פגישת פורום

פגישת פורום ../images/Emo70.gif

היי אנשים... מה קורה? שנים שלא כתבתי הקיצר תראו מה זה בא לי לבוא למפגש.. (פעם קודמת לא יצא לי..) אז אם בא לכם ואיש מצב לעשות את זה ביום שלישי/חמישי שיהיה מצב שאני אוכל להגיע... אז תודה

DidjiT

New member
ברוכה השבההההה ו..

המפגש פורום בקטנה הוא ב- 9/8 בהופעה של שב"ק בניצנים.. והמפגש פורום האמיתי (חח) הוא ב22/8.. כבר סגרנו הכל.. :)

אוף ../images/Emo7.gif

ל-22 אין מצב זה יום ראשון, יש לי בעיה כי אני חיילת... בסיס סגור ולשבק יש כרטיס השאלה אם משחררים אותי..

DidjiT

New member
ממממ..

וואי.. באסהההה חשבתי שכולם אמרו שהם יכולים.. תשמעי.. תגידי לנו איזה תאריכים את יכולה.. אבל תהיי בטוחה שזה צריך להיות אחרי ניצנים.. לא השבוע או משהו כזה...:) ובש"בק יהיה פיצוץ!

Kremboim

New member
דוגריייייייייי

:)) שבק -מ~י~פ~ג~ש......:)) חחחחחחחח.. אז קבענו!

DidjiT

New member
פחחחחחחחחחח

בואנה אתה בכלל מחובר לעולם? חמוד!!! :) ברור שקבענו..

DidjiT

New member
מה לא יכולה ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

אין דבר כזה מפגש בלי ניצן!!!! אני לא מסכימה.

RedDesert

New member
דיייי

מה זה?????? גם אני לא יכול לבוא.!!!!!!! ואותי לא מחשיבים....אפילו אם לא אוהבים אותי מותר לכם להגיד: ניצן ורון לא יכולים לבוא!!!

DidjiT

New member
חחחחחחחחחח...

לא אמרת בכלל שאתה לא יכול... :) חחחחמוד! אתה לא צבי אבל ?! כזה בלונדיני שיער ארוך..? חח..=)

בכלל מתי קבעתם על התאריך הזה..?../images/Emo12.gif

יש גם עוד כמה שלא יכולים נראה לי.... חחח ורון מה השטויות האלה... זה רק שיר אמרה לא כאילו כל הפורום התחנן או משו כזה... חחח ממש אנחנו פשוט מתעבים אותך פשוט אתה מבין....
לכן...

למעלה