ילד קטן מה קשור ?! ?! ?! ../images/Emo153.gif
יכול להיות שאתה רשמתה את זה לא במטרה לעצבן, אבל אתה יודע שיש סכסוך בין התנועות, שהתחיל לא בגללי ולא בגלל אף אחד מהקן. למי שזה לא זוכר או למי שרוצה עדכון זה מה שגרם לריב: שתי חניכים מהנוע"ל הלכו לפעולה של בית"ר. אחרי זה בסוכות כמה ח'ברה מהקן הלכו לערב תרבות שעשו בית"ר, אז מישהו מתנועת בית"ר שלא ננקוב בשמו התחיל "להתבדח" על העניין שאולי החניכים מהנוע"ל יעבורו לבית"ר ... ומפה השאר היסטוריה, וכולם מכירים ... יש הרבה מקומות שאפשר לעשות את זה ... מה זה ברכה ?! ?! ?!, אחי שמענו שהיינו בערב תרבות שלכם אנשים "לא אהבו" שהיינו (הח'ברה מהקן) שם, אז ברצינות על מי אתה עובד ?! אני שונא את בית"ר ?! ?! ?!, אל תכניס מילים לפה שלי, אני בחיים לא אמרתי את זה ! ! !, וזה מאוד לא דמוקרטי שאתה מכניס לי מילים לפה, ובעניין הפלילי אפשר בהחלט לתבוע אותך על "הוצאת דיבה". שוב, אין לי בעיה להזכיר לך את זה עוד אלף פעם, הריב התחיל בגללכם, אין אף אחד בקן שלנו ששונא אותכם ! אלא אתם שונאים אותנו. אני לא דיברתי בשמם ושורה לפני אחורה רשמתי: "הם יחליטו בעצמם". אם אין פה עניין של תנועות למה זה במעו"ז? אל תנסה לטייח את המציאות הקיימת ...