פגועה מהחבר

chenby

New member
נו אז הוא לא אמר

אז מה, את יכולה לחפור בזה חודשים וזה עדיין לא ישנה את העובדה שהוא לא אמר. אז מה? האם הוא עשה חטא? האם עכשיו הוא חוטא? די, לא היתה לזה חשיבות בעיניו אבל זה לא מספק אותך.. אז פה הבעייה היא שלך ולא שלו.. ועלייך להתגבר על זה שהוא לא סיפר לך בעצמך, זה שאת ממשיכה להוציא עליו את זה (גם אם את לא אומרת לו ישירות, משהו בטון שלך משדר את זה בטוח) בוודאי לא מקרב ביניכם. לכן שאלתי - מה את רוצה, להיות פגועה, או להיות עם חבר שלך.

nowonder

New member
זה לא חשוב מה אמרת לו או מה הוא אמר לך

בסופו של עניין it is all in execution. את גדולה ממנו בחמש שנים (עם שעון ביולוגי שמחריש את האוזניים עד לכאן). אין לו כסף, והוא נוסע לחו"ל (בעיצומו של המשבר הכלכלי הכי גדול שידע העולם מאז שנות העשרים של המאה הקודמת) כדי לעשות את המכה. והוא ישן עם מישהי אחרת במיטה (כי כואב לו הגב). ואתם בסה"כ 3 חודשים יחד. אם את שואלת אותי, תתחילי לחשוב על הבחור הבא.

גל1 האחת

New member
מאיפה לך הביטחון שהוא לא עושה כלום שם

זה עדין לא ברור לי .... בכלל לא ברור למה הוא נסע לחו"ל ? בגלל שהוא פוטר מעבודתו ? ופתאום יש לו שם את הידידה שלו שבמקרה רואים דרך המצלמה שיש לך 'בית פיצפון' אבל מעניין שרואים גם דרך המצלמה 'שהמיטה רחבה' ובמקרה שאלת אותו אם הוא ישן איתה במיטה ומסתבר שכן ... וגם קחי בחשבון את כאבי הגב שלו ... ואת כאבי הראש שלך מכל הסיפור הזה

karmma

New member
אם מפריע לך שהוא נהנה מחסדיה של אחרת

כדאי שתנתקו כבר עכשיו, כי מחר יהיה יותר גרוע, על הצד שיש ליחסים שלכם מחר.

czar

New member
עיוורון מערכתי

יקירה, תראי, אבא שלי אמר לי שאם אדם אחד אומר לך שאתה שיכור, תנסה להתעלם, שנים אומרים לך, כנראה שאתה צריך ללכת לישון. תראי כמה את עיוורת למה שנראה מאד ברור לרובנו כאן. חבור ישיבה או עמידה זה לא רלוונטי, אין בחיים יחסים אפלטוניים בטח אם באותה מיטה לילה לילה. אני הייתי מעדיף לדעת אמר/לראות נכוכה מאשר להיות עיוור ולאכול את עצמי בפנים. אני בכלל לא הייתי מנסה לחשוב לשום כיוון אלא אחד (וכמו שאמר מריוס) אתם בתהליכי התנתקות ולא חשוב מה תעשי.

אף אחד לא באמת מקשיב לי פה

אני מאד מעריכה שכולם כותבים לי ומנסים לתת את דעתם הכנה על המקרה שלי.אבל מה שקורה פה זה שאני מספרת את הסיפור,ואנשים קוראים אותו בין השורות ולא את השורות עצמן! ומתייחסים אל הפגיעות שלהם בעצמם!אני הסברתי בדיוק מה מפריע לי ומה לא.במה אני מאמינה,מה מטריד אותי בכל העסק פה,ואף אחד בכלל לא מתייחס לזה.כולכם מתייחסים רק לעובדה שהוא ישן איתה באותה מיטה.לאף אחד לא אכפת שאני באמת מאמינה לו,אני יודעת שהגב שלו במצב רע כבר כמה שבועות,כנראה זזה חוליה,ושהוא בקושי זז ובכל זאת נסע כדי לעבוד שנוכל להתחיל בחיים משותפים.כי זה חשוב לו.הוא גם אירגן מקום שינה נוסף במלון לכל בעיה שלא תצוץ אם הידידה הזו תנסה או תרצה משהו אחר..ואף אחד לא מתייחס למה שהכי מפריע לי פה,שזה התגובה התוקפנית למי שאמורה להיות אהובתו והעובדה שממני הוא דורש לדין וחשבון מפורט על כל צעד קטנטן ופה הוא לא שיתף.זה מה שמפריע לי.

chenby

New member
תכתבי איזו תשובה את רוצה לקבל

ונכתוב אותה.. גם אופציה

החבר שלך מתייחס לעניין +/-

כמו יתר החברים פה - גם הוא העריך שהעובדה שהוא מתעתד לישון במיטתה של אשה אחרת תפגע בך מאוד ומשום כך לא שיתף אותך בסיפור מלכתחילה וגם הוא לא מבין איך את לוקחת את זה בכזאת קלות ואיך כל מה שמפריע לך זה שהוא לא שיתף אותך. הוא מרגיש שאת מאשימה אותו בכל מיני דברים ועל כן הוא מגיב בתוקפנות - ככה זה גברים. (ולעצם העניין לשמו התכנסנו - בעיות גב או לא בעיות גב, אין לי ספק שהוא תוקע אותה, כל לילה אם אפשר
)

דוריתשרון את צודקת בגדול!

באמת יכולת ההקשבה של אנשים (ואני מכלילה את עצמי בזה כמובן) היא מאוד מצומצמת, ואכן כל אחד מתייחס לעצמו (תמיד תמיד תמיד). אבל, מנסיון של אחרים אפשר דווקא ללמוד המון, לצערנו אנחנו לא תמיד מקשיבים, ועד שלא נחווה בעצמנו, לא נלמד. ולעניינך, ראשית, אני למשל, באמת רוצה לעזור לך, ולכן אני עולה לפורום, וביומיום אני עושה זאת בצורה פרונטלית, כאן זה בחינם... תראי, אין לזלזל בדעות של אנשים, ההיפך, קחי אותן, וראי למה אנשים התייחסו. ואכן הלינה המשותפת מטרידה את רובנו. ואם תקראי שוב את מה שכתבת תראי שגם את שמת את הדגש על כך, ושעד אז (שוב, לפי מה שאת כתבת) הכל זרם למישרין. ואח"כ ציינת אכן את התגובה שלו לדבריך, ואת זה שהוא לא חלק איתך את הפרטים. אז בואי נארגן את זה מחדש. עכשיו את טוענת שאת סומכת עליו, שאכן יש לו פגיעה בגב והבעיה היא יותר חוסר היחס, התגובה התוקפנית והדוחות המפורטים. וזה באמת לא נראה טוב. כי אדם שלוקח חירות לעצמו, לסוע לחול, לחוות חוויות, (גם אם זה בשביל "לצבור הון עבור עתידנו המשותף"), לישון בדירה של חברה, ולא לשתף, לא צריך לדרוש דין וחשבון!!!! נסיון חיי, ושוב, את צודקת בכך שכל אחד מדבר מהמקום שלו. אז הנה אני מדברת מהמקום הזה, ואת יכולה להעזר בכך. נסיון חיי מלמד אותי שאדם שמקפיד עם הזולת ולעצמו לוקח חרות הוא לא אדם הגון. תעשי עם זה מה שאת מבינה. זה מזכיר קצת את הסיפורים של המטופלות שלי, שמגלות שהבעל בגד בהן, והן לא העלו זאת בדעתן כי הוא תמיד היה כזה קנאי... או אשה שלא מזמן סיפרה לי איך היא מתערבת לבעלה בכל שקל שהוא מוציא בו בזמן שלה יש חשבון בנק פרטי, שבעלה אפילו לא יודע עליו. אז הסיפור הזה קצת מזכיר את הנ"ל. לגבי עיצה מה לעשות, אני סבורה, שכמו בכל המקרים שבהם יש איזשהוא משבר בזוגיות, אנחנו צריכים לזכור, לפרגן לעצמנו, להעצים את עצמנו כל הזמן, ולדעת שזוגיות היא לא תחליף לעבודה פנימית, אלא היא תוספת נפלאה להנ"ל. תהני כרגע ממה שיש לך. תעשי דברים שאת אוהבת, תפרגני לעצמך צ'ופרים נחמדים, ואל תשקעי במחשבות על מה הוא אמר או מה הוא עושה. סיפרת שהוא עוזר לך המון, ואח"כ בזמן כעס הוא זורק לך את זה.... זה גם לא מצא חן בעיני. איזה מן עזרה זו? גם את בדרכך ודאי עוזרת לו, את בת-הזוג שלו! ואת לא צריכה להרגיש חייבת ולהתנצל!! מנסיון, אני יודעת שגברים לא אוהבים "שיחות מצב", תשני את המצב עצמו!! תפיקי את לקחים ממה שקורה ותזרמי עם זה. יכול להיות שאת קצת תלותית בקשר, ומתאים לך מן גבר נחמד שדורש דין וחשבון, ונורא עוזר.... ועכשיו קיבלת "הארה" שהבחורצ'יק לא ממש מקיים את החוזה שחשבת שאת חתומה עליו. אז יש לך הזדמנות פז לבנות איתו מערכת יחסים מסוג חדש שמבוססת על יותר חופש הדדי. ובאשר לביטחון שלך בחוסר בגידתו..... בהרבה מערכות יחסים יש פתיחות לגבי כל מיני מצבים. תראי מה כתבה chenby למשל על מערכת היחסים שלה. זו מערכת פתוחה, שהצדדים המעורבים בה יודעים היטב למה הם נכנסו. אצל הבחור שלך משהו מפריע לי. את יודעת, הביטחון הזה בו הוא אומר לך שהוא בשום אופן לא ישכב עם הידידה שלו, מוזר. והסיפור על החדר במלון, במידה והיא תנסה משהו.... מה זה? למה היא עד כדי כך מכוערת ודוחה? ואם היא בודדה בלילה, או עצובה, ורוצה חיבוק. אז מה הוא לא ייתן לה? אני חושבת שהייתי מעדיפה שהחבר שלי יראה אנושיות כלפי בחורה שהוא מתארח אצלה, ולפעמים אנושיות זה מגע פיזי. מאשר הסיפורים המשונים שלו על מלון למקרה שהיא תנסה עליו משהו. זה מעליב, פוגעני, וגם מה לעשות, לא נשמע אמין.

yellow feather

New member
זו את שלא מקשיבה

לבחור, הוא תוקפני, למה? אם רגשותייך היו חשובים לו, האם הוא היה עונה לך בתוקפנות? לו הוא היה "פוחד" שתפרדי ממנו, האם הוא היה ישן עם ידידה באותה מיטה? כנראה שלא, מכאן שהוא כנראה לא שם עלייך. את בוחרת להאמין למה שנדמה לך שהוא אמר ולא למראה עינייך - וזה מה שאנשים כאן ניסו לומר לך - פשוט, האמיני למעשים שלו, לא לדיבורים. דיבורים הם בזול - המעשים הם שקובעים.

I C E M A N 7

New member
חבל על האנרגיות

היא משוכנעת שהבעיה הכי חמורה שלה היא רמת הלחות בבועה. לכו תסבירו לה שהבועה מתעופפת לעבר המחט.

מלודי6

New member
כמה אפשר לחיות בבועה?

גבר שאיכפת לו מבת-זוגתו ולא היה רוצה לאבד אותה, היה נמנע ממצבים שיכולים להגרר למשהו בעייתי. לא חסרים פתרונות למי שרוצה להיות יצירתי. גרתי פעם בדירה קטנה מאוד, יש אפשרות גם לסידור אחר, מיטה מתקפלת, מיטה מתנפחת, ריצפה ושמיכות עבות, מזרנים, ספה... לא חסר. הוא יכל גם למצוא לו מקום אחר ללון בו ולעשות זאת, לא רק לדבר, או שהידידה שכל-כך איכפת לה ממנו, הייתה יכולה למצוא תחליף אחר עבורה. יש גם מארחים שנותנים לאורח לישון במיטתם במקומם. כשאיכפת לגבר מבת-זוגתו, הוא משתף אותה, הוא מסביר לה, הוא מנסה למצוא דרכים, ותאמיני לי, יש לגברים דרכים מאוד יצירתיות כשהם רוצים, וכשהם לא רוצים לעשות משהו, הם עומדים בהחלטיות על-כך בגבורה. את בוחרת להתעלם ממשהו חשוב, את מתעלמת מההתנהגות שלו מלאת הרמזים. התנהגותו מאותת לך סימנים למה שעתיד להיות, ואת פוסחת עליהם מבלי לנסות ולהבין לעומקם. אני לא יודעת מה את עושה בימים אלו ומהם עיסוקייך, אבל גבר שלא רוצה לאבד מישהי, היה מציע לה להצטרף אליו למסע. אם הוא במסע הזה לבד, והוא לא כל-כך לבד, אבל גם לא איתך, כנראה שאת המסע הזה הוא עושה בשביל חיפוש עבור עצמו ולא בשביל הזוגיות. גבר שמחפש את עצמו, עדיף שיחפש את עצמו לבד, כי הוא לא מוכן עדיין לזוגיות.

collie

New member
ארגן מלון אחר?

אז למה הוא לא במלון ומתעקש להיות עם הידידה הזאת. לפי דעתי זה חוסר התחשבות וכבוד בך. וזה לא קשור לאם את מאמינה לו או לא אבל אל תיהיה תמימה. אם יש לו חברה לא נראה לי שיש לו כבוד בשבילך. נשמע לי גם לפי התגובה שלו שעדיף לך להמשיך בחיים שלך ותעשי מה שטוב לך בלי לחשוב עליו. זה קשה אבל אפשרי. בסוף תיהיה עם מישהו שמתחשב ברגשות שלך. אני לפני שבוע נפרדתי מחבר שלי של 3 שנים ותאמיני לי למרות הקושי לפעמים עדיף להיות לבד. בהצלחה

נומלה

New member
הסוואה

הוא מתקיף כי ההגנה הטובה ביותר זו התקפה. ועכשיו את מתקשקשת עם למה הוא מתקיף במקום בלמה הוא מתפרפר. אבל במקום להתעסק במה את רוצה ומוכנה את מתעסקת במה הוא.הוא דורש דין וחשבון מפורט? כמו שהוא אומר לך לבטוח בו את יכולה לומר לו לבטוח בך. את היא זו שמגדירה את הגבולות. הוא רק דורש ממך מה שאת מאפשרת לו. הרי את מחליטהה מה לספר ומה לא. לא מתאים לך גין וחשבון מפורט? אל תתני אותו. לא הבנתי את "ארגן מקום שינה נוסף במלון. אבל זה באמת משני.

גל1 האחת

New member
לא מקשיבים לך כאן ?

חמודה קיבלת תגובות מפורטות ומנומקות ואת כל ההסברים האפשריים להתנהגות של החבר שלך ...

למה לראות רק שחורות

אם לא הייתי בוטחת בו ואוהבת אותו כנראה שלא הייתי מפתחת מערכת יחסים כזו איתו.למה לא להאמין לאדם שאני אוהבת?למה לחשוד עד רמה של חוסר אימון מוחלט? ב3 חודשים האלה הוא הוכיח לי שוב ושוב שהוא ראוי לאימון שלי.וזכה בו ביושר ובגבורה רבה.אני רואה את הדברים כמו שהם בלי לחשוב מחשבות של סירטי הולמרק שאני מביימת בעצמי.זה פשוט בילתי אפשרי לחיות בצורה כזו.עדיף לראות את הטוב החיובי והאופטימי ולהסתכל על הדברים לגמרי כמו שהם.בלי פחד.ככה אני לפחות.ממליצה לכולכם להצטרף אליי להשקפה בריאה ונקייה על הדברים.אדם שעושה בשבילי כלכך הרבה כנראה רוצה ואוהב אותי .אדם שפוגע בי לא אשאר איתו דקה.

גל1 האחת

New member
אני לא מאמינה שאת עסוקה בו ימים ולילות

הוא פה , הוא שם , כואב לו הגב, המיטה שלו, הבית שלה , הכסף שלו, העבודה שלו, תגידי מה נסגר איתך ????. צאי מזה

למעלה