אמרתי לך תפסיק לטייח את המציאות ... עכשיו אני יודע למה נתנו לך להיות דובר ... אתה מטייח מעולה ! ! !, איך לא נהיית טייח ? סבבה שאירגנת מפגש עם חניכים מר"צ, אולי הם יעזרו לך לענות על השאלות שהצבתי לך. ממש קל להאשים מישהו אחר, אבל לשקר אחי פה כבר עברת את הגבול ... אני אגיד לך את האמת שדיברתי איתך בדרך חזרה מהערב תרבות בסוכות נראת כמו אחלה אדם, באמת הצלחת לעבוד עלי, אבל יום יבוא והאשליה שלך תתפוצץ, ועד אז ... נחיה ונראה מה יהיה ...

MS6

New member
שוב פעם אתה מבלבל שכל

לא יודע מה למדת בסמינר, אני בתור אחד שעבר אינספור קורסי הדרכה וסמינרים יכול ללמד אותך מזה הדרכה אז אל תבלבל ילד... שוב פעם אתה מדבר שטויות אם אני מארגן פאנל איתם אז איך זה יכול להיות שאני מפחד משמאלנים? לידיעתך הייתי כבר בהרבה פאנלים עם שלום עכשיו ו"זרעים של שלום" תאמין לי שאני מנוסה הרבה יותר ממך בעניין של קירוב לבבות. אני לא רוצה לארגן שיתוף פעולה עם הנוער העובד בגלל שאתם תנועה שונה משלנו, מחנכים על ערכים שנוגדים לנו (קשה לי להאמין שאתה יודע משהו על האידיאולוגיה שלך, זה לא אומר שאני רוצה לשרוף לכם את הקן ולהרוג לכם את המפקדת או משהו כזה, אני פשוט מאוד אדיש לגביכם, תצליחו- תצליחו, לא תצליחו- לא תצליחו. שיתוף פעולה עם התנועה שלכם לא יתרום לנו כלום (להבדיל מאנשי נוער מרצ, להם להבדיל מהחניכים בקן שלכם יש אמונה באידיאולוגיה של התנועה . אגב אני מבטיח לך שאני מבין באידיאולוגיה הסוציאליסטית, שעליה התנועה שלכם מבוססת, הרבה יותר ממך!) יש לנו אינטרס לגדול ולפרסם כמה שיותר מחוכמתו של ז'בוטינסקי אתם נוגדים לנו.. מה לעשות?!? אמרתי לך לא הנוער העובד אשם, האופי המגעיל שלך אשם עובדה אין לי בכלל בעייה עם אמיר, אני ממש לא כועס/עצבני עליו, אני חושב שהוא אחלה בנאדם ואותו כנ"ל לגבי יעל. אני גם מאמין שלא הייתי מתנגד לשיתוף פעולה אלא אם כן לא הייתי כ"כ מחמם אותי, זה מה שרצית מלכתחילה יעיד אמיר שדיברתי איתו על שיתוף פעולה הרבה לפני שבכלל הכרתי אותך. לדעתי אתה גורם מפריע לתנועה שלך, ההתנהגות שלך לדעתי רק מרחיקה מיכם חניכים (לא שזה מפריע לי), ככה שאני אשמח אם באמת לא תבוא למעו"ז לפגישה כי אני רוצה שהבית"רים החדשים ישארו ואגב אני ממש לא שונא ערבים, ואם היית טיפטיפה חוקר על התנועה שלנו היית למד שז'בוטינסקי תבע את האמרה "כל יחיד הוא מלך" הכוונה כולנו מלכים כולנו שווים אין אף אחד שמעל מישהו/מתחת למישהו. אגב גם בסוכות לא נראתה לי אחלה בנאדם, נסיתי לדבר איתך על אידיאולוגיה בתור אחד המתיימר כל פעם לייצג את התנועה שלו בכל דבר ולדבר בשם כולם (דבר שאפילו אני, אחד שמסביר למפקד המעו"ז והמדריך הראשי על סוגיות אידיאולוגיות של ז'בוטינסקי לא מעיז לעשות) אבל ראיתי שאתה ריק מתוכן, ופשוט השאיפה שלך להיות שייך למשהו גורמת לך אשליה של סוציאליסט. לא ראיתי שאלה אחת בהודעה שלך אז אין לי מושג על מה אני לא יכול לענות...

הפעם אמרת את זה ובהדגשה ../images/Emo122.gif

תשמע אתה סתם מדבר שטויות ... הרבה יותר קל לך להגיד "כן כן הכל בגלל אביחי" ... במקום להתמודד, עם השונה עם דברים שהם לא האמונות שלך ... בקיצור אתה לא משתף פעולה רק בגללי ... אני גורם מפריע בתנועה שלי ?, אם אתה יוצא מבית"ר תאמין לי שאנחנו נחזור לשתף פעולה ... אתה הוא המפריע לשיתוף הפעולה ... אתה הוא זה שהרס משהו שיכול היה להיות ממש אחלה ... חביבי אין לך שמץ של מושג על מה אתה מדבר ... אני המד"צ הראשון של הקן, עברתי סמינר של 12 ימים בכפר החרוש שבצפון, אני והמד"צית השנייה של הקן הרמנו את קבוצת הצעירה בכיתה ד', שלפעולה הראשונה שלנו הגיעו 21 חניכים (להזכירכם האידאל התנועתי הוא בין 20-25) עשינו דברים שאף אחד לא עשה לפנינו ... הכתבה על הקייצת שלנו עדיין בפורום, אתה מוזמן לקרוא אותה. אני והמד"צים המעולים שבקן הם הסיבה לבואם של החניכים. אני המש"ש הראשון של הקן הזה, האדם הראשון בקן שבחר להדריך שנתיים ברציפות ! ! ! בעזרת השם, אני גם יהיה המש"צ הראשון, ואולי גם הקומונר הראשון ... אל תדבר איתי על הרחקה של החניכים, שלכם בכלל אין חניכים בצעירה. והנוער העובד והלומד היא התנועה החילונית היחידה שפותחת את שעריה לחניכים הצעירים. אנחנו התנועה היחידה בבית שמש שיש לה חניכים בכל השכבות .. מד' עד יב'. שמח לשמוע שסוף סוף אתה אומר את האמת: "אני אשמח אם באמת לא תבוא למעו"ז לפגישה" ... ופה ... באתי על סיפוקי ...

מה אתם ילדים קטנים???

מה הויכוח הטיפשי הזה?? את הבעיות האישיות שלכם תפתרו לבד ולא על גבי הפורום. מי שונא את מי לא צריך עניין של כולם. שאלת מליון הדולר?! כאילו באמת שזה מוגזם. וחוץ מזה הפורום נראה כמו איזה פרסומת לתנועות שלכם! אולי תחליטו (רותם או אמיר) למחוק את ההודעה, אבל זו דעתי וזה כבר בלתי נסבל.. קארין.

למעלה