פאשלה ע-נ-ק-י-ת היום!!!

MsPiggy

New member
אני חושבת ש...

מאיה הולכת לשכב עם אבנר... כל הסימנים מובילים לזה, השיחה של כלנית עם גידי, השיחה של אבנר ומאיה על סקס.... וגם הקטע הזה בשיחה שלה עם יונתן שהיא אמרה ש "כולם כאן שוכבים עם כולם... חוץ ממני". מה אתם חושבים?

amirbilu

New member
פאשלה ע-נ-ק-י-ת היום!!!

מאיה הילדה הבורה במחשבים שלא יודעת מה זה מסך ואיך מדליקים את המחשב-כותבת במקלדת בטיל שלא יאומן בלי להסתכל על המקלדת-מה אתם אומרים?

NaughtyBoy

New member
ואי לא חשבתי על זה.... צודקת!

איזה שווה המאיה הזאת איזה באסה לגידי...

חשבתי

שיהיה מגניב, לראות את הסדרה עם עוד אנשים שבאמת נקרעים מצחוק מהיציאות שלהם...אני אישית עם החבר´ה שלי רואה לחיי האהבה וחוץ מאחד, פשוט קשה, קשה איתם...הם לא יודעים לרדת על הסידרה כמו שצריך, פשוט יושבים ובוהים, מתעניינים בפרטים הלא חשובים ולא מתעמקים בדברים הרציניים כמו הביגוד של סמדר, היציאות של יונתן, גלית, ורדה, שלומית, סמדר ודומיהם, העיוותים של אבנר...והאמת שכבר נגמר לנו החומר, אנחנו צריכים חידושים... מה דעתכם?

swirrrly

New member
אל תדאגי

אבנר עוד יספק את כל הקריעות שצריך. ורק שתדו שכל פעם שאתם משתמשים במילה קריעה זה מעלה לי בראש תמונה של חרבון קשה. לכו, לכו תבינו למה. אוהבת מכבדת מעריכה מעריצה ומוצצת, שיר
י

ובכן...

גם אני חשבתי על זה...אבל.. לא חייבים לדעת במחשבים בשביל לרשום מהר... לא מצאתי שם.

swirrrly

New member
כן צריך לדעת!

כי כתב עיוור ואת המיקום של האותיות במקלדת לומדים רק מניסיון!

tsveeka26

New member
נכון מאוד

זה עניין של תירגול. לקח לי זמן לעשות כתיבה עיוורת באנגלית אח"כ בעיברית. רצו לחסוך זמן שידור.

incubus11

New member
וואי!

איזה קטע נורא זה היה.. איזה מסכן גידי לא מגיע לו =( ולאט לאט דועך לאבנר המבטא.. וההרחבה שיש לו באוזן כזאת יפה! תאמת פיספסתי כמה קטעים כי ראיתי "סתם, תוכנית על נמלים" (?)

amirbilu

New member
שי-בבית ספר עבדתי עם הרבה

ילדים שלא מבינים כלום במחשבים,ספק עם נגעו פעם והם לא כותבים ככה,לדעת איפה כל האותיות בעל פה,צריך להיות על המחשב לפחות שנה שנתיים-מנסיון

swirrrly

New member
המשפחה שלי סוגדת למחשבים

ואני יודעת כתב עיוור כמו שצריך רק מהשנה

ואולי פשוט

זה לא משנה? הרי זאת רק סדרה ומהירות ההקלדה שלה היא לא חשובה תתמקדו יותר במה שהם אמרו מאשר בפרטים הקטנים האלה

ובכן אמיר...

מה כבר צריך להבין כבר?! סך הכל להקליד. חוץ מזה אם היא לא מבינה באינטרנט ואין לה אינטרנט בבית אז אולי היא עשתה עבודות בWORD או משהו...וכך היא למדה להקליד בצורה עיוורת. ולא שמתי לב שהיא כתבה אז היא לא הסתכלה על המדלקת. לא מצאתי שם.

amirbilu

New member
ובכן,ובכן,ובכן,ובכן,ובכן,ובכן,ובכן

הקטע פה הוא לא להבין,ומה זה השטויות האלה שהיא עשת עבודה בוורד,חחחח-זאת מאיה-זאת סידרה-ראית אותה שם פעם על מחשב? חחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותוי עם הוורד כדי לדעת איפה כל אות נמצאת צריך להיות על המחשב הרבה זמן כדי לזכור בדיוק איפה כל אות נמצאת

ובכן ובכן ובכן ובכן ובכן...

חחחחחח עבודה בוורד!! כן ראיתי! היא היתה פעם אחת על המחשב ואז מישהו נכנס לחדר שלה לפני עשרות פרקים, אבל זאת לא הנקודה-->. לא חייבים להראות שמאיה היתה על מחשב שנה כדי להראות אחרי זה שהיא רושמת בצורה עיוורת. גם הראו שרונה נוהגת אבל לא הראו איך היא עברה את הטסט (חחחח) אז איך היא יודעת לנהוג ולא הראו את זה ?! בקיצור, למאיה יש מחשב בבית וכנראה שבגלל זה היא יודעת לכתוב עיוור ולא משנה בכלל שהיא לא מבינה במחשבים! גם בן אדם שקונה מחשב לא אכפת לו מה מכיל המחשב אכפת לו שיוכל לדעת להשתמש בו! לא מצאתי שם.

למעלה