פגישת פורום.....

katykr

New member
../images/Emo45.gif

ושכחתי להוסיף שאם למישהו יש הצעה למקום זה יהיה נחמד. מישהי דיברה כאן על השברולט...זה לא נשמע רעיון טוב ... א. כי לא כולם בסגנון של השברולט. ב. כי לא כולם נוסעים בשבת (כמו מורן), ולפי מה שהבנתי המסיבות בשברולט הן בשבת. ג. כי לא לכולם מרשים ללכת לשברולט (אהם אהם).

אפשר בשטרודל...

מקום מאוד נחמד !!!
ושווה..

dalitush

New member
../images/Emo45.gif

אבל אם קובעים אז ברור שלא בשברולט כי זה מפגר המקום האידאלי הוא באזור של המסעדות בקניון! גם יש הרבה מקום! וגם כי ככה! זה המקום האידאלי!

Moooran

New member
../images/Emo45.gif ו.....

אני שוב פעם יציע את שטרודל כמקום המפגש, ד"א ממחר כל יום חמישי יש סרטים בשטרודל, הקרנה מגניבה מחוץ לשטרודל על הדשא עם מקרן ורמקולים, ומחר הבכורה עם הסרט המצחיק בטירוף "שרק", כולכם מוזמנים, ולגבי המפגש, אם אתם רוצים אני יכול לעשות הפעלה מגניבה לכולכם, אבל רק אם תהיו בקטע ובאווירה של בכיף, אז יכול להיות נורא נחמד, אם אתם רוצים תגידו, ואני רק אבקש לא לקבוע את הפגישה לפני ה30/6, ולא מה11/7 עד 15/7 בגלל שיש לי בגרויות, אז אנא תתחשבו, ואל תשכחו והדרת פני זקן... באהבה מורן ישראל

Darakan

New member
אהמממ..

אין איזה אירוע מיוחד, הופעה או משהו שאפשר לעשות את המפגש שם? ואם אתם מתכננים משהו, אז תשתדלו לא ב-1-4 ליולי, כי אני באילת

../images/Emo45.gif

כן שטרודל זה מקום מגניב! נכון מורן
וגם המסעדות בקניון לא רע אבל שיהיה בערב

popistit

New member
../images/Emo45.gif

אין לי רעיון למקום, אבל השברולט זה לא רעיוןטוב...

Hole In The Sky

New member
בקשר למפגש...

ראיתי עכשיו על המקרר מודעה של שטרודל, שבחופש כל יום חמישי יש סרטים, כל שבוע סרט אחר וזה כניסה חופשית.. אז אפשר לעשות שם ת´מפגש- וגם זה יהיה מתאים למורן!

למעלה