פגועה מהחבר

פגועה מהחבר

חברי ואני ביחד כ3 חודשים.אני בת 35 הוא 30,ונראה כי יחסינו רציניים.ויש אהבה גדולה.חבר שלי פוטר מעבודתו והחליט לסוע לחול כדי לנסות לצבור הון התחלתי.וכך גם לטייל ולחוות את חול,דבר שלא עשה בעבר.הוא נסע ולן אצל ידידתו בחול.ואנו שומרים על קשר יומיומי בסקייפ.אולם שמתי לב במצלמת הוידאו של הסקייפ שהבית של הידידה פיצפון.והמיטה ממנה חבר שלי מדבר איתי.גדולה ורחבה.מיד עלה בי החשד שהם ישנים באותה המיטה.מספר ימים העיקה עליי המחשבה הזו,וחבר שלי שאל אותי מה קרה ואמרתי ששום דבר.בסופו של דבר שאלתי אותו אם הם ישנים יחד והוא ענה שכן,כי אין ברירה אחרת.כיוון שהבית קטן מאד,ובגלל כאבי הגב שלו הוא לא יכול לישון על הריצפה.אולם הוא נישבע לי בכל היקר לו שלא היה ולא יהיה כלום ביניהם,גם אם לא היה בקשר איתי.עניתי לו שאני מאמינה לו וסומכת עליו,אולם מה שמפריע לי בסיפור,זה העובדה שכשהוא ידע את המצב עוד לפני הנסיעה,הוא לא אמר לי על כך דבר.דבר שבוודאות לא היה מקובל עליו אם המצב היה הפוך.אז הוא ענה לי כך:שמי שמחליט לשנות את הכללים עף החוצה,והוא לא מאלו שעושים הסכמים חדשים למרות שהוא בחול..נורא נעלבתי מהתגובה התוקפנית וחסרת ההתחשבות ברגשותיי.שכשאני יודעת בוודאות שבמצב הפוך הוא דורש התחשבות ברגשותיו,למרות שהרבה פעמים אני לא מאמינה שההתנהגות שלי היתה פסולה אני עדיין מנסה להבין ולראות אולי פגעתי בו ולהתנצל.הוא עוד הוסיף ואמר לי שהוא חשב שזה ברור לי כי הבית שלה כזה קטן,ושהוא לא ידע שהוא צריך לבנות את האמון שלי בו אחרי כל מה שהוא עשה ועושה בשבילי.כאן המקום שהוא עושה עבורי המון,דואג לי ומייעץ לי על כל דבר,אבל מפריע לי שהוא מנפנף בעזרתו בכל מריבה שיש לנו.הוא אמר - אני כל הזמן מוכיח את עצמי וזה עדיין לא מחלחל לתודעה שלך...עוד הוסיף ואמר לאחר שאמרתי שנפגעתי,שכנראה שהוא טעה והיה צריך לומר לי,אבל הוא לא יחס לזה חשיבות.כי זה היה חסר משמעות בעיניו.ופעם אחרונה שאני שואל אותך מה קרה ואת לא רוצה לומר לי!!!!!!!ועדיין אני עושה ומוכיח את עצמי ועדיין לא יכול לישול על הרצפה בגלל הגב ועדיין את פגעת בי בעבר יותר ועדיין אמון נבנה לאט?כשנוח לך אבל מאד מהר שלא נוח לך!!!! עדיין נשארתי פגועה מהתגובה התוקפנית,ולא יכולתי לראות את ההתנצלות שמסתתרת פה כלכך טוב...מה עליי לעשות? מה דעתך?....

מריוס זכריה

Member
מנהל
לדעתי, את צריכה חבר שאין לו בעיות גב

בעיקר באזור עמוד השידרה. אבל ברצינות: את שואלת על הפרטים, ואני אגיב לך על התמונה הכוללת. נראה לי שאתם מדברים משתי השקפות עולם כל כך שונות על מה זה יחסים, ובעיקר בשעונים שדופקים בקצב מאוד שונה. עניין הגיל הוא מאוד משמעותי, בעיקר כשהוא מצטרף למשפט המפתח "החליט לסוע לחול כדי לנסות לצבור הון התחלתי.וכך גם לטייל ולחוות את חול". זה בחור שאין לו כרגע שום כוונות "להתיישב", אלא פועל על בסיס של "לזרום עם החיים" - שזה דבר מצויין, רק נראה לי שזה לא מה שאת מצפה לו. אני חושב שאת עוצמת את עיניך לפער העצום הזה ביניכם. אני הייתי נותן לו כרטיס פתוח שיהנה בחו"ל, יצבור הון וחוויות (רצוי מאוד עם קונדום), וכשהוא יחזור - מתי שזה לא יהיה - תראו אם אתם רוצים עדיין להיות יחד או לא. אני מניח שאת אוהבת אותו ורוצה בו - אבל מה לעשות, והבחור נסע לחפש חוויות? זה המצב. מריוס

אני סומכת עליו לחלוטין

ויודעת שהוא לא יעשה כלום עם אף בחורה אחרת.אני יודעת שהוא אוהב אותי מאד ויש לי את כל האמון בו,וזה לא מה שמטריד אותי.מה שמפריע לי זה שהוא לא אמר לי את המצב קודם לכן לפני שנסע,כששנינו יודעים שאם המצב היה הפוך הוא לא היה מסכים לסידור הזה.בוודאות. ויותר מהכל מפריעה לי הגישה התוקפנית בתגובתו אליי.כאילו הוא מנהל מומ עיסקי עם אוייב ולא מנסה לראות את רגשותיה של אהובתו.והנושא של הנפנוף בנתינה שלו אליי.

מריוס זכריה

Member
מנהל
אני חושב שזה רק הפתיח

לדעתי (הפסימיסטית, לצערי) הוא בונה את הפרידה ממך... הוא לא סתם תוקף. הוא מסביר לך מה המקום שלך, בבחינת: my way or the highway מריוס

I C E M A N 7

New member
סומכת עליו לחלוטין?

אחרי שלושה חודשי היכרות? כשהוא במדינה אחרת? כשהוא ישן עם בחורה אחרת באותה מיטה? כשהוא בסטטוס של "חיפוש עצמי"? אכפת לך לשאול אותו בשמי מה הסוד שלו?

הסוד שלו....

שלושה חודשי חברות ולא היכרות,הוא לא בסטטוס של חיפוש עצמי-אלא שפוטר מעבודתו בארץ ומכיוון שחייב כסף כדי לעזור למשפחתו וכדי לצבור הון התחלתי וכדי שנוכל להתחיל חיים משותפים יחד אז נסע לחול לעבוד ולהרויח,וגם כדי לטייל ולראות מדינה אחרת כיוון שלא היה בחול אף פעם.הוא נתן לי את התחושה שהוא רציני איתי ורוצה אותי כאישתו לעתיד,ויעשה בשבילי הכל.והוא גם עושה בשבילי הכל..הוא טיפוס מיוחד,שונה מאד מהנורמה,-הוא בחור ישיבה לשעבר,אדם ישר כמו סרגל ואמיתי לכן אני מאמינה לו כלכך.ואני יודעת שאם הוא נשבע בכל היקר לו שאין כלום-אז באמת אין כלום.זה הסוד שלו....אבל מה שציינתי קודם מפריע לי.לא העיניין עם הבחורה.

pasa24

New member
לצבור הון התחלתי לוקח זמן רב.

לך גם יש את הזמן?

Betterfly

New member
א. לא ישר ולא נעליים

אם הוא לא סיפר לך, התגונן כששאלת, "לא מוכן להסכמים חדשים בזמן שהוא בחו"ל" אך דורש ממך לגלות לו כל פרט מסוג זה או אף מסוג פחות כמו לחלוק את אותה מיטה עם אישה אחרת. כלומר- הוא מבין שזה פרט די קריטי וככל הנראה לא חלק, בכוונה! ב. האם הוא הציע לך לבוא עמו? אם לא, ככל הנראה הקשר ביניכם אינו כה חזק. בכלל הייתי מקררת במצב כזה, איזה אמון ואיזה נעליים- אתם עוד לא בניתם את היסודות אפילו.

ayelet katz

New member
קשר בתחילת דרכו זקוק להרבה התמקדות על מנת

שבני הזוג הבונים אותו ילמדו להכיר האחת את השני, את החוזקים, החולשות הרגישויות הדומה והשונה, על מנת לבדוק גם האם מתאים או לא להמשיך ביחד, כשקשר שכזה הופך להיות טראנסאטלנטי זה ללא ספק מקשה על התהליך. על פי תאורך מאיחד יש ביניכם אהבה רבה, את גם מספרת כי הוא עושה הרבה למענך, אבל מה שצורם בדבריך הוא שבן זוגך מרגיש צורך להזכיר לך זאת בהזדמנויות שונות יתכן בעיקר בכאלו שבהן חש מאויים כי אולי מרגיש שאת צודקת בטענה זו או אחרת שלך, ולכן שולף את קלף האני עושה עבורך המון - אם אנחנו נותנים לאחר והנתינה באה ממקום של באמת רצון לתת הרי שאנו לא פותחים ספר חשבונות מתי וכמה נתתי, זה לא רלוונטי. בעיקר לא במקרה שאת מביאה, עם זאת מה שניתן ללמוד הוא שיש תמיד מקום מראש לברר לדוגמה במקרה שלך היה מאוד טבעי לברר מראש את סידורי השינה, מכיוון שלא שאלת אולי הוא חשב שזה לא ממש חשוב לך ואולי גם היה לו נוח לא להרחיב במידע זה, שזה גם לגיטימי. עם כל זאת נשמע שיש כאן יותר מנושא אחד לבירור : א. לכמה זמן הוא נסע? ב. האם ניתן לפתח ולשמור על קשר בתחילת דרכו לאורך זמן כשנמצאים ביבשות שונות? ג. האם הנתינה ההדדית ביניכם היא ממקום נקי או ממקום של התחשבנות? ד. לאחר שתבדקי עם עצמך מה ואיך מתאים לך, יש מקום לברר עם עצמך האם יש עתיד לקשר? כמה את מוכנה להשקיע בו לאורך זמן וכד'. בהצלחה :)

Master Stav

New member
3 חודשים ....

רצינות ....וואלה לא יודע ...רק לי זה ניראה מהר מידי ?

מצטערת דוריתשרון, לא קונה את הסיפור!!

החבר "המיוחד" הזה שלך, שאתם יחד כבר 3 חודשים.... את לא בת 16 ובגילך את יכולה כבר להבין ש-3 חודשים זה כלום. במיוחד עבור גבר בן 30. מה כל כך "מיוחד" בו לא הבנתי. אני רק רואה לצערי, איך את עושה לעצמך שטיפת-מוח ומספרת לעצמך סיפורים. אבל בתוך דבריך אני שמה לב שאת יודעת בדיוק!!! לטובתו אמרת שהוא בחור ישיבה לשעבר.... בחור ישיבה לשעבר שהגיע לגיל 30 ועדיין לא התחתן.... זה לא ממש מציאה. הוא לא מגלה כלפיך רגישות, מדבר בתוקפנות, מתקיף כהגנה ומונה את מעלותיו וכמה הוא עושה עבורך..... את המידות הטובות האלה הוא רכש בישיבה? הוא בפירוש הסתיר ממך את העובדה שהוא יישן באותה מיטה עם ידידה... ואת בעצמך אומרת שאם זה היה הפוך אז.... גם את גילוי חו"ל הנפלא שלו הוא בחר לעשות לבדו.... "לטייל ולחוות את חול" כדבריך. שימי לב לפרדוקס מצד אחד את אומרת להגנתו שהוא פוטר מעבודתו ויצא לנסות לצבור הון..... ומצד שני הוא ישן באותה מיטה עם ידידה.... ומטייל וחווה.... סורי נשמה, לא קונה את החבר הזה!!! אמון אכן נבנה לאט, ואחרי 3 חודשים הוא הראה לך שאי אפשר לתת בו אמון. ועכשיו את לא רוצה להודות בטעות ומעדיפה לטייח לעצמך את הפגיעה. זה קשה. זה פוגע. נקשרת אליו רגשית ואת רואה בו פרטנר אפשרי לניושאין... אבל מה לעשות שמדבריך משתמע אחרת. שבתת מודע שלך את יודעת בדיוק.... בואי נעשה עסק. תלכי לבית של ידיד שלך, וממיטתו הזוגית תתקשרי לחברך בסקייפ, תאמרי לו שאת כאן לצורכי עסקים בלבד, ושאת יושבת על המיטה כי הספה בסלון אינה נוחה לישבנך העדין ואיך הוא בכלל מעז לחשוד בך לאחר שנתת לו את מיטב 3 החודשים האחרונים. את מבינה נשמה. זה לא נשמע טוב!!! ונישואין לאחד כזה..... הוא מיוחד? לעצמו. הוא אוהב רק את עצמו. אינו רגיש לך בכלל. ומתקיף לצורכי הגנה. ואני גם, מה לעשות, לא קונה את כאבי הגב שלו, לדעתי הוא ישן איתה, נהנה מהחיים, ומספר לך סיפורים, ואת מאפשרת את זה.

regina filengy

New member
עד מתי בחורים יזדיינו וישנו באיזה מיטה שבא לה

להם, ויגידו לבחורה "את חשדנית מדי" כשהיא לא תאהב את זה.???

אייבורי

New member
להתעורר

אתם יחד שלשה חודשים בקושי כרגע הוא טס לחול לתקופה לא ברורה. אני מציע לקחת את הדברים בפורפורציה נכונה. בכל מקרה כאשר נעלבים יש נטיה להיות תוקפניים וזה גורר תוקפנות חזרה.

אני לא תוקפנית.

אנחנו שלושה חודשים אינטנסיביים,למרות שנעלבתי לא הגבתי בתוקפנות.אמרתי את מה שאני מרגישה כמו שזה,ובהכי עדינות שאפשר.אמרתי שאני סומכת עליו לגמרי וזה לא מה שמפריע לי.שמפריע לי העובדה שהוא לא אמר מראש.ומהתגובה התוקפנית אליי.כל זה לא היה בשיחה ישירה אלא התכתבויות בסקייפ.

אייבורי

New member
זה פשוט

את מדברת נשית והוא שומע גברית מדוברת. כשאת אומרת שנפגעת, זה אומר לו, הנה התחלנו את הבלגן. אני מציע לכוון את הבחור. תגידי, נפגעתי ואני מצפה שתהייה נחמד אדיב ורגיש אלי [אם תתני לו גם את המשפטים שאת אוהבת זה יצא מושלם]

chenby

New member
השאלה היא מה את רוצה

להשאר פגועה, או להיות עם החבר שלך.. אז הוא חווה כרגע חו"ל, שחררי אותו, תני לו את החוויה שלו, גם אם הוא ישכב עם מישהי אחרת, את יכולה לא לקבל את זה ואת יכולה שכן, זה לא קשור אלייך, זה חוויה שלו בחו"ל ואת לא שם והוא חווה משהו. בינתיים, את יכולה לנצל את הזמן שבו אתם מדברים לצחוק ולשמוח אחד עם השנייה כדי להזכיר לו מה הוא השאיר בבית, בעיקר אם זה רציני ביניכם. אני מתמודדת עם משהו דומה מאוד, אצלי זה כבר שנה כמעט שלא התראינו.. ואני הייתי עם אחרים והוא עם אחרות, וזה מובן לגמרי, ויש ביננו רק שמחה כשאנחנו מדברים והוא מגיע לארץ חודש הבא.. ונראה משם. הרי אין לך מושג מה יהיה. אין לך מושג. ואצלך, הוא רק אומר כל הזמן שהוא לא יהיה עם אף אחת אז בכלל אין לך מה להיות בסרטים. זה רק סרטים. אז תהני איתו בסקייפ, תהני ממה שיש עכשיו ותני לו לחזור אלייך בשמחה. שיהנה שם ויחווה ויעשה מלא כסף אמן. איזו הרגשה אחרת זו הא?

אני ממש לא בסרטים...חחח

אין לי ספק שהוא לא עושה כלום.זה בכלל לא העיניין.העיניין הוא שהוא לא אמר לי על המצב ברגע שידע אותו,ו שהתגובה שלו לכששאלתי היתה תוקפנית ולא מתחשבת ברגשות.והוא דורש כלפיי עצמו התחשבות ברגשותיו כשזה להיפך.

למעלה