פגישת פורום!

holy_sheep

New member
פגישת פורום!

מה דעתכם? סוף אוגוסט? אחרי תקופת המבחנים? all in favore say "i" כבשה קדושה

הצעה.......

תנסי להשיב את השרשור שהיה על פגישת פורום לפני לא הרבה זמן או שפשוט תשאלי מה דעתם של המשתתפים בקשר למקום תאריך ושעה...... לי ממש לא משנה!!

magica

New member
מקצרת את החיטוט באשפה

פעם אחרונה אני אלירם אדם ועוד כמה שאני לא זוכרות אימכם הסליחה ניסינו לקבוע פגישה אז התוצאות הם ככה 1 הרוב מעדיפים בתל אביב (אני לא ברוב הזה אני מעדיפה נתניה קצת יותר אבל רוב זה רוב) 2 בטבע לא במקום ציבורי אולי גן הגבעה הלבנה אבל לא ואני מדגישה לא בירקון 3 אבל לא יודעת מתי באוגוסט כאן תראה שלכל אחד מתאים זמן אחר

עד היום.......

אני אל מבין למה לא יצא מההתארגנות שום דבר!!! אני ממש רוצה לפגוש את כולם!!! בואו נתארגן כבר......

אני גר בדרום הארץ- קרוב לאשדוד

לכן זה יהיה הכי טוב בשבילי! וזה גם מה שאני רוצה להציע! ואם אי אפשר קרוב לאשדוד, לא משנה!! ויאללה כולם, להתחיל להציע הצעות!!!! נו........

magica

New member
אולי הגבעה הלבנה בתל אביב

אני מכונה לחפש את השירשור הקודם ושמעה היה המקום והכתובת המלאים וברוב אגוסט אני יהיה בראשון לצערי אני לא חושבת שגם הפעם יצא משהו אולי תעשו סקר איפה מתאים לך לעשות פגישת פורום להציעה כמה ערים מרכזיות ואחר כך סקר תאריכים מרכזים התחלה \אמצע\ סוף חודש זה כל הרעיונות שיש לי שלכם בצער

נוווו.............

למה אף אחד לא מציע הצעות......... ההודעה כבר ברחה דף אחד אחורה...... אז יאללה כולם להתחיל להציע הצעות!!!! ב=ב=ק=ש=ה !=!=!

למעלה