פגישה.. מישהו..? נו אנשים, חופש, בואו נעשה פגישה, יום חמישי בחמש בסנטר, אפשרי?
R resputin New member 2/10/01 #1 פגישה.. מישהו..? נו אנשים, חופש, בואו נעשה פגישה, יום חמישי בחמש בסנטר, אפשרי?
R resputin New member 3/10/01 #6 אממ.... אתה יודע שהיום יום שלישי... יומיים מהיום זה יום חמישי... אני בן, לא בת אור את **** - ושנינו יודעים פירושים!
אממ.... אתה יודע שהיום יום שלישי... יומיים מהיום זה יום חמישי... אני בן, לא בת אור את **** - ושנינו יודעים פירושים!
א אור_הצפון New member 3/10/01 #7 אני לא יודעת פרושים אני כבשת מחמד תמימה בשם דולי נו...אז אם שבזי בא,ונראה לי ששגם עוד מישהו אמר שהוא רוצה לארגן ולבוא אז מה יש לכם נגד להרים את עצמכם מהספה שכבר יש בא עמקים מרוב התמרחות ולבוא לדיזי ? מה שלא הורג...
אני לא יודעת פרושים אני כבשת מחמד תמימה בשם דולי נו...אז אם שבזי בא,ונראה לי ששגם עוד מישהו אמר שהוא רוצה לארגן ולבוא אז מה יש לכם נגד להרים את עצמכם מהספה שכבר יש בא עמקים מרוב התמרחות ולבוא לדיזי ? מה שלא הורג...
S shabaz New member 3/10/01 #9 לא.... היום יום רביעי.. ומה קשור? אני בא עוד יום (לפני יום זה היה....יומיים) וסליחה שחשבתי שאת בת... אני לא יעשה לך את זה שוב סולחת? שבז
לא.... היום יום רביעי.. ומה קשור? אני בא עוד יום (לפני יום זה היה....יומיים) וסליחה שחשבתי שאת בת... אני לא יעשה לך את זה שוב סולחת? שבז