לא יודעת :O
ה השנייה מנצר האחמיות New member 1/8/04 #15 ממההההה?!../images/Emo2.gif|ג'ירפה|../images/Emo181.gif איזה מדוזות!אתם אל עושים לי את זה!אני רוצה לראות אתכם גם בשבק וגם ב22! תשנו תאריכ למפגש!דממממממממאט אש):
ממההההה?!../images/Emo2.gif|ג'ירפה|../images/Emo181.gif איזה מדוזות!אתם אל עושים לי את זה!אני רוצה לראות אתכם גם בשבק וגם ב22! תשנו תאריכ למפגש!דממממממממאט אש):
D DidjiT New member 1/8/04 #16 מה? אני לא מבינה מה הבעיה.. תראי אותנו בשב"ק ותראי אותנו ב22.. חחחח.. אין בעיות!
ש שוטה על הגבעה New member 1/8/04 #24 מה 22..??? דווקא מהכל 22...? אה... סבבבה.... ככה.... יפה יפה... סתם אתם משנים את זה זה בכלל לא שאלה...!
מה 22..??? דווקא מהכל 22...? אה... סבבבה.... ככה.... יפה יפה... סתם אתם משנים את זה זה בכלל לא שאלה...!
C COW COW New member 1/8/04 #26 נראה לי שכדיי לשנות את התאריך למפגש כי אם החישובים שלי לא מטעים אותי (סתם סתם) אז יש 6 אנשים שלא יכולים לבוא (אם שוטה על הגבעה גם לא יכולה ולא הבנתי אם היא יכולה או לא אז 7 אנשים לא יכולים לבוא וזה הרבה)
נראה לי שכדיי לשנות את התאריך למפגש כי אם החישובים שלי לא מטעים אותי (סתם סתם) אז יש 6 אנשים שלא יכולים לבוא (אם שוטה על הגבעה גם לא יכולה ולא הבנתי אם היא יכולה או לא אז 7 אנשים לא יכולים לבוא וזה הרבה)