פאת ראנקה-דחוף

פאת ראנקה-דחוף

מה עושים כשהפאה לא מגיעה?X_X הזמנתי פאה מקסימה מקידס צ'אריסה והפאות שלי ושל השריל שלי עדיין לא פה. קשה לי להאמין שהן יגיעו לפני הכנס ואני כל כך לחוצה. אני זוכרת שהיו עוד כמה בנות שהתחפשו לRanka Lee מMacross Frontier אז... מישהו מכיר אותן טוב (או שאולי כמה מהן נמצאות פה) ויש סיכוי שמישהי מהן תשאיל לי את הפאה רק לזמן הכנס? אני כל כך כל כך אודה לה. אני במצב שאני פשוט לא יודעת מה לעשות.

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif השאלת פאות,

היא עסק קצת עדין ולא כל כך מקובל, אני ממליצה לך לפנות לאנשים באופן אישי, עדיף אנשים שמכירים אותך קצת מעבר להיכרות פורום ואז הם יכולים לסמוך עליך.

אה-הא..

אז אני פונה אליכם כדי שתגידו לי שמות של אנשים (שסביר להניח יש לי בפייסבוק) ואז אני אוכל לפנות אליהם אני יודעת כמה זה עדין ומסובך כבר ניסיתי לעזור לחברות שלי למצוא אנשים להשאיל מהם פאות וכמעט אף פעם זה לא עבד אבל אני מוכרחה. אני כמעט מתמוטטת פה...אין לי מושג מה לעשות. אין פאה, בקושי יש קוספליי ואין זמן

Apushu

New member
לא בידיוק רנקה אבל;

יש לי את הפיאת בסיס של מיקו, ז"א...זה לא ירוק ממש, אלא טיפה טורקיז, וגם לא מעוצב בידיוק; אבל זה קרוב. ואני מוכנה להשאיל לך כי אני סומכת עלייך XD

Grell

New member
אבל סם...

לא רק שזה טורכיז-ירוק כזה זה גם... קצר וחלק XDD יהיה נורא קשה לעצב ראנקה מזה XD וכה, הפאות לאחורנה זה פשוט מכה~

פאת בסיס? תמונה בבקשה?^^'

וגם אם זה לא ממש מתאים, תודה רבהרבהרבהרבה לך333> אני חייבת להודות שאני כבר מרגישה הרבה יותר רגועה ושמחהXDD

Apushu

New member
זאת~

היא על ריןצ'אן כי היא הייתה הג'נדרבנדר שלי 3> היא לא ממש דומה בצורה, אבל אני חושבת שזה עדיף משיער טיבעי

הממ...אוף, אני לאיודעת;;

אולי כבר עדיף להיות לא ראנקה בכלל (התלבושת לא חייבת להיות בהכרח קשורה לראנקה~היא לא בין תלבושת מאקרוס המוכרות) מאשר להיות בערךראנקה?

אממ...

יש לי פאה ירוקה, בערך. היא לא באיכות משהו, (בכל זאת, נקנה בב"ב בפורים כלשהו XD; ) אבל אם עדיין לא מצאת אני מניחה שזה עדיף מכלום X: הבעיה היא שאני לא אהיה בכנס... <.<;

אממ..אפשר בבקשה תמונה?^^''

אני לא מאמינה שאשיג עד אז. כרגע ממש הבכתי את עצמי ויצאתי הכי טיפשה שאפשר כשניסיתי לדאוג לפאותX_X; (וכנראה גם עליתי למישי על העצביםXDDDD) ואין לי מושג איך אני אוכל לקחת ממך את הפאה (ולהחזיר לך בזמן!) אם לא תהיי בכנס תודה בכלזאת~

<.<;

אני לא אוהבת את התמונות האלה ;-; בעעע. (ד"א, יש לפאה פוני אם לא רואים בתמונה) בעיקרון אני לומדת באותו יום, אז אני אוכל לעבור ליד המקום בבוקר (סביבות 9+) ולתת לך, אבל הבעיה תהיה בלהחזיר את הפאה... אני מניחה שיהיה אפשר לנסות לחשוב על משהו, אבל אני צריכה לדעת אם זה בכלל רלוונטי

אממ...זה בסדר, אני מניחה

הגוון לא כל כך מתאים אבל זה באמת הדבר הכי מתאים שאצליח למצוא בזמן כזה קצר. זה לא יהיה טירחה בשבילך להגיע לשם רק בשביל זה? אני גם צריכה לדבר עם השריל שלי, לבדוק אם נמצא פאה מתאימה בשבילה (אין למישהו פה במקרה?XDDD) ואם לא, אולי נהיה בסוף שתיינו בלי פאה תודה רבה רבה רבה לך3> ממש נחמד מצידך שאת מסכימה ככה להביא אפילו שאת לא מגיעה! אני עוד אחשוב על זה ואכתוב פה מחר.

Serf SaN

New member
אני אישית חושב שהיה עדיף לך כבר

ללכת לקנות פיאה בברוריה וזהו, אבל.. XD

../images/Emo3.gif

אין לי בעיה לעבור שם, זה פחות מ-5 דק' על אופניים מאיפה שיש לי קורס בעשר. הבעיה היא, שיש לי קורס בעשר XD; אז תצטרכי לבוא בסביבות 9+ שאני אספיק להביא לך וגם לא לאחר ^^; הבעיה השניה היא, איך תחזירי לי את הפאה?... אבל אם תצטרכי את הפאה כבר נחשוב על משהו. רק תגידי לי מספיק זמן מראש מה הוחלט <:

saarshemer

New member
איפה את לומדת

אולי אפשר לעשות קומבינציה של להחזיר בערב.... הלימודים בחג באוני'(שלי לפחות) נגמרים ב-16:00 אולי אפשר להחזיר אז.....

למעלה