פאשלה ע-נ-ק-י-ת היום!!!

אתי.ו

New member
עוד פאשלה ענקקקקית

שלומית אמרה לרונה שהיא נשואה לאלכס 30 שנה הכיצד? הרי יש להם נכדה בת 17.... וחוצמזה לפני כמה פרקים היא ציינה שהם נשואים 42 שנה !

שכחת שדורון מאומץ???

נגיד שהם בני 60 פחות 30 זה הופך אותם ל-30 , נגיד שבגיל 20 כבר היה להם ילד, אז יונתן יכול היה להיות כבר בן 40, ובהחלט הגיוני שיהיה להם נכדה בת 17... וחוץ מזה דורון מאומץ והוא בן 38...אז....

NaughtyBoy

New member
אני כבר לא אוהב את מאיה!

איזה עצבים שהיא תזרוק את גידי המסכנון... אם הייתי תופס את חברה שלי ככה מדברת על סקס עם מישהו הייתי מתחרפן... ועוד עם הכוסון הזה אבנר (איזה שם לא קשור) לא פייר מצד המפיקים! אבל מה לעשות ככה זה בחיים... כל מקרה זה מבאס דאמט!

nickys girl

New member
כן!!!!היא מעצבנת!!!../images/Emo46.gif

איך אפשר לעזוב את גידי בשביל אבנר?!?! הוא כזה מעצבן אני שונאת אותו הוא מדבר כאילא יש לו פיגור שכלי!וגם מאיה לא בסדר,מסכן גידוש,הוא יחזור לכלנית...

נעמי17

New member
אבנר המעצבן

אני בטוחה ששמתם
לדיבור המעצבן של אבנר. איך הוא מאריך ומדגיש תמיד את המילה האחרונה בכל משפט... ומה הקטע הזה עם העיניים? כל פעם שהוא פותח את הפה, העיניים שלו מתחילות להתעוות או משהו כזה. זה נראה כאילו הוא מדבר עם העיניים!!! מוזר!!! אני חושבת שהוא לא משחק מי יודע מה. אולי אמא שלו, "נעמי", צריכה לתת לו כמה שיעורים בתחום...

shirakl

New member
צודקת

אבנר ממש דוחה ומפגר! לדעתי בסופו של דבר מאיה וגידי יחזרו (אחרי שהיא תהיה עם אבנר), ואבנר יהיה עם כלנית!

Moony1

New member
אני אישית..

בכלל לט מבינה איך היא יכולה להעדיף את האבנר הפריק מתימר הזה על פני גידי הכוסון מושלם חתיך גבר כוסון יפיוף כוסון מושלם!!!! היא פשוט לא נורמלית הילדה הזאת...

לירןכהן

New member
הקטע הוא....

שהם אומרים 2 וחצי מילים ובמקלדת הם מקלידים שעהב ומיליון אותיות ביחד שמעו את כל הכפתורים פועלים יחד..... הבנתם? יענו הם כתבו סתם מלא מלא והם אמרו 2 מילים... זה היה מצחיק היה גם קטע שהיא התסתכלה על אבנר וכתבה סתם עוד במקלדת ...

היי, לא..אתם ממש מגזימים!

היי לכולם, תראו, גידי צודק, אם מאיה דיברה על סקס עם גבר אחר, סימן שהיא אולי נמשכת אליו קצת, ונראה לי שיש ביניהם איזה משיכה קטנה כזאת שלא ברור ממש עם היא תתפתח למשהו או לא (בגלל הספוילרים, כן) אבל אתם מבינים מה אני אומרת? עכשיו, אתם אומרים (והיו הרבה שאמרו) שמאיה רצתה לשכב עם אבנר, אבל אני ממש חושבת שאתם לו צודקים בכלל לא! מכיוון שאם היא דברה על זה עם גבר אחר זה לא אומר כלל שהיא חושבת לשכב איתו, הרי מאיה בתולה ולעשות אהבה זה צעד גדול (ובמיוחד למי שעדיין בתולה), היא רק דברה איתו, אבל ללכת איתו למיטה, זה רחוק וקיצוני מידי, אתם לא חושבים?.... אבל, זה בהחלט לא טוב שהיא ככה דברה איתו בקשר לזה, ובצורה כזאת היו להם מבטים מוזרים...אולי גידי הולך להפגע כאן... ניבה

abca

New member
משהו פה מסריח...

מי בכלל רוצה לשכב עם מישהי שמבקשת ממנו להראות לה אתרי סקס? ועוד יותר גרוע, לשכב עם כאילו "זונה" כמו מאיה ("היום עוד לא יצא לי")? ומהצד השני, מאיה מאוד רגישה בקטע של מתמטיקה (בגלל שהיא ממש גרועה בו) ואבנר התמים מתחיל להעליב את כושר הספירה שלה, לא נראה לי שהיה בכלל צריך להפגיש ביניהם. לדעתי אבנר היה צריך להיכנס לסידרה בתור אחד שסמדר מנצלת אותו כדי לשלוט בכולם (וזה לא דבר רע!).

וואלה עוד פאשלה לסידרה לחיי האהבה

תמשיכו זה נחמד למצוא את הפאשלות שלהם חחחחחחחחחח ועוד תכתבו משפטים כמו למשל מה שיונתן אמר על גלית לאתי שהיא מסוגלת לתכנן הכל גם שקרים

למעלה