פגישה, חצי פגישה...

ילד ב

New member
פגישה, חצי פגישה...

פגשתי אותו! ממש עכשיו! את הפקק!
מי יודעת בלידה שניה כמה זמן מיציאת הפקק אמורה להתחיל לידה? ואיך קוראים לפקק באנגלית? כבר שבועיים שלא עשיתי תוכניות עם אנשים כי אמרתי שכל רגע אני אמורה ללדת והשבוע החלטתי שאני ממשיכה לחיות כאילו אני אלד רק בשבוע 42 ויש לי 4 תכנונים לפגישות עם חברות ובני משפחה שונים...

liat ליאת

New member
סחטיין עליך יא'עוקפת תורות ../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif

אצלי בלידה הראשונה פגשתי אותו ב-6.00 בבוקר, ובשעה 10.19 החזקתי את הילדה בידיים. אצל הבת השניה לא פגשתי אותו

מזל טוב!! אני לא חושבת שיש חוקים

לגבי הפקק הרירי, אלא חוק אחד שעובד תמיד- לא נשאר עוד הרבה זמן. (אם תרצי זירוז את מוזמנת..)

ילד ב

New member
../images/Emo13.gif

ליאתוש יקירתי - sorry אני מעריצה אותך על שלוות הנפש שבה נכנסת לחודש העשירי
שרון - תודה על ההזמנה! עד סוף שבוע 40 אני לא מתכוונת לנסות זירוזים מלבד הדברים ה"קלים" ביותר כמו סקס, חצילים, אפיית לחם (אפיתי חלה ביום שישי) והליכה על חוף הים (אתמול בערב! היה נהדר בלי קשר). בינתיים מצאתי שלפקק קוראים באנגלית mucus plug ובאתר אחד היה כתוב שלאחר שפוגשים אותו "Labor could be hours, days, or even weeks away as the cervix gradually opens over time". לא ממש עוזר...בכל מקרה תוך 3 שבועות גג אני יולדת בדרך זו או אחרת
יו!
כל השלווה והנינוחות שהתחלתי איתה את שבוע 39 כשאמרתי לעצמי שאין לי בעיה ללדת גם בשבוע 42 הלכה פייפן... הולכת לגמור לארוז את התיק לביה"ח!

liat ליאת

New member
ואם אצא משלוותי זה יעזור? ../images/Emo13.gif

לכי סיימי לארוז את התיק, כי זה באמת יכול לבוא לך פתאום, ואז הראש שלך לא בדיוק פנוי בשביל לזכור כל מה שצריך לקחת...

baffy

New member
איזו התרגשות, מזל טוב הפקק../images/Emo140.gif

את מרפי וחוקיו את מכירה
אל תבטלי את הפגישות, לדעתי, מצד אחד את יכולה ללדת כל יום ומצד שני, גם עוד 3 שבועות...

marcyg

New member
../images/Emo45.gif yeah! איזה התרגשות!!!

אבל זה לא ממש אומר כלום חוץ מזה שהלידה מתקרבת... ואת זה את כבר יודעת. באנגלית קוראים לפקק bloody show.

אמאאור

New member
לפקק קוראים SHOW

והוא בדר"כ מעיד על לידה תוך שבועיים - כלומר, אין הרבה מה להתרגש בעקבות זה. עם זאת - אף פעם אי אפשר לדעת... מהניסיון שלי, רוב הלידות מתחילות תוך שבוע מהמפגש עם הפקק (וקחי בחשבון גם שהוא יכול לצאת ב"המשכים").

ילד ב

New member
אז ההתרגשות קצת שככה...

אבל נחמד לדעת שאני כבר בלי פקק
בינתיים 7 שעות אחרי ואין התפתחויות, אבל מצאתי אתר אחד מעודד מאוד שכתב על הפקק שלאחר יציאתו: If labor hasn't started already at this point," it usually starts within a day or two after you see a clump of mucus or bloody show". בכל מקרה ביום שלישי יש לי תור אצל הרופא שלי ואני אבקש ממנו לבדוק מה מצב הפתיחה/מחיקה (הוא עוד לא בדק אותי וגינלית בכלל. רופא בגישה מאוד לא מתערבותית).

She Dolphin

New member
נפלא! ../images/Emo9.gif אני ממש מבסוטית!

ביום ג' הקרוב אני כבר בשעות קליניקה!
אני כל כך מתרגשת....
מאחלת לך שיגיע בדיוק בזמן, לא שניה מוקדם או מאוחר יותר. אני בשלב הזה הפניתי את המרץ לזרוז טבעי
ולניקוי של מכונת הכביסה מהרגע שהגיעו הצירים - הלידה היתה מאוד מהירה וקלה - אינשאללה
גם אצלך.
והצעה קטנה, הייתי מציעה לך לוותר על הבדיקה הפנימית. למה לך? ברגע שיגיעו הצירים תדעי שזה מתחיל. לי היה דימום בלילה אחד בשבוע 38 (עקב זרוז טבעי
) שבעקבותיו בדקו אותי פנימית וכמה שעות אחר כך ירדו לי המים. אני מניחה שיש קשר לזה שחיטטו לי שם יותר מדי (היד כבר בפנים ו...אאוץ'!!
) בדיעבד ידעתי שזאת היתה טעות לתת להם לעשות לי את זה. 36 שעות אחרי ירידת המים לא התפתחו צירים וילדתי עם זרוז
(אבל טבעי
)

ילד ב

New member
יש לי צירים...

התחילו ב-4 בבוקר. כל 20 דקות. עכשיו הם כל 7 דקות אבל רק 30-35 שניות כל אחד. בינתיים אני עוד נותנת לבעל לישון - הוא אמור לקום עוד חצי שעה לקחת את הבת שלנו לגן. נראה אם הצירים ימשכו או יפסיקו (אני למודת צירים מוקדמים שבאו והלכו בהריון הזה
)

טלאפ

New member
כנסי למקלחת כדי להקל על עצמך

זה כל כך מצחיק שכאשר כבר יש ילד בבית פתאום הכל נעשה פחות חשוב ודחוף לא?

ילד ב

New member
וואלה - הולכת להדליק את הדוד../images/Emo51.gif

כל 6 דקות...30 שניות... (איפה השעון העמיד במים?)

למעלה