פארק הירקון - מידע

idof3j

New member
למה כל כך מאוחר???

למה שלא תלך לשם כבר עכשיו כדי שתהיה ראשון? סתם אחי . . . שלוש וחצי נשמע קצת מוקדם לא?

Sparkie Dee

New member
אני הולך לפתוח שם אוהל יום לפני

כדי שאני יהיה הראשון... לא סתםםם.. אני לא יודע מה לעשות... סמכתי על הכרטיסים של המכירה מוקדמת ועכשיו נגמר..

MooN aka asdfgh

New member
200 ש"ח לכל הנסיעה???

אולי שכחתם את השירשור הענק שהיה פה לא מזמן על הבקבוקים... כל בקבוק מסכן של חצי ליטר הולך לעללות לנו בסביבות 10 ש"ח... ותחשבו שאתם צריכים לפחות 2 ליטר בהופעה של 6 שעות, וזה עוד בלי להחשיב את האוכל שצריך להספיק לנו עד הבוקר. זו ממש חוצפה! אני באמת מבקש מכל מי שיכול לעשות דבר בעניין הזה ללכת למאד-מן ולבקש שיוסיפו עוד כמות של כרטיסים בשביל אותם אנשים שיש להם בעיה להגיע לת"א רק בשביל זה. אני סמכתי על זה שכמו בשנה שעברה אני אבוא מוקדם באותו היום ואקנה כרטיסים במכירה מוקדמת... נא לא לשכוח שבשנה שעברה הופיעו בדיוק אותם אמנים והכרטיסים במכירה מוקדמת עלו 50 ש"ח... זו פשוט חוצפה!!! וסופרים אומר שאף אחד לא מרוויח מכל הסיפור הזה...

elekamit

New member
אנשים אנשים

אני מצטער, אך כרגע לא בטוח מה המחיר יהיה , 90 או 100 מה שכן בטוח זה שהשערים יפתחו בדיוק בשעה 18:00 ככה שמי שמאחר גם יאחר לאירוע עצמו

tHEsATLAN

New member
אממ, יהיה בראדיו?

יהיה אפשר לשמוע בראדיו את ההופעות? דרך אגב - עסק שחור יהיה באותו יום בראדיו?

AcE666

New member
חחחח

אני יהיה שם בסביבות 12 מה אני יכול לעשות... חייב להיות במקום טוב ד"א אין במקרה רכבת מבאר שבע לת"א? נסיעה הלוך וחזור עולה 57 ש"ח נוצצים

EmGee

New member
תראה

102 אף אם נותנת חסות לאירוע אז סביר להניח שהיא תשדר את האירוע (לפחות חלקו) באופן ישיר וגם העסק יהיה באותו יום (תביאו טרנזיסטורים כי העסק מתחיל בדיוק כשהמופע נגמר)

למעלה