פגישת פורום?!????!!!!!

שורה לפני אחרונה אמרתי: שהם יחליטו

הם= הכוונה אתה אמיר !!! איפה אתה בשיעורי עברית ? ? ?

AXER

New member
בשיעורי עברית אני בד"כ ישן../images/Emo163.gif...

לפי דעתי בגלל זה אני מקור לכל הבעיות בעולם!!

A m i r 17

New member
שבט הצופים יארח את הפורום בשמחה!

אבל לי ממש לא מפריע איפה זה יהיה, העיקר שזה לא יהיה בחוץ במידה ויהיה קר

MS6

New member
יש לך עוד דירה ריקה שיש שם..

טלביזיה ווידאו? אם יש לך אז בכלל מה השאלה אני בדרך לשם...

אני יכול להשיג לך מהנוע"ל בשנייה.

ואפשר למצוא מקום תאמין לי ... כמובן אפשר בקן שלנו ... אבל אני יודע שאתם (בית"ר) לא תרצו !

y l 18

New member
אביחי שוב אתה מוכיח שאתה ילד קטן

אם הצעתי שזה יהיה במעו"ז זה לא כדי לעצבן אותך פשוט המעו"ז גם ממוקם במרכז העיר וגם הציע ראשון אין לי בעיה שזה יהיה במקום שהוא לא המעו"ז אבל הרעיון היה לשבת על סרט נרגילה בכיף..לא נראה לי שיש עוד מקום שאפשר לעשות ככה...ולדעתי נקיים את המפגש ומי שרוצה יבוא מי שקטנוני ולא יבוע בעיה שלו ...אבל אם יבואו מהנוע"ל נקבלם בברכה. אין צורך בהדגשות עד כמה אתה שונא את בית"ר אל תנפח ריב שלא היה ולא יהיה ודבר נוסף אל תדבר בשם אנשי הנוע"ל כי זה לא דמוקרטי ואתה כולה ברמתם אתה לא אחראי עליהם או משהו כזה...אין פה עניין של תנועות רק של מקום יותר איכותי שבו אף אחד לא יפריע לפגישה.

ילד קטן מה קשור ?! ?! ?! ../images/Emo153.gif

יכול להיות שאתה רשמתה את זה לא במטרה לעצבן, אבל אתה יודע שיש סכסוך בין התנועות, שהתחיל לא בגללי ולא בגלל אף אחד מהקן. למי שזה לא זוכר או למי שרוצה עדכון זה מה שגרם לריב: שתי חניכים מהנוע"ל הלכו לפעולה של בית"ר. אחרי זה בסוכות כמה ח'ברה מהקן הלכו לערב תרבות שעשו בית"ר, אז מישהו מתנועת בית"ר שלא ננקוב בשמו התחיל "להתבדח" על העניין שאולי החניכים מהנוע"ל יעבורו לבית"ר ... ומפה השאר היסטוריה, וכולם מכירים ... יש הרבה מקומות שאפשר לעשות את זה ... מה זה ברכה ?! ?! ?!, אחי שמענו שהיינו בערב תרבות שלכם אנשים "לא אהבו" שהיינו (הח'ברה מהקן) שם, אז ברצינות על מי אתה עובד ?! אני שונא את בית"ר ?! ?! ?!, אל תכניס מילים לפה שלי, אני בחיים לא אמרתי את זה ! ! !, וזה מאוד לא דמוקרטי שאתה מכניס לי מילים לפה, ובעניין הפלילי אפשר בהחלט לתבוע אותך על "הוצאת דיבה". שוב, אין לי בעיה להזכיר לך את זה עוד אלף פעם, הריב התחיל בגללכם, אין אף אחד בקן שלנו ששונא אותכם ! אלא אתם שונאים אותנו. אני לא דיברתי בשמם ושורה לפני אחורה רשמתי: "הם יחליטו בעצמם". אם אין פה עניין של תנועות למה זה במעו"ז? אל תנסה לטייח את המציאות הקיימת ...

אוי אביחי.. איזה קטנוני!!!

יש סיכסוך בין התנועות.. סו וואט?! לא חשבת שזאת דרך לסיים את הסכסוך הזה? אני מאמינה שהבית"ריסטים פה לא היו מציעים את המקום אם לא היו רוצים שתבוא! (תקנו אותי אם אני טועה...) וכמו שאמיר אמר- לאף אחד לא איכפת באיזה תנועה אתה! המפגש לא מתקיים כדי שתוכל לייצג את התנועה שלך.. אלא כי אתה תושב בית שמש וחבר בפורום "בית שמש והסביבה". "אם אין פה עניין של תנועות למה זה במעו"ז?"
אמממ.. אולי כי זה מקום טוב לעשות בו מפגש פורום?! אי אפשר לקיים את המפגש בחוץ כי קר... אני לא רואה שום סיבה לקיים את זה במקום שבו תנועה אחרת פועלת (הצופים, הנוער העובד והלומד או כל דבר אחר) מפני שזה לא שונה מהמעו"ז של בית"ר..! כמו שנאמר- זה לא קשור לתנועות.. אז למה בבית"ר לא ובכל מקום של תנועה אחרת כן..?! אם יש לך הצעה טובה אחרת- תציע! אבל לדעתי- תשאיר את כל הסכסוך הזה בצד ותבוא לפגישת פורום כתושב! זהו.. סיימתי את טיעוניי =] המשך יום נעים!

קטנוני ?! פעם ראשונה שאומרים לי ...

תשמעי, אם כל הכבוד את לא מבינה את כל מה שהיה ולכן לצערי קשה לך טיפה להבין ... אני פשוט רוצה לצטט משפט של מורה שלי: "לא ירקו עלי, ואני אגיד שזה גשם" ! ! ! ולמי שלא הבין מה הקשר ... הסבר: הם (בית"ר) באים רבים איתנו, אומרים:" שאנחנו מקווים שלא תצליחו". ואנחנו נתעלם מי זה ?! ומי שלא מאמין לי, זה סך הכל כמה דפים לדפדף אחורה ...

תפנים...

זה פורום "בית שמש והסביבה" לא פורום- "בואו נדבר על הבעיות של אביחי" או לחילופין "בואו נדבר על הסכסוך בין התנועות" "עם כל הכבוד" אני לא צריכה להבין שום דבר כי הנושא לא רלוונטי לפגישת פורום שעליה כל השירשור נפתח..!

מה קשור פורום הבעיות של אביחי ?!

יואו, בכל מקרה ... זה אכן פורום בית שמש, ואם את לא רוצה להבין את לא חייבת ... בדיוק כמו שאת לא חייבת להגיב לכל שירשור... כמו שאמרתי למשה, הכל בידיים שלך, את מחליטה על מעשיך ...

שים לב מה אני אומרת ולמה אתה מגיב..

"פורום הבעיות של אביחי"- מהסיבה הפשוטה שגרמת לריב הזה לגלוש לפסים אישיים! "אם את לא רוצה להבין את לא חייבת..." סתם שאלה- מה יש לי להבין פה?! %#&@ הבעיה אצלך לא אצלי. לתשומת ליבך- הפורום חופשי ואני מגיבה על מה שיש לי להגיב! ולא הבנתי מה הקשר למשפט האחרון... תהרגו אותי- אבל אני לא רואה שום קשר בין מה שאמרת למה שאני אמרתי!!! ********אל תגיב******** שמתי לב שאתה דיי אוהב לריב עם אנשים וממש אין לי כוונה להסחף לזה. יום טוב =]

MS6

New member
בוא נשווה

"אם רותים לעשות את זה במקום שכולם יבואו אני חושב שזה הצופים" ולפני כמה הודעות כתבת "אני לא חושב שאף תנועה צריכה לארח את זה בית"ר הצופים הנוער העובד ובני עקיבא" תחליט, הצופים יכולים לארח או לא יכולים לארח. אף אחד לא דיבר פה על קרעים או על מלחמה, דיברנו על אי שיתוף פעולה מה כל מי שאתה לא משתף איתו פעולה הוא אוייב שלך?

MS6

New member
רגע רק שנייה..

זה אמור להיות מפגש חברי הפורום נכון? כמה אנשים בפורום חברים בנוער העובד? שתיים לא? אז איך זה שאביחי הביא רשימה של אנשים, הרעיון זה חברי הפורום ולא חברי תנועות הנוער. חוץ מיזה אמיר אמר שהוא יבוא אז לא נראה לי שבגלל מישהו אחד כדאי לבטל משהו ממש יפה.. אין לכם עוד מקום עם כ"כ הרבה דברים כמו המעו"ז.

A m i r 17

New member
אביחי זה בשבילך....

בפורום אתה עוד אחד מבית שמש... לנו לא משנה באיזה תנועת נוער אתה, ככה שגם לפמגש פורום "בית שמש והסביבה" אתה בא בתור תושב בית שמש ולא נציג של התנועה שלך... מסקנה, במפגש פורום לא מערבבים תנועות ושטויות, כל אחד בא בגלל שהוא גר בבית שמש!!!!! ואתה גר פה וחבר בפורום אז ככה לא צריך לעניין אותך שזה יהיה במעו"ז(כל הכבוד להם על ההצעה לאירוח)

אני מסכים איתך, אבל יש לך טעות קטנה

"לנו לא משנה באיזה תנועת נוער אתה" ... אז זהו לך באמת לא משנה ... אבל יש אנשים שכן משנה להם ... ואיך שאתה תגיע למעו"ז הם יסתכלו עליך עם:שנאה, כעס, בוז, ועוד ... אז רק זה היה חשוב לתקן ...

אוי נו באמת..

תאמין לי שלא קם האדם ולא ייקום שישנא אותך כי אתה חבר בתנועת הנוער העובד והלומד!

למעלה