פגישה, חצי פגישה...

liat ליאת

New member
נהדר ../images/Emo13.gif

את החג את בטח כבר תספיקי לבלות בבית עם המשפחה ועם הבונבון ביד. שיהיה בהצלחה ובקלות. מקווה שהם נסבלים עדיין

בנציק1

New member
ילד ב ../images/Emo124.gif

נווווווווווווו? מה קורה??? אנחנו מחכים לעידכונים און-לין
...

ילד ב

New member
אני בפניקה

הצירים כואבים אבל נסבלים לא מוצאת את כרטיס מעקב ההריון הבעל והילדה הלכו לגן בעלי יחזור בסביבות 8 אני מעריכה לא זוכרת איך יולדים אני באמת רוצה עוד ילד? מה עושים עם תינוק? אמאלה!!!!!

טלאפ

New member
זה הזמן להתחרט?

לפני 9 חודשים זה היה הזמן!!!![ אני צוחקת. כבר עברת את זה ואת יודעת שברגע שאת על מיטת היולדת הכל זורם, תמיד יש איתך מיילדות שיסייעו לך. גם אם את לא מוצאת את הכרטיס אל תילחצי, עדיין יקבלו אותך ואפילו יילדו אותך. זה הזמן, לסיים להכין את התיק, לשתות כוס קפה, ואולי שוב עוד מקלחת קלה. אל תשכחי גרביים לחדר הלידה ממזגים שם למוות

טלאפ

New member
אה, ולחפוף שיער

כי הפעם הבאה שתהיה לך למקלחת טובה + חפיפה + קונדישיונר תהיה רק כשהתינוק יהיה בן 18. את זוכרת את המקלחות הקצרות של חופשת הלידה? את עם השמפו על השיער והתינוק מתחיל לצרוח בעריסה?

בנציק1

New member
ילד ב ../images/Emo24.gif

בלי פניקה... לאט לאט... זה הזמן שלך עכשיו... ההצעה לקפה מצויינת! לנסות להרגע, להרגיש את הצירים ולתת לתהליך להמשיך מעצמו... ברגע שלא תחפשי את הכרטיס הרי מיד תזכרי היכן שמת אותו (חוקי מרפי את יודעת...) מה גם שבאמת זה לא הכי חשוב... תבדקי שוב את התיק, תראי שיש הכל... תתקשרי למי שצריך ותנסי לנשום עמוק ולהרגע
עוד מעט, ממש בקרוב תפגשי את הנסיך הקטן שלך (נסיך או נסיכה?...) עם העיניים הצוחקות והפה הקטן
...

tonti

New member
../images/Emo6.gif יה מצחיקה!

את? את לא זוכרת? תהיה לך לידה מעולה! ואחרי שניה תרצי עוד ילד....

She Dolphin

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif חשיבה חיובית!

יהיה בסדר
אני ממליצה ללכת לנקות משהו - זה מטיס את התהליך (וחוסך לעשות את זה אחר כך כשחוזרים הביתה....) מחכים לך כאן

marcyg

New member
איזה מתנה יפה לחג!../images/Emo24.gif

את לא שחכת איך יולדים... הגוף שלך יודע!! תסמכי על הגוף, תזרמי איתו, תוצאי אוויר (קול נמוך וארוך), תרקדי,תכיני ארוחת בוקר טובה ומזינה לך ולבעלך שהוא יחזור... הכל בסדר... יהיה לך חוויה מדהימה! בהצלחה! ואני עם הפלאפון אם את צריכה!

ילד ב

New member
גמרתי את כל המים בדוד

במקלחת הצירים היו כמעט לא מורגשים - כל 5-7 דקות, 30 שניות כ"א. עכשיו הם כל 3 דקות אבל רק 20-30 שניות. עכשיו אנחנו הולכים לראות את הסרט שלקחנו אתמול בוידאומט ולא הספקנו...

liat ליאת

New member
היידי...

לא היית כאן כמה ימים וכמעט רציתי להכניס הודעה אם מישהי שמעה משהו. הייתי בטוחה שאת בדרך ללידה או אחרי

הלוואי....

אני נעלמתי פשוט כי אני מקוררת מאוד- כולל גרון , נזלת ושאר שמחות.... רק מקווה להתנער מזה עד הלידה.

shelley11d

New member
אני מזכירה לך רק דבר אחד:../images/Emo88.gif../images/Emo6.gif

במשחק ההתערבות על התאריך שלך, אני נתתי את התאריך של היום שהוא גם יום הנישואין שלי. אז אין לחץ, כן?
בהצלחה!!!

marcyg

New member
יום נישואין שמח!../images/Emo23.gif../images/Emo48.gif../images/Emo48.gif

אמאאור

New member
ילד ב, בהצלחה, לידה קלה !!../images/Emo23.gif

תשמכי לך את הזמן בבית ולכי ללדת בכיף ובעוצמה, הגוף שלך זוכר גם זוכר. חג שמח ושתהיה שנה נפלאה - תראי עם איזו מתנה קסומה היא מתחילה!

למעלה