פגישה מחודשת

virtual angel

New member
אין לי מילים לנוכח השרשור הזה,

ולא נותר אלא לשמוח שהחלטת לעזוב אותו.. שולחת לך חיבוקים ונשיקות ואור ואהבה

dudusch

New member
פרינציפה יקרה ../images/Emo140.gif

כל הכבוד על האומץ ועל האחריות שהפגנת, כלפי עצמך בעיקר. נדרשו לכך בודאי כוחות לא מבוטלים, שאותם לא ימחו הדמעות. אזרי כוחות, לקקי את הפצעים, והמשיכי בדרכך. את עוד תמצאי את האחד שלך... אל תכריחי עצמך להפסיק לבכות, יש דבר מטהר בדמעות. תני לעצמך את כל הזמן ואל תדחקי בעצמך! אנחנו נחכה כאן, ללוותך...

פרנציפסה

את אכן בחורה חכמה וחושבת שעשית בחירה נכונה. כשיגיע הנכון את תדעי. ובינתיים מותר לך קצת לבכות ושיהיה לך קשה אחר כך תאספי את עצמך ותמשיכי הלאה בדרכך.

r i p l y

New member
רגע רגע רגע.

נשמע לי שיש לו בעיה רגשית ויש בנים כאלה.... מה הלחץ? עדיף קצת להיתרחק כדי לקבל פרופורציות ובכלל כי הוא לא יודע מהחיים שלו תשמעי לי אכן קחי את רגלייך ויפה שעה אחת קודם.

principeza

New member
אכן זה מה שעשיתי

רק שייש בעייה קטנה.... הוא לא מפסיק להתקשר....

נראה כי הבחור אובססיבי

הודיעי לו שיחדל כיוון שאם לא תאלצי להתלונן עליו במשטרה. הבעיה עם בני אדם אובססיביים ( וכל הסימנים מתריעים כי הוא כזה) שלפעמים אין ברירה וצריך להוריד אותם בדרך הפחות נעימה. מקווה שלא תזדקקי לצעד דרסטי שכזה ,אך אם כן אל תהססי.

principeza

New member
ושוב..

כל היום הוא מטלפן לי לפלפון וכשהוא רואה שאני לא עונה הוא עוב למספר חסום.... הוא עולה לי ב-icq וב- msn massanger אנילא יכולה אפילו לסגור את הפלפון והמחשב כי זה של העבודה וככה אני מתקשרת עם כולם!!!!! ואני לא רוצה להגיע למשטרה..... באמת שרציתי לסיים את הכל יפה....

מכירה את זה יקירתי

לצערי חוויתי קשר עם אחד כזה ועד שלא הגשתי תלונה הוא לא חדל. חודש שלם התמודדתי עם טלפונים בשעות היום והלילה (כארבעים טלפונים ביום) עד שנישברתי והתלוננתי.מקווה שלא תצטרכי לעבור את זה גם את...

למעלה