פגישת פורום.....

katykr

New member
פגישת פורום.....

אני לא רוצה לדון בפרטים בינתיים, אבל כיוון שהחופש הגדול מתקרב אשמח לשמוע את דעתכם. האם אתם מעוניינים בפגישת פורום? אם כן בבקשו שרשרו הודעה חסרת תוכן שהכותרת שלה היא:
אם לא שרשרו הודעה שהכותרת שלה היא:
, ובגוף ההודעה רשמו את הסיבה. אני מבקשת שהכותרת תכלול את האייקון בלבד כיוון שזה יקל עלי בספירה. אם אתם מעוניינם להוסיף הצעות וכו´ אנא עשו זאת בגוף ההודעה.

Mashina Girl

New member
../images/Emo45.gif

המ נראה לי שכן,תלוי מי יבוא,ומה נעשה שם.. כי אם סתם כזה נשב ונגיד כזה ´היי´ יבש והכל..זה פיגוריסטי [
] כזה.. לעומת זאת..אם קובעים בשברולט..או בכל מסיבה אחרת או מש´ו אחר שמתקיים בחולון/אזור[/בית-דגן
נוט..
] וקובעים שעה ופינה כלשהי שכולם יהיו שם,יהיה יותר סבבה,ויותר עניין בפגישה.. טוב,נו..אני אגיע אם מיש´ו שאני מכירה יבוא..כי פאדיחה לבד [נוק? את באה?]

המרחפת

New member
אני לא מצליחה להרדם

ועירנית באופן מפליא למדי. גם באוטובוס ניסיתי להעמיד פנים שאני ישנה ולא הלך לי. מה שכן, פספסתי את העצירה לשירותים בגלל זה. אני חושבת שפשוט אשאר ערה עד שאצטרך ללכת לבי"ס לקבל את המתכונת שלי וציון המגן.

חחחחחחחחח

פאקקקקקק נרדמתי ב 10 ואבא שלי הדפוק הזה העיר אותי עכשיו וואי אני גם צריך ללכת לביצפר עוד פאק!

המרחפת

New member
נרדמתי בארבע

וקמתי בשמונה ידיד שלי הגיע לבקר, ועכשיו אני עורכת הימורים עם עצמי מתי אצליח להרדם בלילה.

למעלה