פארק הירקון - מידע

GODSMACK

New member
פארק הירקון - מידע

שמעתי שיש משהו שקשור לראפ ציוני ביום חמישי בפארק הירקון בתל אביב אני לא יודע אם זה נכון.. אבל אם מישהו יודע על זה משהו אפשר לקבל מידע ? מתי זה ? באיזה שעה ? איזה אמנים יבואו ? תודה.

elekamit

New member
yo

חישגוזים בפארק - פרטים מלאים: הופעות: פישי הגדול, סאבלימינל והצל, כלא6, סניקרס, בויאקה, מוקי ופילוני, צ´ולו, מומי לוי, הדג נחש, הרביעייה הפותחת, פיזדה פמילי. די ג´ייז - אורי שוחט (הרביעיה הפותחת), רמי (רוד בוי), די ג´יי עמי. בהנחיית לירון תאני תאריך: 01.08.2002 פתיחת שערים: 18:00 מועד סיום משוער: 24:00 חסויות: אולפני הקלטות ´יאגה´, מעריב לנוער, 102 אף אם, מאד מן כרטיסים: מכירה מוקדמת בחנויות מאד-מן-70 ש, במקום-100 ש

BoR|S

New member
בונא זה כמו המחירים של הקולה בג´י..

שנייה אחת אתה לא מסתכל והמחיר במקום קפץ מ-90 ל-100...

double M

New member
או שהוא תבלבל או שזה בגלל הביקוש...

קנו את כל הכרטיסים. או לפחות את רובם הגדול. כנראה לא ציפו שייקנו את כל הכרטיסים במכירה המוקדמת אז הם העלו ת´מחיר. ואני חייב לציין שמאתיים כרטיסים במכירה מוקדמת זה מאכזב. לפחות אותי. כי בטח לא הרבה ייקנו במקום עם המחיר הזה....

BoR|S

New member
הוא לא צוחק...

באמת לא נשארו כמעט, התקשרתי היום למאד מאן וזה מה שאמרו לי... אני לא יודע מה עם המארגנים אבל בדר"כ כאשר ההיצע קטן מהביקוש, מגדילים במקרים כאלה את ההיצע, זה לא שיש הגבלה על מספר האנשים שיכולים להכנס להיפ הופ בפארק... בעיקרון אמרו לי שזה בכוונה ככה שיש מספר קטן של כרטיסים מוזלים (פעם אחרת נדון בעניין מוזלים), אז לי נראה שעכשיו שכל האנשים שהמארגנים קיוו להרוויח עליהם במכירת כרטיס ב-90 (או לפי המחיר החדש ב-100) יבואו וזאת מפאת המחיר הגבוה...

EmGee

New member
אחי אני עוד עלול לתבוע אותך על

הפרת זכויות יוצרים סתם צוחק איתך

BoR|S

New member
ובכל זאת... יש מצב לתגובה?

שנבין איך המחיר עלה ל-100 שקלים...

hermoni

New member
חתיכת בושה

100 שקל? נראה מי המנייק שיעיז לקום נגד זה ולא לבוא לשם כאות מחאה??? ראבק זה יקר אנשים נכון שזה רק עוד 10 שקל אבל במילא 90 היה ישר ממש נחמד לעשות את זה שלושה ימים לפני בדיוק שנגמרים הכרטיסים המוקדמים תרגיל עסקי חכם... ועוד סופרים אמר שאנשים לא מרוויחים מזה...

avi real

New member
ומה מגוחך בכל זה.....

שבאותו פורום יש שרשור ענק כמה המצב הכלכלי בארץ בתחת ומיד אחרי זה מדברים על הופעה במאה שקל אז לדבר הרבה פעמים יודעים אבל לבצע ולוותר לפעמים על כמה שקלים זה הרבה הרבה יותר קשה

BoR|S

New member
אתם יודעים, זה נראה ממש מוזר...

אני זכיתי בכרטיס חינם ובכל זאת אני אחד היחידים שאכפת להם מזה שפתאום המחיר עלה מ-90 שקלים ל-100 שקלים... ולאחרים זה לא משנה כפי שאני רואה... ברגע האחרון מחליטים להעלות מחיר וחוץ מ-3 אנשים זה לא מזיז לאף אחד? ואם היו מעלים את המחיר ל-120? גם הייתם שותקים? נכון תגידו אני צבוע, אני זכיתי בכרטיס אז למה אני בכלל מתערב, אבל אתם יודעים, זה נורא מעצבן, בהתחלה מתברר לי שכנראה נגמרו הכרטיסים המוזלים במאד מאן (אחת השטויות הכי גדולות שאפשר היה לעשות ועוד מתרצים את זה בכך שזה בכוונה היה מספר מוגבל של כרטיסים מוזלים) ועכשיו עוד מעלים את המחיר של הכרטיס בקופות ביום האירוע... חשבתם שלהיפ הופ בפארק הזה באים אנשים לא רק מתל אביב או מהמרכז באופן כללי? אנשים שלא בדיוק חסרי חיים עד כדי כך שהם יסעו למאד מאן לקנות כרטיס מוזל ואז כמה ימים שוב יסעו לתל אביב כדי לבוא להיפ הופ בפארק, יש לי כמה חברים ששכנעתי אותם לבוא לשם, ועכשיו הם רוצים לבטל, והכל בגלל שהתכנון של מכירת הכרטיסים גרוע! אלה שבאים לא מתל אביב נגזר עליהם לקנות כרטיס לא במחיר המוזל (כי גם אם הם היו באים ביום חמישי בבוקר לקנות כרטיסים הם היו נשארים בלי כלום, כי לא נותרו כרטיסים מוזלים) וגם עכשיו גם העלו את המחיר מ-90 ל-100 שקלים, לא כולם יוכלו להרשות לעצמם (לדוגמא: רכבת הלוך ושוב מחיפה לתל אביב עולה 41.50, אוטובוס לרכבת ואוטובוס מהרכבת ביום שאחרי עולה סה"כ עוד 10.80 ועוד הם צריכים לקנות כרטיס ב-100 שקלים, ועוד בטח שתייה ואוכל, בסוף נגזר עליהם לשלם משהו בסביבות 200 שקלים בשביל להגיע ולהיות נוכחים במסיבה שעם כל הכבוד לא שווה את הכסף הזה). אני בטוח במאת האחוזים שאם לא נפלה כאן שום טעות אצל עמית אז אין שום סיכוי שמישהו מהמארגנים בגלל ישים על מה שאני כותב עכשיו, אבל בכל זאת, אני אשמח לגלות שיש יותר מ-5 אנשים שמסכימים איתי בנושא הזה...

double M

New member
תשמע בוריס.....

רוב האנשים בעולם אגואיסטים. מכיוון שרובם כאן קנו כבר את הכרטיס שלהם אז הם שותקים.

2PAC4EVER

New member
בוריס..אתה לא צודק...

ב100% אתה צודק ב200% אבל-דווקא זה מקובל שמגבילים מספר כרטיסים למכירה מוקדמת, אני לא בנאדם תמים, אבל עושים את זה הרבה, מה חשבת שישימו כמות בלתי מוגבלת של מוזלים עד יום המופע?

BoR|S

New member
תגובה...

זה הדבר הכי הגיוני לעשות, בעקבות התאוות בצע אנו רואים ניסיון להרוויח כמה שיותר ע"י הגבלת כמות הכרטיסים המוזלים ומכירת שאר הכרטיסים ב-100 שקלים... מסתתר מאחורי זה ניסיון להרוויח כמה שיותר כסף, עכשיו הבעיה היא שבמציאות, הם ירוויחו פחות משהם היו מרוויחים (דיברתי עם מספר אנשים שעכשיו החליטו לא לבוא בגלל המחיר) כיוון שהמחיר הגבוה ירתיע קונים פוטנציאליים מלבוא...

Oleg Silver

New member
זה פשוט מגעיל מה שהם עושים

אני גר בב"ש והנסיע הזאת תעלה לי בסביבות ה200-230 שקל ואתם באמת חושבים ואני או מישהו מהחברים של יסע במיוחד לת"א כדי לקנות כרטיס מוזל? אני לא גר בת"א ולא יכול לנסוע לשם מתי שרק בא לי. ובכלל המחיר הזה 100 שקל!! זה יקר. אני מבין עוד מחירים כאלה למבוגרים יותר שיש להם עבודה. 80% מהאנשים צריכים לחסוך כסף כדי לבוא. ובכלל אם זה לא היה אירוע כזה גדול וחד פעמי (בשנה) אז לא יודע אם הייתי בא.

Sparkie Dee

New member
ואני רואה את הסרט של המכירת כרטיסים

שתהיה במקום.. בטח יהיה בלאגן לקנות שם כרטיסים כי סה"כ רוב האנשים שבאים לשם לא קנו כרטיס במכירה מוקדמת, אז התור לקופה הולך להיות ארוך ומעצבן... בגלל זה אני ממליץ לבוא כמה שיותר מוקדם ! אני יהיה שם כבר בשלוש וחצי..

double M

New member
פחחחחחחחח מה אתה דפוק?

שלוש וחצי? פתיחת שערים אומרים שש, יהיה שבע. אין לך מה לבוא כל כך מוקדם. אתב מבזבז ת´זמן שלך. נראה לך שיבואו כל כך הרבה אנשים? כבר קנו מאתיים ולא באים כל כך הרבה אנשים בטח. עם כל הציפיות מהאירוע הזה. ואני בטוח שהם מוכנים לכמות אנשים שבאה, ככה שהם ייפתחו כמה קופות בטח. אל תבוא כל כך מוקדם. הכי מוקדם תבוא בחמש וחצי ואני בטוח שאפילו כלב לא יהיה שם.

למעלה