פגישה מחודשת

principeza

New member
ליאן

הוא לא מוכן לחכות לי יותר משנה!!!! אני לומדת והוא רוצה חתונה תוך שנה .הוא אפילו לא מוכן לחכות שאני אסיים את התואר . ועם זה אין לי בעייה ... אני רואה את עצמי חייה איתו ..אבל כל עוד הוא מבולבל..

ליאן.

New member
מה התיכנון שלו בעצם ?

או חתונה או כלום ? להתחתן איתך וישר להביא ילדים לעולם ? ובשביל מה בעצם להתחתן ? מה החתונה תיתן לו ? ..ולמה דווקא עכשיו ? לדעתי, אתם חייבים לדבר בינכם על כל הנושא לעומקו. הוא מפעיל עלייך לחץ רב ובעצם אולטימטום, כשבעצם הוא לא לגמרי יודע מה הוא מבקש מעצמו וממך. זו החלטה חשובה מאוד בשבילך ואי אפשר להחליט באופן חפוז משהו שישפיע על שארית חייך. זה לא פאייר.. בצורה כזו הוא עלול להפסיד אותך ואת כל הקשר שלכם. אגב, כמה זמן אתם מכירים ?

principeza

New member
פרטים

אנחנו 4 חודשים ביחד. נשמע מעט אבל בעצם הרבה ...כי אנחנו כל יום ביחד וישנתי אצלו בדירה כל יום .וזה חברים שכבר מכירים כולם והורים שמכירים .זו כמו נערכת יחסים של שנתיים . ואז הכל השתבש והוא כל יום לא רק שמבלבל את עצמו אלא גם אותי. נתתי לו הצעה שקודם נגור ביחד חצי שנה ואח"כ נחליט לא ישר לקפוץ לחתונה... מה גם שלגבי החתונה יש לנו חילוקי דיעות- הוא רוצה חתונה דתית ואני לא אני רוצה אזרחי... היה לו חלום מאוד מוזר- שאנחנו גרים בבית פרטי עם בריכה ויש לנו ילד שהשם שלו מתחיל באות ת´ וכל הזמן הילד אצלו ואני נראיתי לו בחלום כבעלת קריירה מאוד מצליחה אבל הילד כל הזמן אצלו ואני לא מתייחסת לילד....והילד נראה בדיוק כמוני רק עם שיער שחור... מה דעתך?

ליאן.

New member
ובכן בעיני...

קשר אינטנסיבי ככל שיהיה, אינו מצדיק החלטות חפוזות. ההצעה שלך לגור יחד נשמעת סבירה בהחלט וטוב יהיה אם חברך יחליט להסכים. על סמך הדברים שאת מספרת מעניין אותי לדעת אם הבחור מתחשב בדעותייך ואם אתם דנים ומחליטים יחד על דברים כזוג או שהוא עושה את כל ההחלטות ומטיל סנקציות ואולטימטומים כדי שהדברים ילכו עפ"י הדרך שלו, ההגדרות שלו והרצונות שלו וליצוק אותך היישר לאותה תבנית שהוא יצר. נדמה שאת צריכה להתמקח ולנהל משא ומתן בניסיון להחשיב את דעותייך, כשאפילו אין איזון בקשר ולא ברור מהם באמת רצונותיו של חברך. לגבי החלום - אם זה אמור לייצג את העתיד המשותף דרך התת מודע או משהו אחר, כנראה שהאידיאל שחברך מחפש זה אישה שתביא לו ילדים ותהיה שם בשבילם, כשאת כנראה רוצה בקריירה. אם כך הדבר, יש לכם הרבה דברים לגשר עליהם ובעצם לבדוק אם לטווח הרחוק, שניכם רוצים באותם דברים.

ליאן../images/Emo26.gif

לדעתי חשוב שאדם ידע ויבין לעומק את מה שעובר עליו וזה קודם להבנת בן הזוג, או כל אדם אחד עימו הוא בקשר. אני מביעה דעתי בצורה שאני חווה אותה, כמוך וכמו שאר המגיבים. אני לא רואה סיבה לפניה האישית אלי כאן.

אני לא כזה מבין גדול אבל

אתם נורמאלים?!?!?!?!?!?!??!?!?!?! הילי (או איך שלא קוראים לך) את לא יכולה להרגיש רגשות (אהבה?) עצומים לבחור שאת מכירה חודש ועוד דבר, בן אדם שחושב להתחתן עם בחורה אחרי חודש שהם מכירים ושזה התחיל בקופידון וכאלה (מה שאומר שהוא כבר מחפש כמה זמן) לא בריא הוא אוהב קשר ולא רוצה שזה יברח לא קשור למי הבחורה ולכן כל ההצעות (המגונות?) אני אישית אולי הייתי ממשיך לצאת עם בחורה כזאת אני בכלל לא סגור על זה אבל הייתי מציב תנאים ושלא תחשוב אפילו להתחתן עד עוד כמה חודשים טובים צריך להכיר לפני ולא להתחתן ולהכיר.

אקווה

New member
הממממממ......./images/Emo4.gif

טוב... קראתי את כל השירשור הארוך טווה הזה, ואני מוכרחה לציין שגם אני התלבלבתי. קודם כל לך, בנצי (אתה מרשה לי לקרוא לך ככה, נכון?) - נראה לי שהכוונה למעלה היתה שאולי הקשר הזה נראה על-פניו לא בריא ולא יציב ולא ולא ולא (קרי- קקי), אבל אולי יש מתחת לפני השטח דברים שאנחנו, כצופים מהצד לא רואים וזה מה שמחזיק את הקשר הזה והוא כן טוב וכן בריא וכן וכן וכן (קרי - שוקולד). ולעצם העניין - אני לא יודעת איך הייתי שורדת עם אדם שרגע אומר ככה ורגע אומר אחרת. ראבאק - זה נראה כאילו יש לאיש סכיזופרניה מתקדמת... פעם הוא רוצה להתחתן ופעם הוא לא רוצה כלום. בשפה המקצועית קוראים לזה חוסר יציבות. את, הילי, צריכה להחליט אם את יכולה לסבול את זה. כי לפעמים אהבה לא מספיקה (שירשור קודם), ויעיד הנחתום על עיסתו במקרה זה. בקיצור - זה דבר שאף אחד מאיתנו לא יכול להחליט בשבילך. רק לתמוך. ואת זה, אני מאמינה, נעשה בחפץ לב... מה שלא יהיה - שיהיה המון

principeza

New member
החלטות!!!

אנחנו נפגשים ב- 13 לצהריים . הוא חותך בשבילי באמצע מהעבודה ונדבר על הכל . היום זה יום ההחלטות שרק יהיה לי בהצלחה

principeza

New member
זהו נפרדנו

זהו הגעתי להחלטה . דיברנו ואני אמרתי שאני רותה שנגמור את זה יפה. הוא לא כ"כ מוכן והוא אמר שהוא לא יפסיק להתקשר אלי . אבל אני את שלי החלטתי . אני ממשיכה את חיי בלעדיו . עצוב אבל נתגבר...

ליאן.

New member
וואוו.. איזו תפנית..

לא חושבת שציפיתי לזה.. את בסדר ? את שלמה עם ההחלטה שלך ? בסוף הוא לא הסכים למגורים המשותפים יחד או שזה לא עלה בכלל ? יש סיכוי שעכשיו הוא יסכים להכל רק לא לאבד אותך.. השאלה היא אם זה לא יהיה מאוחר מדי בשבילו. כנראה שכן. מה שבטוח זה שאת בחורה חזקה. כל הכבוד
אני מאמינה שתגשימי שאיפותייך, תגיעי רחוק ותמצאי מישהו שיתמוך בך ובהחלטותייך ויכבד אותן.

principeza

New member
המשך

האמת היא שגם אני לא ציפיתי לזה ואני בטוחה שגם הוא לא ציפה לזה . הנושא של המגורים המשותפים לא עלה בכלל .אני חושבת שזה כבר מאוחר בשבילו כי בעצם הוא איבד אותי כבר ביום שהוא התחיל להתבלבל. אם אתה אוהב משהו אין סיבה שתתבלבל . אניחושבת שעשיתי החלטה נכונה ונבונה . כנראה הוא חושב שאני נמצאת בכיס הקטן שלו או שלא קיימים בחורים אחרים .אבל יש אחרים ותמיד צריך להסתכל על הצד הטוב של המטבע .אני משתדלתלהיות חזקה כי אני חייבת ומה גם שאסור לי בתכלית האיסור לענות לו לטלפונים ואני יודעת שהוא יתקשר אלי! אני נראית טוב ואני חכמה ומגיע לי מישהו הרבה יותר טוב ושיודע מה שהוא רוצה מעצמו. אני מנסה להפסיק לבכות אבל קשה לי . וענבל - תודה לך שהקשבת.

למעלה