../images/Emo20.gif שלום דורית
את מתארת מצב מאד מסוים, אך מבקשת שנגיב רק לחלק מאד מסוים- זה לא עובד ככה. למה לייעץ לך רק לגבי ההתנהגות התוקפנית של חבר שלך, כשברקע קורה משהו מאד מפוקפק? זה כמו להתמקד בשפן קטן וחמוד שעומד מולך, ובו בזמן להתעלם מהפיל הענק שעומד באמצע. עם כל הכבוד לאמון שלך בחבר שלך, את חייבת להתעורר. אין מצב שהוא חי עם בחורה וישן איתה באותה מיטה ולא קורה ביניהם כלום. וזה לא מעניין אם הוא בחור ישיבה לשעבר או לא. אם כבר- אז בדיוק להפך. בחור ישיבה גדל עם המון איסורים והמון חסכים, ודי הגיוני שהוא יתפרק (ויפרק) ברגע שיצא מהמסגרת. את מאמינה לו רק כי את רוצה להאמין לו. אבל אם היית שומעת את כל הסיפור הזה כמאזינה מהצד- היה ברור לך כשמש שמשהו פה לא מריח טוב. אבל את עיוורת כרגע ועסוקה בלומר לעצמך שאת מכירה אותו, ואין לך ספק שהוא לא עושה כלום, והוא בחור ישיבה וכ'ו. שיבושם לך אבל את עומדת לפני התעוררות מרה. שלא תביני לא נכון- אני לא אומרת לך תעזבי אותו ומהר כי הוא בוגד בך. זה כבר עניין שלך, אם לקבל את העובדה שהוא חוקר את החיים ואת עצמו אחרי שחי במסגרת כל כך מגבילה במשך זמן רב. אבל אני כן אומרת שכדאי שלפחות תהיי מפוקסת ואל תדחפי את הראש שלך באדמה כמו בת יענה. הרי ההגיון אומר שהכל יכול לקרות, הם יכולים רק לעשות סקס, הם יכולים להתאהב עם הזמן, הוא יכול להכיר מישהי חדשה שם, או- שהוא בכלל נזיר שנאמן לאהבת חייו (שזו את) ושלא יעז לעשות דבר וחצי דבר עם בנות המין השני כי זה חטא, ובכלל- הזמן שעובר רק יחזק את הקשר שלכם והוא יחשוב עלייך בכל יום, ובכל לילה בזמן שהוא ישן עם בחורה אחרת במיטה אחת, בזמן שהוא נלחם בכאבי גב עצומים שמונעים ממנו לישון על ספה או שמיכה על הרצפה. הכל יכול לקרות. תאמיני במה שאת רוצה, זה החיים שלך ולא שלנו. ובקשר להתנהגות התוקפנית שלו- הוא חווה כרגע עולם חדש,מתנסה בחוויות חדשות ומרגשות, לא נראה לי שמה שהוא רוצה כרגע זה לדבר אתך או לשמוע אותך כשאת מתלוננת על משהו או מתעמתת איתו לגבי משהו שעשה לא כשורה. את לא "באה לו טוב" כרגע ותתמודדי עם זה. בהצלחה.